Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man visada patiko ne arba arba o ir ir.

Alta, nžn žinok kas būtų

Nieko nebūtų manau, tik vyras na lieva lakstytu. Bet ir taip gali lakstyt, neapsaugosi 

Atsakyti

O tu pabandyk😀

Empiriniu būdu vat ir paaiškėtų😀😀😀

Dar nesupratai, kad jai pačiai patinka? Jai savivertę pakelia svetimų vyrų dėmesys. Gi rašė kad visada buvo linkusi paflirtuot 

Atsakyti

Mb.padarė vakar šiltamio pagrindą.  Rudenį ststysim. Dar viena svajonė bus  įgyvendinta  :wub: 

O tada dar norėsiu vištų namelio  :bigsmile:  :bigsmile:  klausimas tik kaip reiks daryt, kad nesušaltų tos vištos žiemą. 

Aišku, dar vaiskrūmių visokių... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 balandžio 2021 - 08:25

Mb.padarė vakar šiltamio pagrindą.  Rudenį ststysim. Dar viena svajonė bus  įgyvendinta  :wub:

O tada dar norėsiu vištų namelio  :bigsmile:  :bigsmile:  klausimas tik kaip reiks daryt, kad nesušaltų tos vištos žiemą. 

Aišku, dar vaiskrūmių visokių... 

O tai kaip tvartuose jos nesušala? Padarysi apšiltintą, kaip šunims budas daro dabar, ir nesušals. 

Atsakyti

Dar nesupratai, kad jai pačiai patinka? Jai savivertę pakelia svetimų vyrų dėmesys. Gi rašė kad visada buvo linkusi paflirtuot 

Patinka😍 

Bet tam man visai pakaktų gal ir virtualios erdvės. 

Beje, atsakei man į vieną klausima neištikimybių ir slėpimų tema kodėl žmones tai traukia. Nebuvau pagalvojus, kad pats slėpimo faktas priduoda adrenalino ir įdomesnių pojūčių. Aišku man netiktų, nes saugumui grėsmė perdidelė.

Atsakyti

O tai kaip tvartuose jos nesušala? Padarysi apšiltintą, kaip šunims budas daro dabar, ir nesušals. 

Tai normaliu atveju ne, bet kai sugeba būt kartais -20 ir daugiau

Atsakyti

Turi būti pakeltas nuo žemės ir apšiltintas.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 25, 08:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72818747" data-time="1619331157"><div><p>O tu pabandyk😀</p><p>Empiriniu būdu vat ir paaiškėtų😀😀😀</p></div></blockquote><p>Dar nesupratai, kad jai pačiai patinka? Jai savivertę pakelia svetimų vyrų dėmesys. Gi rašė kad visada buvo linkusi paflirtuot </p>

Paflirtuot ir man patinka, bet neatlaidziai ziuriu i amadejos suteneriavima.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 25, 08:24)
<p>Mb.padarė vakar šiltamio pagrindą.  Rudenį ststysim. Dar viena svajonė bus  įgyvendinta  wub.gif </p>
<p>O tada dar norėsiu vištų namelio  bigsmile.gif  bigsmile.gif  klausimas tik kaip reiks daryt, kad nesušaltų tos vištos žiemą. </p>
<p> </p>
<p>Aišku, dar vaiskrūmių visokių... </p>

QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 25, 08:42)
<p>Turi būti pakeltas nuo žemės ir apšiltintas.</p>

O va kai pradedat postint visai su logika susipykusius postus ,tai man laikas eit von.
Atsakyti

Turi būti pakeltas nuo žemės ir apšiltintas.
Pakeltas nuo žemės matyt, kad drėgmė nesikauptų. Na, matysim :) Čia ateity. Nes tie vasariniai pakekti, o šilumos atžvilgiu nu kaip tas pakėlimas padėt gali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 balandžio 2021 - 08:57

Nebuvo mamos vistinykas pakeltas, ant laktu gi vistos miega. 

Atsakyti

Pakeltas nuo žemės matyt, kad drėgmė nesikauptų. Na, matysim :) Čia ateity. Nes tie vasariniai pakekti, o šilumos atžvilgiu nu kaip tas pakėlimas padėt gali?

Nepakėlus, per šalčius ant žemės vištoms kojos labiau šąla ir joms pačioms šalčiau.

Atsakyti

Nepakėlus, per šalčius ant žemės vištoms kojos labiau šąla ir joms pačioms šalčiau.

O, jei grunsys apšiltintos?

Atsakyti