Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Lera

Man tai įdomiau kur ji padėjo tą juodą šunį, kur buvo priglaudus. 

Atsakyti

Nu vat skonio reikalas.

Kam tinka,kam netnka.o.gal atsirastų žmonių man ar tau tinkamų.

Atsakyti

Tai ne tik naujokes prikisa kazka, saiposi..ir mes pacios..todel ir nesinori atviraut. Nemanau, kad uzsidarius atviraut cia kazkas prades. Ta pati Amadeja tarkuojama ne suoliuko, o savu..Tai as nematau skirtumo...

Amadeja tarkuojama dėl viešinimosi. Tarp savų kaip ir nesiskaito jog vieša. 

Ir nepabande nesužinosime dėl atvirumo. Dabar tai tikrai nieks neatvuraus

Atsakyti

Burbekle dar ne karto neatejo su normaliu postu, tik saiposi, tyciojasi, riejasi...ji visiskas trolis..As jos nepriimciau i uzdara grupe :)

Atsakyti

Amadeja tarkuojama dėl viešinimosi. Tarp savų kaip ir nesiskaito jog vieša. 

Ir nepabande nesužinosime dėl atvirumo. Dabar tai tikrai nieks neatvuraus

tikrai ne tik del viesinimosi...pilna priekaistaujanciu, kad vyro isnaudojama, atiduodama kitam vyrui, nevertinama, nemylima, kad ji pati be savigarbos ir pan...

Atsakyti

Grąžino buvusiems šeimininkams.

Atsakyti

Ne visomis o tik narių skaičiumi. O pats bendravimas kaip tik regresuoja, tampa paviršutiniškas

Bet esant didesniam narių skaičiui ir temų gali rastis įvairesnių, daugiau nuomonių. 

Atsakyti

Vo, šito nežinojau...

Atsakyti

Burbekle dar ne karto neatejo su normaliu postu, tik saiposi, tyciojasi, riejasi...ji visiskas trolis..As jos nepriimciau i uzdara grupe :)

Aš nesuprantu jos. Gal kažkas negerai žmogui...

Atsakyti

Gerai. Kas turit laiko, paskaičiuokit bendraujančias nares ir įvertinkit, kiek naujų ateina pvz. per mėnesį. Neateina nieks 100 metų, va tik Pou. Tai ar geriau kelmo bobas juokint, ar užsidaryt?

Tos tada liks be darbo ir be pketkų... :B​ 

Atsakyti

Tai kolkas tik Mona ir Intemora prieš, visos kitos už rakinimą. 

Atsakyti

Bet esant didesniam narių skaičiui ir temų gali rastis įvairesnių, daugiau nuomonių. 

Nesiranda, kiek pastebejau. Temas uzvedam tos pacios mes. O suoliukas, ar naujokes tik pasijungia vystyti.

Beje, bet kada galim grizti i atvira erdve, jei jau matysim, kas sultyse verdam.

Atsakyti