Dabar tas snygis likus kelios dienoms iki gegužės tikrai užknisa 😡
Pinotija, 24 Bal 2021 - 14:31, parašė: Aš padariau didelę klaidą pernai. Patikėjau viena gėlininke. Nukarpiau iki šaknų 12 didelių pelargonijų ir tas šaknis sudėjau į maišelius, nuvežiau į tėvo garažo rūsį. Šiais metais pasiėmiau, o ten viskas supuvę. Nors garažas tai nedrėgnas. Man tai nėra buvę. Laikydavau vėsioje vietoje vazonus, dažniausiai namų garaže, žiemos pabaigoje išsitraukdavau, jos atželdavo galingos, gražios. Ne visada tom internetinėm gėlininkėm reikia tikėti. Dabar turėsiu viską iš naujo, o kai kurios gėlės jau buvo tokios didelės. Ai..As tai kambary tiesiog palikau ant miegamojo lango ir labai mazai laisciau. O pavasari nukarpiau, tai atzele.
Geras. Reiks ir man
O va cia vakar keturias atzalas pamerkiau, laukiu, kol saknis isleis.
Bet aš nesuprantu, anksčiau pelargonijas ant palangių augindavo, būdavo per visą langą, nei jos nudžiūdavo žiemą bute, nei ką. Šiuolaikinės kažkokios nebetokios. Nemoku aš jų per žiemą išlaikyt.
Mano sesuo į rūsį išneša apkarpius žiemai, kai šilta vazonus išneša į lauką ir psio. Nesicackina.
Namuose kažkaip liko tik orchidėjos ir sansevjeros keli vazonikai. Ir pomidorai balkone šaldosi.
Marco'polo, avarija buvo?
IMG_20210424_144351.jpgO va cia vakar keturias atzalas pamerkiau, laukiu, kol saknis isleis.
Nu dar mane panervuok.
Nesmirda tos siuolaikines. Smirdedavo tos dideles, senoviskos.
As tai tik zemauges kompaktines megstu.
Bet aš nesuprantu, anksčiau pelargonijas ant palangių augindavo, būdavo per visą langą, nei jos nudžiūdavo žiemą bute, nei ką. Šiuolaikinės kažkokios nebetokios. Nemoku aš jų per žiemą išlaikyt.
Nenudziuna, jei laistai. Bet ir nepailsi. As duodu ziema pailset, tada pavasari trasu varau.
Vargšas mano vyras po vakar leisgyvis... padarė pirtelės pratęsima vadinas 🤣
kovidas

Marco'polo, avarija buvo?
Jo, pabučiavau Galaxy'io užpakalį