Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš nemanau, kad užrakinus bus geriau.  Nevent bus kažkam drąsiau atviriau rašyt... Tada gali būt įdomu. Aušku neoabandę nesužinosim.

pas tave rimtai yra kažkoks sutrikimas.

Tau geriau rašyt, kai tave skaito koks 200, o paskui išlenda ir duoda per galvą kažkoks trolis?

Tikrai imu manyt, kad mano teorija ne iš piršto laužta, kad tau reikia "žaliavos" pritraukt. Arba kažkoks egzibicionistinis sutrikimas.

Atsakyti

Bwt galima aš didkusiją pasuksiu kitu kampu. Noriu,kad būtų pvz ten kokia lera,o nenoriu kažko kito? Ir koks man skirtumas kas kokiu dažnumu parašo?

Nu tai balsuosim uz kelis tokius ypatingesnius atvejus. Kiek pries pvz. Lera, kiek uz.

Atsakyti

Aš nieko meįsivaizduoju.bet va imam burbeklę?oj kiek postų😀 O gal kažkam patinka koks retas žmogus.

Bet ji daug metų bus parašo, tokiom bangom vis dalyvauja.  TAI ksip ir senbuvė, nors kažkam gal ir nepatinka.

Atsakyti

Na jei tu įsivaizduoji, kad tai tavo asmeninė tema ir individualus norai čia turi būt pildomi, tada blogai. Maža ko kas nenori. Visos kurios seniai bendrauja, parašo ne 1 žinutę į ketvirtį ir nori toliau po užraktu būt, turi būt priimtos be asmeninių simpatijų / antipatiju. Tuo tarpu dėl suoliuko dalyvių manau turim tiesiog kaskart balsuot 
Tada kita kalba, nes man tas atrinkinėjimas itin "neskanu"... kažkaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 10:41

Nu tu nustebinai mane šįkart labiau nei apie skvirtinga masažo metu parašius 🤣
Tai aš dėl žmonių atrinkimo pagrinde, jei kaip parašei, tai aš už.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 10:41

Bet ji daug metų bus parašo, tokiom bangom vis dalyvauja.  TAI ksip ir senbuvė, nors kažkam gal ir nepatinka.

Ji nebuvo dar bendroj temoj, nebuvo ir kai temos skilo. Parašius gal kokį vieną kitą postą ten. O čia per du metus atėjo tik dabar ir aktyviai reiškiasi.

buvo seniai įvairiose temose, kaip ir dabar. O dedasi kažkokiu "vierchu". Senbuvė, bet ne šios konkrečiai temos.

Atsakyti

Tada kita kalba, nes man tas atrinkinėjimas itin "neskanu"... kažkaip...

mažai kas man neskanu...nerašysiu gal.

Atsakyti

kas del  naujokiu - as uz adekvcias naujokes, o del tu, kurios ateina paprovokuoti, turiu dideliu abejoniu. Nebent norisi rietenu ir uzgauliojimu, bet ta sugebam pacios retkarciais ir  be jokiu tarpininkiu is pasalies. :D

As sioje temoje nuo mazdaug 2015 metu, prima karta ja cia sutikau.

Atsakyti

Kes jau turim skirtingaa nuomoneals ką imt? ko ne.

Tai kas čia gausis.

Ekselį reik sudaryt😀

Atsakyti

Ne pirmą kart tikrai ji čia. 

O sprendimas dėl išskirtinių atvejų yra paprastas - balsuosime ir tiek 

Atsakyti

pas tave rimtai yra kažkoks sutrikimas.

Tau geriau rašyt, kai tave skaito koks 200, o paskui išlenda ir duoda per galvą kažkoks trolis?

Tikrai imu manyt, kad mano teorija ne iš piršto laužta, kad tau reikia "žaliavos" pritraukt. Arba kažkoks egzibicionistinis sutrikimas.

:oh: dievazi...

mažai kas man neskanu...nerašysiu gal.

oi, kiek cia neskanumu buvo, tai cia isvis kaip koks torciukas... :D 

Atsakyti

Tai man tas ką imt, ko neimt, kodėl imt, kodėl neimt ir yra neetiška. Na, kaip žmonėms jaustis? Sakysit: "personažai", bet už jų gi žmonės. 

Atsakyti