Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 18, 20:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801810" data-time="1616093239"><div><p>o gal as jau persirgau vartotojo įkelta nuotraukaVaziavau masinoj su kolege, kuri paskui susirgo korona. Nieko blogo nejutau, tai nei tyriausi, nei izoliavausi vartotojo įkelta nuotraukaTai gal as jau seniai persirgus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu tai padidaryk pries tai antikunus. Gali ir persirgus imuniteta prasta turet, ar isvis neturet. </p>

tai jei teks skiepytis, tai pasidarysiu..dabar kam man?
Atsakyti

ok..atleiskit, kad pasisakiau..teskit diskusija biggrin.gif

Ne na nepradėk, juk tu rašei, kad jokio skirtumo, niekas nepasikeis pasiskiepijus, visi draudimai liks. Specialiai tau suradau nuorodą, kad va bus privilegijų, žada nuo birželio, niApyk gi  :D 

Atsakyti

Skaitymui man reikia nuo antro vaiko gimimo, iki tol mačiau puikiai. 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 18, 20:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801808" data-time="1616093156"><div><p>ok..atleiskit, kad pasisakiau..teskit diskusija vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne na nepradėk, juk tu rašei, kad jokio skirtumo, niekas nepasikeis pasiskiepijus, visi draudimai liks. Specialiai tau suradau nuorodą, kad va bus privilegijų, žada nuo birželio, niApyk gi  biggrin.gif </p>

tai tik tiek...galesi laisvai keliaut..ir tai klausimas ar visur ir ar nebus kitu reikalavimu..pvz pasidaryt testo...Vien jis kelione isbrangina 150eu..Is principo nesidaryciau...Tada kam man ir tas skiepas smile.gif
Atsakyti

As 40-ties isigijau skaitymui. Buvo tik +0,75, ir tokie tiko visus 9 metus. Paskui pradejo silpti daugiau. 

Man kaip tik tiek metų :)

viena akis +0,5 kita +0,75

Atsakyti

Man tai keliavimas trecioj vietoj. Pirmoj yra sveikata, antra galimybe lankyt  mama, laisvai LT vazinet. 

Atsakyti

o gal as jau persirgau biggrin.gifVaziavau masinoj su kolege, kuri paskui susirgo korona. Nieko blogo nejutau, tai nei tyriausi, nei izoliavausi smile.gifTai gal as jau seniai persirgus smile.gif

Prieš kiek laiko? Antikūnių neberodyti gali jau po trijų mėnesių.

Kolegės kaimynė ligoninėj su kovidu gulėjo, o vyrui ir vaikams nieko, testai neigiami, kiek bedarė. 

Atsakyti

Man kaip tik tiek metų :)

viena akis +0,5 kita +0,75

Tai normalu. Gali but, kad tokie ir liks ilgam. 

Atsakyti

Prieš kiek laiko? Antikūnių neberodyti gali jau po trijų mėnesių.

Kolegės kaimynė ligoninėj su kovidu gulėjo, o vyrui ir vaikams nieko, testai neigiami, kiek bedarė. 

nu tai neuzsikrete gal. Nieko keisto. 

Atsakyti

Pradinukus grąžina į mokyklas be jokių kaupinių testų.

Atsakyti

tai tik tiek...galesi laisvai keliaut..ir tai klausimas ar visur ir ar nebus kitu reikalavimu..pvz pasidaryt testo...Vien jis kelione isbrangina 150eu..Is principo nesidaryciau...Tada kam man ir tas skiepas smile.gif
Tai po skiepo nereiks bent pusmetį testų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 kovo 2021 - 21:01

nu tai neuzsikrete gal. Nieko keisto. 

Bet tai artimas nuolatinis kontaktas ir nieko. 

Atsakyti