Pradinės klasės ir Lt eina jau kelios savaitės.
O alaus tai nieks čia nedraudžia, gali nors ir kibirą gert 😄
[quote name="Anidanda" post="72817320" timestamp="1619068058"]Anidanda, 22 Bal 2021 - 08:07, parašė: Kažkaip abejoju ar atidarys Bet o kodėl sunku? Bent mano vaikas teigia kad sunkiau yra nuotoliniu [/quote
] Tik dvyliktokai..kiti šiemet baigs nuotoliniu.nu ir pradinukai.
Bet dėl drakoniuko buvo galima rinktis,bet sakau tegul eina.gal neparneš tos coronos.
[quote name="Anidanda" post="72817320" timestamp="1619068058"]Anidanda, 22 Bal 2021 - 08:07, parašė: Kažkaip abejoju ar atidarys Bet o kodėl sunku? Bent mano vaikas teigia kad sunkiau yra nuotoliniu [/quote
] Tik dvyliktokai..kiti šiemet baigs nuotoliniu.nu ir pradinukai.
Bet dėl drakoniuko buvo galima rinktis,bet sakau tegul eina.gal neparneš tos coronos.
O tb paskiepytas jau?
Tai persiorientuot. Tas nuotolinis blogis. Aš tai tikiuosi, kad atidarys...
Koks keistas tavo rašymo stilius. Ateini iš ryto ir nei iš šio nei iš to rašai, na ką nuo gegužės į mokyklas? O kodėl tuomet būtent nuo gegužės? Jokios informacijos, šiaip prabudai ir šovė tokia mintis į galvą? Dabar liko tik tikiuosi? 🤔
Labas rytas
Kaip Madam?
Aš planuoju Lono Tyla Plius pirkti, tik jis kietesnis už Tylą. Tyla man patinka, kad yra dvipusis, turi minkštesnę ir kietesnę puses, bet išbandant, Tyla Plius man labiau patiko. Jis su antčiužinuku.
O tau ir minkštesnė pusė per kieta?
As pries tai buvau ipratus jau prie to Dormeo antciuzinio, tai man per kieta.