Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 21, 09:43)
Galima ir su kaire sau susileist ,isbandytas reikalas.Bet as ir rasyt galiu su kaire.

Alta, yra gi žmonės universalūs 4u.gif Pati sau vargiai ar įsidurčiau į raumenis.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 04 21, 09:47)
Alta, yra gi  žmonės universalūs  4u.gif Pati sau vargiai ar įsidurčiau į raumenis.

Laisvai biggrin.gif. Tik man abiejų rankų tam reikia. Nors... Gal ir su viena pavyktų, jei dešine. Labai patogus reikalas - nei prašinėk kieno nors, nei taikykis, kada gali...
Atsakyti
As dar labai patarciau susirast gera reabilitologa,issitirt del visokiu opurtunistiniu infekciju,tesiog is lab srities,labai daug zmoniu kencia sanariu ir nervu patologijas del visokiu rugsciu ,kandidu,alternariju,herpesu.Norisi visus mankozebu ispurkst.Toks fungicidas cinko pagrindu,organinis fosforo junginys,toxiskas kaip velnias,bet veiksmingas net po vienos aplikacijos. biggrin.gif
Atsakyti

Kaire ranka leist  galiu. 

Atsakyti

Aš turiu Nimesil  nemažai. Tikrai atvežčiau. Dar ir šviežio nupirkčiau, nes receptą turiu, gal dar su juo parduotų.

Žinau, ką reiškia sausgyslę operuot. ....

Atsakyti
Dar negrįžo Madam?

Aš susileist galėčiau, va įdurti sau į raumenis nelabai. Į pirštą laisvai, ausyse auskarams skylę pradūriau be vargo, o va į minkštąją nea, raumenis nevalingai sutraukiu ir viskas.

Alta, pritariu, kad tų virusiukų, besikartojančių grybelinių infekcijų dabar pas daug ką ir dauguma nesureikšmina to. Iš esmės, cukrus sumažinus, visokie mieliagrybiai turėtų pabėgti - nebus ko valgyt. Bet ir organizmai išsekinti ilgalaikio streso, suvalgom patys save.
Atsakyti

As su storaja adata kadaise mamai ir draugei ausis praduriau :D​ 

Atsakyti

Aš turiu Nimesil  nemažai. Tikrai atvežčiau. Dar ir šviežio nupirkčiau, nes receptą turiu, gal dar su juo parduotų.

Žinau, ką reiškia sausgyslę operuot. ....

Tie kiti receptinisi nuskausminamieji dar daugiau tų galimų šalutinių turi už nimesil.

Aš ir turiu dabar visą dėžutę,nes mb išrašė po tos mini operacijos, o sugėrė mažai.

Pati esu gėrus kai dantis protinis supūliavo. 

Atsakyti

Dar negrįžo Madam?

Grįžo, grįžo  :)

Koks oras....Ėjau su liemene tokia šilta ir džinsais su megztiniu. Pastebėjau, kad medžiai beveik išsprogę ir forzicijos žydi.

Atsakyti

Kur Savaitė, kur Lietava, kur Atidu?

Svajoklei, kaip sekasi? Kaip su draugu? Vėl taika?  :) 

Kaip Intemoros vyro emocinė būklė atsistatė? Skylė sienoje užlopyta?  :) 

Pavasariška diena ir vaistų tema labai nedera  :D . Bet aišku nepasirinksi kada sirgti 🙈

Atsakyti

Šiemet lb.žibučių daug visur. Tuoj bus pats gražiausias laikas. Baigia sužaliuot viskas  :wub: 

Atsakyti

Šiand.vaikui vėl pas psichologą.  Ir vėl kelių plytelių pritrūko, bet nebevešiu šiand :D

Šiom dienom kažkaip į namą pavažinėjai tiek viena, tiek su mb. Man galva kvadratinė kiek jam tų reikalų ir kaip nebekeista, kad grįžta kominis 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 balandžio 2021 - 12:01