Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai aš turiu vieną pavyzdį, kaip moteris, kuriai dabar arti 70. Mamos pažįstama. Tai žinau, kokia buvo jaunystėj, žinau, kokia yra dabar. Niekuo nepasikeitusi 😄

Nu yra tokių žmonių.

Aš tai pažvengiu, kai susitinkam, kaip pvz ji kabinasi ant MB. Tai jis jai gi kaip sūnus 😄 

Eikit, kiek mačius tos babulės išsivartymų vien prieš saviškį 😄😄😄 Pasijuokiam abu ir tiek.

Bet kaip fee iš tikro. Ir matyt tavo vyrui tikrai nesinori jos, nors ir nuoga rangytusi 🤣

Atsakyti

Bet kaip fee iš tikro. Ir matyt tavo vyrui tikrai nesinori jos, nors ir nuoga rangytusi 🤣

Tai aišku 😄😄😄

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 23, 12:48)
Tai aš turiu vieną pavyzdį, kaip moteris, kuriai dabar arti 70. Mamos pažįstama. Tai žinau, kokia buvo jaunystėj, žinau, kokia yra dabar. Niekuo nepasikeitusi 😄</p><p></p><p>Nu yra tokių žmonių.</p><p>Aš tai pažvengiu, kai susitinkam, kaip pvz ji kabinasi ant MB. Tai jis jai gi kaip sūnus 😄 </p><p>Eikit, kiek mačius tos babulės išsivartymų vien prieš saviškį 😄😄😄 Pasijuokiam abu ir tiek.

As ir zinau toki atvejį. Fui fui...Atsimenu pas dede su teta vasarojau. Viena kaimynka apspangus atejo pas teta virtuveje pasedeti.Ir girdziu, kaip ji pasakoja, kaip jaunas kaimynas pas ja sveciuose buvo. Sako ' ale toki dideli turi, kišo, kišo vos seip netaip ikišo'
Kaip pasislykstwjau as tada jos tomis kalbomis, atsimenu biggrin.gif
Atsakyti

Bet skoniai visų skirtingi. Nemanau kad vyrams stojasi nuo visų iš eilės. Pliaže, viešose pirtyse, baseinuose  tokiu atveju visi su stačiais vaikščiotu.

Amadeja yra jauna, figuringa moteris. O ne kokia sene. 

Atsakyti

Amadeja yra jauna, figuringa moteris. O ne kokia sene. 

Tai Pliažai bei viešosios pirtys pilnos jaunų figuringu. Ale kažkaip nepastebėjau kad jas ten kas sekiotu su stačiais 

Atsakyti

Amadėja šį kart parašė ,kad eitų į pirtį  ,o kas gavosi🥶.

Nei ji žadėjo gundyti,nei raitytis,nei spenelius rodyti.😁

Atsakyti

Taigi užtenka užuominos, ir va kas būna.

Jau užvestos esam ant kelio  :)​ 

O jei  būtų tikrai parašius apie savo ketinimus.... :) 

Atsakyti

Tai Pliažai bei viešosios pirtys pilnos jaunų figuringu. Ale kažkaip nepastebėjau kad jas ten kas sekiotu su stačiais 
tai nudistu pliazuose ne, bet ten ir atstumai dideli. O cia sonais bruzysis. As jau pačiepyta. Daviau kita ranka. Dabar vesiu greit šune tyrimu kraujo daryt. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 23 balandžio 2021 - 13:59

Chebra, kąnors įdomaus, o tai vėl pripasakosiu ir bus blogai, nes liežuvis niežti man jau. 

Aj, biesina dar, kad atšals 

Amadėja parašė taip.

Atsakyti

O pas dukra komendanto valanda ivede. Nuo 22 iki 5 ryto is namu draudziama koja kelt. Jos zeme Mecklenburg Vorpommern buvo pati sveikiausia, ale atejo ir ten zaraza. 

Atsakyti

O aš išsiunčiau laišką su žodžiu "sąkė". Apsižioplinau, po laiko pastebėjau. :D​ 

Atsakyti

Pusmetine kalyte, kokia panasi i mano maziuke

https://www.facebook...35734166554175/

Atsakyti