Tai Pliažai bei viešosios pirtys pilnos jaunų figuringu. Ale kažkaip nepastebėjau kad jas ten kas sekiotu su stačiais
Tai aišku, aš ir pati eidavau. Bet ten eini be jokių minčių tokių. Eini tiesiog į pirtelę.
Ne, tai aš maniau, kad su idėja ta pačia į pirtelę, kad "degtų akys" jų abiejų. Jei ne, jei paprastai, kaip visi paprasti žmonės, tai aš tada tik dėl to "prieš" būčiau, kad tiesiog ji trukdytų vyrams normaliai pabūti.
MB pvz eina su draugais tokiais dviem. Nu neinu aš paskui, būčiau nesuprasta, būtų nesuprastas ir MB, kodėl jis mane atsivedė. Jie nepabendrautų per mane taip, kaip bendrauja patys sau vieni. Tai jie turėtų keisti savo pokalbių temas, kad ir man tiktų. O aš tai kaži, ar sugebėčiau kažką pasakyti, kad ir jiems būtų įdomu... Bet mes susitinkam kartais visi, su antrom pusėm. Va, tada kitas reikalas. Visi ir bendraujam. Bet ir temos kitos. Žodžiu, niuansai.
Tai ir tylėjo tada.nepasakė nieko! Nu,kad eitų į pirtį.
Tai negi pacios prisigalvojome?
O šiand.idėja buvo tokia biškį darbinė pirtelė, nes mb išriginė, tai su bernais jo, bet blt nžn ką man su ta ausim daryt.
Nei mes ja kalbinome apie pirti, nei klauseme, pati pradejo ta kalba. Jai tas aktualu, ji nori apie tai kalbeti, aptarineti, rasyti, svajoti, intriguoti. Na o mes eilini karta pakimbame, rutuliojame tema.