Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Neturiu ig, nerodo. Negi tik aš viena jo neturiu  :hmm:​ 

Aš turiu tik dėl pažiūrėjimo.  Nieko nededu. Bet dabar negaliu prisijungt, kažkas su slaptažodžiu.

Atsakyti

Tatoo neturiu ir poreikio nejaučiu.

Instagramą kažkada lyg buvau susikūrus, bet jau irgi nebeturiu naujam telefe nei programėlės, nei prisijungimo duomenų nežinau.

Atsakyti

O trečia pakopa kai pats susigalvoji sumą ir ją kaupia fondas?

jo, suma pats nusprendi. Pasidariau, kad kas menesi nuskaiciutu. Galima ir pervedineti. 

Del tatoo tai visad galvoju, o kas jei persigalvosiu. Nebent darytis kokioj neikyrioj vietoj, kad akiu pastoviai nebadytu  :B​ 

ant mentes mano, matosi tik, kai rubas su petneselem. 

Ir visada buvai INVL? aš dabar susistabdžius, bet kažkada reiks gal vėl kokį fondą pasirinkt, neapsisprendžiu.

Buvau pacioj pradzioj DNB norde, paskui isejau i INVL, pats sekmingiausias, per eile  metu nuostolis buvo tik per pirma coronos  etapa. 

Atsakyti

Kur Savaitė, kur Lietava, kur Atidu?

Svajoklei, kaip sekasi? Kaip su draugu? Vėl taika?  :)

Kaip Intemoros vyro emocinė būklė atsistatė? Skylė sienoje užlopyta?  :)

Pavasariška diena ir vaistų tema labai nedera  :D . Bet aišku nepasirinksi kada sirgti 🙈

aš čia :D stipriai ruošėmės atsidarymui lauke, tai šiandien nei rankyčių nei kojyčių nejaučiu.

O kuriam fonde?
O turit kuri tatto? Kažkaip sunku mintį rolleyes.gif

Dar prisimenu prieš kelis metus kalbėjot apie čiužinius, taip kažkuri išgyrė Lono Tylą, kad pagaliau ir aš nusipirkau. Nu pasakiškas.

turiu visas 5-ias. ir dar ne pabaiga tikrai :)

Madam, sveikatos!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 21 balandžio 2021 - 23:06

Nu ka, nuo gegužės į mokyklas??? Oj, sunku bus....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 balandžio 2021 - 06:59

Iš kur info? Pasidalink. Girdėjau tik svarstymus 🤔

Atsakyti

Kažkaip abejoju ar atidarys 

Bet o kodėl sunku? Bent mano vaikas teigia kad sunkiau yra nuotoliniu 

Atsakyti
Taip taip.Visi grizta i darbus ,mokyklas ir dar teks visa vasara eit i mokykla.Jus ka ,rimtai nezinot? Uk mokytojai protestuoja pries ,bet ten daug tu mokytoju primokinta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip Madam?

QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 21, 19:35)
<p>Ir Lono Tyla turiu. Bet vistiek ant virsaus Dormeo antciuzini dedu, megstu minkstai biggrin.gif​ </p>

Aš planuoju Lono Tyla Plius pirkti, tik jis kietesnis už Tylą. Tyla man patinka, kad yra dvipusis, turi minkštesnę ir kietesnę puses, bet išbandant, Tyla Plius man labiau patiko. Jis su antčiužinuku.
O tau ir minkštesnė pusė per kieta?
Atsakyti

Taip taip.Visi grizta i darbus ,mokyklas ir dar teks visa vasara eit i mokykla.Jus ka ,rimtai nezinot? Uk mokytojai protestuoja pries ,bet ten daug tu mokytoju primokinta.

Lt nesvarsto tokio varianto, kad visą vasarą reiktų į mokyklą 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 22, 07:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72817321" data-time="1619068081"><div><p>Taip taip.Visi grizta i darbus ,mokyklas ir dar teks visa vasara eit i mokykla.Jus ka ,rimtai nezinot? Uk mokytojai protestuoja pries ,bet ten daug tu mokytoju primokinta.</p></div></blockquote><p>Lt nesvarsto tokio varianto, kad visą vasarą reiktų į mokyklą </p>

Tai visai gali but ,kad lietuvoje bus kitaip.
Bet daug tos mokyklos seniausiai atidarytos.EU nurodymas jau buvo - dabar kiekvienas jau savim rupinas.Bet lietuvos valdzia teigia ,kad negalima net dvieju alaus, bo paskui jau savim nepasirupinsit.Rimtai taip p.simonyte sake.Aborigenai jus aborigenai,nei alaus nei mokslaines tokiems laukiniams duot negalima.
Atsakyti

Kažkaip abejoju ar atidarys  Bet o kodėl sunku? Bent mano vaikas teigia kad sunkiau yra nuotoliniu 
Tai persiorientuot. Tas nuotolinis blogis.  Aš tai tikiuosi, kad atidarys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 balandžio 2021 - 07:30