Pasakė etiškų diskusijų rašytoja.
Kuo neetiška ką aš rašau. Gi kitų žmonių "neliečia" tai. Žmonių iš čia.
Ką priimt, ko ne. Nu ar taip daroma...
o kas sako, ko nepriimt? Aš tik viena pasakiau, kad viduje grupės nenorėčiau to personažo, nes nebuvo dar normalaus posto iš jos. Bet mažai ko aš noriu, gal kam ji labai patinka. Bet ji atėjo nebuvus temoj anksčiau, toje, kuri mūsų sukurta.
O gal manęs kas nenori labai, ką aš žinau. svarstymai tik.
Ką priimt, ko ne. Nu ar taip daroma...
Aisku, kad daroma. Kodel tave stebinatai ir glumina?
Man tinka rakinimas, man tinka ir nerakinimas. Esu neutrali, nieko apie save neviesinu ir neviesinsiu jokiomis salygomis, striaubliu nerodysiu, uztenka, kad kadaise aki parodziau.
o kas sako, ko nepriimt? Aš tik viena pasakiau, kad viduje grupės nenorėčiau to personažo, nes nebuvo dar normalaus posto iš jos. Bet mažai ko aš noriu, gal kam ji labai patinka. Bet ji atėjo nebuvus temoj anksčiau, toje, kuri mūsų sukurta.
Na, FB tai anksciau balsuodavom. O cia nezinau. Nu, manau, visos senbuves automatiskai.
Na taip.O ir manęs gal ten nereik
Pinotija, 26 Bal 2021 - 11:17, parašė: o kas sako, ko nepriimt? Aš tik viena pasakiau, kad viduje grupės nenorėčiau to personažo, nes nebuvo dar normalaus posto iš jos. Bet mažai ko aš noriu, gal kam ji labai patinka. Bet ji atėjo nebuvus temoj anksčiau, toje, kuri mūsų sukurta. O gal manęs kas nenori labai, ką aš žinau. svarstymai tik.Tai tada kiekvieną personažą ir ne, reik aptart.gal aš Altos nenoriu😀 Gal Rialina nenori manęs ir t.t. O.va ,Aninanda labai rimtai paklausė,kuo tau burbeklė neįtiko ?
Ir dar reikia nuspręsti kas čia senbuvės.
Gal Aninanda visai nauja😀😀😀
Aisku, kad daroma. Kodel tave stebinatai ir glumina?
Man tinka rakinimas, man tinka ir nerakinimas. Esu neutrali, nieko apie save neviesinu ir neviesinsiu jokiomis salygomis, striaubliu nerodysiu, uztenka, kad kadaise aki parodziau.
Jau ir taip daug zinom
Juocke, dieda dar gana pajegu turi, senos statybos bute gyveni, sunus neseniai nauja troba papirko, vyro zodiakas Jautis , gavo skiepa anksti.