Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Priedas  20210421_152349.png   638,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na ką daba :D Bet foto graži.

Tik va su foto vietoj realaus veido į tikrą gyvenimą nepateksi.

Bet ko nepafantazuoti  :) 

Atsakyti

Piene, sena fotkė. Dabar ji rimtai geriau atrodo. Aš neseniai žiūrėjau laidą su ja. Tai ten be korekcijų

Atsakyti

Tik va su foto vietoj realaus veido į tikrą gyvenimą nepateksi.

Bet ko nepafantazuoti  :)

Tai taip, visos norim būt gražesnės :)​ 

Atsakyti

Piene, sena fotkė. Dabar ji rimtai geriau atrodo. Aš neseniai žiūrėjau laidą su ja. Tai ten be korekcijų

Mačiau ir aš neseniai, kai ardėsi neva įžeistoji. Šukyosena taip. Ji pakeičiama. O maišai po akimis, pagurklis, raukšlės, užkritę vokai, pasmukusi veido oda... sakai op ir viskas dingo? Tebūnie, jaunystės eliksyras išrastas, jokio fotošopo   :D 

Atsakyti

Mačiau ir aš neseniai, kai ardėsi neva įžeistoji. Šukyosena taip. Ji pakeičiama. O maišai po akimis, pagurklis, raukšlės, užkritę vokai, pasmukusi veido oda... sakai op ir viskas dingo? Tebūnie, jaunystės eliksyras išrastas, jokio fotošopo   :D

Nesakau, bet bendrai atrodė visai neblogai 

Atsakyti

Nesakau, bet bendrai atrodė visai neblogai 

Madam įkelta nuotrauka ne tik nebloga, o graži. Bet realybe nekvepia. Tiek. 

Atsakyti

O kiek laiko praėjo nuo skiepo?

geguzes 5 jau antras

Atsakyti

Madam įkelta nuotrauka ne tik nebloga, o graži. Bet realybe nekvepia. Tiek. 

Kadangi Maldeikienė man patinka, tai pabūsiu šališka ir dėl foto :D​ 

Atsakyti

Paprašiau vyro rožę apgenėt. Apgenėjo....30 cm nuo šaknų paliko. Jau net nesikoliojau.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 21, 15:50)
<p>Paprašiau vyro rožę apgenėt. Apgenėjo....30 cm nuo šaknų paliko. Jau net nesikoliojau.</p>
[right][snapback]72817144[/snapback][/right]

Maniškis levandos krūmą apgenėjo, palikdamas 3 cm biggrin.gif Pernai jau nepatikėjau šio darbo.

O tau dar bus kliurkų, negi baksnosi viską pirštu.
Atsakyti

Paprašiau vyro rožę apgenėt. Apgenėjo....30 cm nuo šaknų paliko. Jau net nesikoliojau.

Aš tai savo augalų nepatikiu mb genėt. Matau, kaip medžius nugeni, tai ojoj..

Dar naujas bajeris, ėmė daryt kažką man nepasakęs. Pvz, ima keisti augalo formą. Buvo piramidės formos, o žiūriu, bandyta daryt kažkokį ovalą. Arba kupolo formos tują padarė kvadratinę, nu visai ne prie ko. Pamačiau, tai atsisėdau. Labai pykstu už tokius dalykus, nu bet jam rankos niežti.

Atsakyti