Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

As tai seniai buvau uz uzdara grupe.

Atsakyti

Aš tai nenoriu.man neįdomu taip.viskas  turi vystytis srivhiškai.nes savo sultyse užvirsim ir taškas. Ir baigsis tema.aš už natūralų išlikimą.kaip ten  bebūtų. Tokia mano asmeninė nuomonė.    

Tokiu atveju, daugiau aš čia neberašysiu.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 26 Bal 2021 - 09:31, parašė: Tokiu atveju, daugiau aš čia neberašysiu.
Tai ne nuo manęs gi priklauso.
Atsakyti

Aš gal labiau už atvirą. Nes smagu, kai prosijungia naujų narių, o būna jų ir fainų, va turim fėją, kuri jau kaip ir net nebe naujokė :) 

Atidu, tik gaila biški prašapus. 

Pou, Lietava iš visiškai naujų, bet puikiai įsijungusių.

O uždarius vargu ar bus norinčių eiti į grupę, kur neaišku kas šnekama, koks bendravimas ir pan. 

Atsakyti

Manau atvira grupė turi daugiau galimybių augti visomis prasmėmis 😊

Atsakyti

mona.mona, 26 Bal 2021 - 09:36, parašė: Aš gal labiau už atvirą. Nes smagu, kai prosijungia naujų narių, o būna jų ir fainų, va turim fėją, kuri jau kaip ir net nebe naujokė :) Atidu, tik gaila biški prašapus. Pou, Lietava iš visiškai naujų, bet puikiai įsijungusių. O uždarius vargu ar bus norinčių eiti į grupę, kur neaišku kas šnekama, koks bendravimas ir pan.
Taip.Tu mano bendramintė. O ir naujokės pvz visai nesijungs į slaptą grupę ir naujų nebebus.
Atsakyti

Aš gal labiau už atvirą. Nes smagu, kai prosijungia naujų narių, o būna jų ir fainų, va turim fėją, kuri jau kaip ir net nebe naujokė :)

Atidu, tik gaila biški prašapus. 

Pou, Lietava iš visiškai naujų, bet puikiai įsijungusių.

O uždarius vargu ar bus norinčių eiti į grupę, kur neaišku kas šnekama, koks bendravimas ir pan. 

Suoliukas kuris mus skaito, seniausiai žino koks bendravimas. Nei viena naujokė nepasakė kad atėjo čia per 1 d. Visos  sakė kad skaito daugybę metų. Tad užraktas būtų puiki proga nulipti nuo suolo

Atsakyti

Tokiu atveju, daugiau aš čia neberašysiu.

Tai kad ir rašom, jokio atvirumo nebėra. Tik amadeja vis bando, bet ir ta tuoj pat nusodinama dėl viešumo 

Atsakyti

O kas čia tinka irnetinka?

Pvz burbeklė? A?

Atsakyti

Manau atvira grupė turi daugiau galimybių augti visomis prasmėmis 😊

Ne visomis o tik narių skaičiumi. O pats bendravimas kaip tik regresuoja, tampa paviršutiniškas

Atsakyti

O kas čia tinka irnetinka?

Pvz burbeklė? A?

O kuo ji tau netinka? 

Atsakyti
Tai ne tik naujokes prikisa kazka, saiposi..ir mes pacios..todel ir nesinori atviraut. Nemanau, kad uzsidarius atviraut cia kazkas prades. Ta pati Amadeja tarkuojama ne suoliuko, o savu..Tai as nematau skirtumo...
Atsakyti