Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 18, 20:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801793" data-time="1616092071"><div><p>o kazkas zada ta normalu gyvenima?</p></div></blockquote><p>Tikrai taip. Igytas imunitetas virusui. </p>

tai kad gali susirgt, gali kita uzkrest..visi draudimai ir rekomendacijos toliau galios...Tai realiai pasiskiepysi ar ne..niekas nepasikeis smile.gif
Atsakyti

tai kad gali susirgt, gali kita uzkrest..visi draudimai ir rekomendacijos toliau galios...Tai realiai pasiskiepysi ar ne..niekas nepasikeis smile.gif

Na kaip ne: 

https://www.15min.lt...sta-637-1471808

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 18, 20:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801797" data-time="1616092277"><div><p>tai kad gali susirgt, gali kita uzkrest..visi draudimai ir rekomendacijos toliau galios...Tai realiai pasiskiepysi ar ne..niekas nepasikeis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na kaip ne: </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/m/id/pasaulis-kiseneje/kelioniu-pulsas/ek-pristate-skiepu-pasa-keliauti-sia-vasara-ir-vel-butu-paprasta-637-1471808'>https://www.15min.lt/m/id/pasaulis-kiseneje/kelioniu-pulsas/ek-pristate-skiepu-pasa-keliauti-sia-vasara-ir-vel-butu-paprasta-637-1471808</a></p>

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 18 kovo 2021 - 20:46

Buvau vakar akių tikrintis, senstu, pasirodo :D

akinius išrašė

Atsakyti

Tai vat as skiepysiuos TIK DEL TO, kad galeciau keliaut..tiesiog busiu priversta...arba sedi namie, arba skiepyjies..

Tai koks kam skirtumas dėl ko tu skiepysies. Kiekvienas gi gali turėti savo priežasčių. Aš turiu kelias ir dėl atostogų ir dėl sveikatos.

Atsakyti

nu tai kas, bet niekam smertis negres. Pasirgsi ir pasveiksi. 

Atsakyti

Buvau vakar akių tikrintis, senstu, pasirodo :D

akinius išrašė

Aha, aš skaitymui jau irgi užsidedu. Senatvinis regėjimo silpnėjimas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 18, 20:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801801" data-time="1616092805"><div><p>Tai vat as skiepysiuos TIK DEL TO, kad galeciau keliaut..tiesiog busiu priversta...arba sedi namie, arba skiepyjies..</p></div></blockquote><p>Tai koks kam skirtumas dėl ko tu skiepysies. Kiekvienas gi gali turėti savo priežasčių. Aš turiu kelias ir dėl atostogų ir dėl sveikatos.</p>

ok..atleiskit, kad pasisakiau..teskit diskusija biggrin.gif
Atsakyti

Aha, aš skaitymui jau irgi užsidedu. Senatvinis regėjimo silpnėjimas  :D​ 

As 40-ties isigijau skaitymui. Buvo tik +0,75, ir tokie tiko visus 9 metus. Paskui pradejo silpti daugiau. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 18, 20:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801797" data-time="1616092277"><div><p>tai kad gali susirgt, gali kita uzkrest..visi draudimai ir rekomendacijos toliau galios...Tai realiai pasiskiepysi ar ne..niekas nepasikeis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu tai kas, bet niekam smertis negres. Pasirgsi ir pasveiksi. </p>

o gal as jau persirgau biggrin.gif Vaziavau masinoj su kolege, kuri paskui susirgo korona. Nieko blogo nejutau, tai nei tyriausi, nei izoliavausi smile.gif Tai gal as jau seniai persirgus smile.gif
Atsakyti

Tai ir taip aisku, kad viskas perlenkta biggrin.gif

Geriau Lietuvoje susirupinkit radioktyvumu. Nato prifarširavo radiaktyviomis galvutemis, o tie dziaugiasi, kad baravykai su lig vaiku gqlvomis auga. Kas do per tamsuma.

O tai sunkūs laikai kremlino ruporams atėjo. Tenka merdinčiame mamų forume pasakoti basnias apie nusikaltėlius NATO ir stebuklingus ruskius, kurių ir vakcinos, ir brilikai geriausi  :wub:  Kas toliau? 

Atsakyti

o gal as jau persirgau biggrin.gifVaziavau masinoj su kolege, kuri paskui susirgo korona. Nieko blogo nejutau, tai nei tyriausi, nei izoliavausi smile.gifTai gal as jau seniai persirgus smile.gif

nu tai padidaryk pries tai antikunus. Gali ir persirgus imuniteta prasta turet, ar isvis neturet. 

Atsakyti