tai kad gali susirgt, gali kita uzkrest..visi draudimai ir rekomendacijos toliau galios...Tai realiai pasiskiepysi ar ne..niekas nepasikeis
tai kad gali susirgt, gali kita uzkrest..visi draudimai ir rekomendacijos toliau galios...Tai realiai pasiskiepysi ar ne..niekas nepasikeis
Na kaip ne:
.
Buvau vakar akių tikrintis, senstu, pasirodo ![]()
akinius išrašė
Tai vat as skiepysiuos TIK DEL TO, kad galeciau keliaut..tiesiog busiu priversta...arba sedi namie, arba skiepyjies..
Tai koks kam skirtumas dėl ko tu skiepysies. Kiekvienas gi gali turėti savo priežasčių. Aš turiu kelias ir dėl atostogų ir dėl sveikatos.
nu tai kas, bet niekam smertis negres. Pasirgsi ir pasveiksi.
Buvau vakar akių tikrintis, senstu, pasirodo
akinius išrašė
Aha, aš skaitymui jau irgi užsidedu. Senatvinis regėjimo silpnėjimas
ok..atleiskit, kad pasisakiau..teskit diskusija
Aha, aš skaitymui jau irgi užsidedu. Senatvinis regėjimo silpnėjimas
As 40-ties isigijau skaitymui. Buvo tik +0,75, ir tokie tiko visus 9 metus. Paskui pradejo silpti daugiau.
o gal as jau persirgau
Tai ir taip aisku, kad viskas perlenkta
Geriau Lietuvoje susirupinkit radioktyvumu. Nato prifarširavo radiaktyviomis galvutemis, o tie dziaugiasi, kad baravykai su lig vaiku gqlvomis auga. Kas do per tamsuma.
O tai sunkūs laikai kremlino ruporams atėjo. Tenka merdinčiame mamų forume pasakoti basnias apie nusikaltėlius NATO ir stebuklingus ruskius, kurių ir vakcinos, ir brilikai geriausi
Kas toliau?
o gal as jau persirgau
Vaziavau masinoj su kolege, kuri paskui susirgo korona. Nieko blogo nejutau, tai nei tyriausi, nei izoliavausi
Tai gal as jau seniai persirgus
nu tai padidaryk pries tai antikunus. Gali ir persirgus imuniteta prasta turet, ar isvis neturet.