tai jei teks skiepytis, tai pasidarysiu..dabar kam man?
tai jei teks skiepytis, tai pasidarysiu..dabar kam man?
ok..atleiskit, kad pasisakiau..teskit diskusija
Ne na nepradėk, juk tu rašei, kad jokio skirtumo, niekas nepasikeis pasiskiepijus, visi draudimai liks. Specialiai tau suradau nuorodą, kad va bus privilegijų, žada nuo birželio, niApyk gi
Skaitymui man reikia nuo antro vaiko gimimo, iki tol mačiau puikiai.
tai tik tiek...galesi laisvai keliaut..ir tai klausimas ar visur ir ar nebus kitu reikalavimu..pvz pasidaryt testo...Vien jis kelione isbrangina 150eu..Is principo nesidaryciau...Tada kam man ir tas skiepas
As 40-ties isigijau skaitymui. Buvo tik +0,75, ir tokie tiko visus 9 metus. Paskui pradejo silpti daugiau.
Man kaip tik tiek metų ![]()
viena akis +0,5 kita +0,75
Man tai keliavimas trecioj vietoj. Pirmoj yra sveikata, antra galimybe lankyt mama, laisvai LT vazinet.
o gal as jau persirgau
Vaziavau masinoj su kolege, kuri paskui susirgo korona. Nieko blogo nejutau, tai nei tyriausi, nei izoliavausi
Tai gal as jau seniai persirgus
Prieš kiek laiko? Antikūnių neberodyti gali jau po trijų mėnesių.
Kolegės kaimynė ligoninėj su kovidu gulėjo, o vyrui ir vaikams nieko, testai neigiami, kiek bedarė.
Man kaip tik tiek metų
viena akis +0,5 kita +0,75
Tai normalu. Gali but, kad tokie ir liks ilgam.
Prieš kiek laiko? Antikūnių neberodyti gali jau po trijų mėnesių.
Kolegės kaimynė ligoninėj su kovidu gulėjo, o vyrui ir vaikams nieko, testai neigiami, kiek bedarė.
nu tai neuzsikrete gal. Nieko keisto.
Pradinukus grąžina į mokyklas be jokių kaupinių testų.
tai tik tiek...galesi laisvai keliaut..ir tai klausimas ar visur ir ar nebus kitu reikalavimu..pvz pasidaryt testo...Vien jis kelione isbrangina 150eu..Is principo nesidaryciau...Tada kam man ir tas skiepasTai po skiepo nereiks bent pusmetį testų
nu tai neuzsikrete gal. Nieko keisto.
Bet tai artimas nuolatinis kontaktas ir nieko.