Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tu nesi turejus normalaus. Mano vienas buvo nenormalus, kitas normalus, tai skirtuma matau. 

Matai. Svarbu nenormalumai turėtų panašią kryptį, o ne 180 laipsnių kampu.  

Atsakyti

O ko apie maistą nieks nepasisakėt? 😭

Atsakyti

O ko apie maistą nieks nepasisakėt? 😭

Cepelinus ir balandėlius norėčiau kada bandyt, bet vis atrodo baisiai daug darbo 😁 

Atsakyti

Cepelinus ir balandėlius norėčiau kada bandyt, bet vis atrodo baisiai daug darbo 😁 

Nesi balandėlių darius? Aš cepelinų viena irgi ne, bet ir netraukia

Atsakyti

Oką čia sakyt.mes ką neėdusios sėdim.😀😀😃

Atsakyti

Amadėja*, 25 Bal 2021 - 12:15, parašė: Matai. Svarbu nenormalumai turėtų panašią kryptį, o ne 180 laipsnių kampu.
Nu tai ilgo ir sėkmingo jums iškrypavimo😀
Atsakyti

Nesi balandėlių darius? Aš cepelinų viena irgi ne, bet ir netraukia

Nea, darau aš tokį troškinį iš tų pačių ingredientų, tai skonis panašus, man gal net skaniau 😁 tik vaizdo nėra.

Atsakyti

Nieko nenoriu daryt. Turi būti bent viena išeiginė per savaitę nuo  gaminimo. Noriu, kad niekas į akis nelįstų. Vakar pavargau, nėra nuotaikos.

O dar sninga, tiksliau snigo prieš minutę. Kada bus stabilūs orai pagaliau?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 25, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72818775" data-time="1619335172"><div><p>Ot raganos namelio ant vistos kojeles dizaino svarstymai vyksta.O kam siltnamis ant ziemos, ar cia bus trecio sezono gamyba ar siaip jusu seimos razvratas?</p></div></blockquote><p>Kad pavasarį jau būtų galima anksti pasėt salotų smile.gif</p><p>Plius ten bus vandens kranas viduj, tai, kad neužšaltų kol dar gali reikt vandens. </p>

QUOTE(Pinotija @ 2021 04 25, 12:47)
<p>Nieko nenoriu daryt. Turi būti bent viena išeiginė per savaitę nuo  gaminimo. Noriu, kad niekas į akis nelįstų. Vakar pavargau, nėra nuotaikos.</p><p>O dar sninga, tiksliau snigo prieš minutę. Kada bus stabilūs orai pagaliau?</p><p></p>

Vandens kranas lauke? Jus per daug nesidziaukit tuo klimato atsilimu.O stabilus orai bus, stabiliai salti.Paskui des + 30 pagal celsiju ,per viena diena.
Atsakyti

Pas mus vakar vakare pasnigo.

Seniai valgyt bedariau, nuo Velyku dar  neteko :D​ 

Atsakyti

Paskui des + 30 pagal celsiju ,per viena diena.

Tai visada taip. Reik is auliniu i basanozkes sikt tiesiai. 

Atsakyti

Ne sikt, o sokt :lol:​ 

Atsakyti