Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 20, 22:33)
<p>Nu mb.po kažkokokio besiformuojančio pūlinio iš tonzilės išpjovimo išrašė nimesil ir antibų, bet to net operacija nepavadinsi... tai gėrė gal net visus 4, nes ir antrą parą dar gerai skaudėjo. </p>
[right][snapback]72816920[/snapback][/right]

Tai normalu, kai geri vaistus, kaip paskirti. Bet jie neveltui yra receptniai. Gydytojas įvertina būklę, galimas rizikas bei naudos ir galimos žalos santykį.

Madam, imk 4u.gif Ryt dar bus sunki diena, bet po truputį viskas gerės. Cūcikas iš vieno šono, brangiausias iš kito - kažkaip pratemsi.

Mano pirštai sustorėjo unsure.gif ar ką, rašau, trinu. Kai padarau pilną klaviatūrą su lietuviškom raidėm, tai prispaudau visko.

Atsakyti

Tai normalu, kai geri vaistus, kaip paskirti. Bet jie neveltui yra receptniai. Gydytojas įvertina būklę, galimas rizikas bei naudos ir galimos žalos santykį.

Madam, imk 4u.gifRyt dar bus sunki diena, bet po truputį viskas gerės. Cūcikas iš vieno šono, brangiausias iš kito - kažkaip pratemsi.

Mano pirštai sustorėjo unsure.gifar ką, rašau, trinu. Kai padarau pilną klaviatūrą su lietuviškom raidėm, tai prispaudau visko.

Nu kur jau kas sustorėjo :D​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Aš prieš kelis mėnesius turėjau dantenų operaciją, tai man išrašė Nimesil nemažai. Bet nei man ten tiek skaudėjo, nei man tiek reikėjo. Kalbėjau su daktare, kad man nelabai ten baisiai skauda, kad gert tą Nimesil, bet ji patarė bent 2-3 paras pagerti po 1 miltuką. Tai gėriau. Daktarė pasakė, kad dėl kelių kartų išgėrimo per metus, nieko neatsitiks. 

Kai sausgyslę operavo kadaise, prieš 20 metų, tai ketanovo buvo išrašęs chirurgas. Pamenu tik vieną - labai skaudėjo po operacijos. Tas ketanovas kaip saldainiukai ėjo.

Atsakyti

Madam, kaip naktelė?

Man pvz, ta sausgyslės operacija buvo skausmingiausia, ką patyriau per gyvenimą. O turėjau 2 CP, apgamų šalinimą, na, dantų va visokių reikalų.

Atsakyti

Madam, kaip naktelė?

Man pvz, ta sausgyslės operacija buvo skausmingiausia, ką patyriau per gyvenimą. O turėjau 2 CP, apgamų šalinimą, na, dantų va visokių reikalų.

Na, kaip čia pasakius...Nėra lb linksma, važiuoju perrišt.

Ačiū, kad klausi.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 21, 08:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72816939" data-time="1618976827"><div><p>Madam, kaip naktelė?</p><p></p><p>Man pvz, ta sausgyslės operacija buvo skausmingiausia, ką patyriau per gyvenimą. O turėjau 2 CP, apgamų šalinimą, na, dantų va visokių reikalų.</p></div></blockquote><p>Na, kaip čia pasakius...Nėra lb linksma, važiuoju perrišt.</p><p>Ačiū, kad klausi.</p>
[right][snapback]72816971[/snapback][/right]

Madam ,netikiu kad visi ant kowno jau sulaukejo.Paparasyk recepto arcoxia,o jei negausi gi yra juodoji rinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 21 balandžio 2021 - 08:12

Na, kaip čia pasakius...Nėra lb linksma, važiuoju perrišt.

Ačiū, kad klausi.

Miegojai, tikiuosi? 

Atsakyti

Miegojai, tikiuosi? 

Miegojau šiek tiek.

Ačiū, Greis.

Atsakyti

O jei juodojoj rinkoj negausi tai pas mane guli tos arcoxia kelios tabletės 😉

Atsakyti

O jei juodojoj rinkoj negausi tai pas mane guli tos arcoxia kelios tabletės 😉

Geras 😅

Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 21, 09:15)
<p>Miegojau šiek tiek.
[right][snapback]72816975[/snapback][/right]

Prašyk ko nors stipresnio, receptinio. Pavargsi nuo skausmo. Dar kolegų perklausiau, kažkaip visi sutinka su mano nuomone, kad senukas Ketorolakas (Ketanovas) yra vienas tinkamiausių. Jis realiai yra skirtas pooperciniams skausmams malšinti. Yra ir injekcinė forma, ir tabletės. Jei turi, kas suleistų, tai injekcinė greičiau suveikia, bet ir tabletės veikia gerai. Tik jei su inkstais yr bėdų, jį atsargiai skiriai. Vartoti iki 5 dienų, bet per tą laiką skausmas tikrai turėtų sumažėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 21 balandžio 2021 - 08:41
Galima ir su kaire sau susileist ,isbandytas reikalas.Bet as ir rasyt galiu su kaire.
Atsakyti