Jau kažkas įsijautė kaip reikiant. Tik su citavimu tai bėda, neaišku, kam ir su kuo kalbama.
Kiekvieno teisė rinktis.

Testus darytis - papildomi kaštai prie kelionės.Įmanoma sulyginti sveikatą (po galbūt nesėkmingo skeipo) su testo kaina?
Keisčiasi tvarka, galima rinktis bus vakciną, iš įstaigos turimų. Va čia bravo.

Vien žo, neagituokit, kiekvienas zmogus pasirinks pagal save ko nori ir ką gali

Geriau papasakokite, kaip Amadeja klause, kaip manupiliuojate savo vyrais, isduokit paslaptis

Papildyta:
<p> </p>
<p>Keisčiasi tvarka, galima rinktis bus vakciną, iš įstaigos turimų. Va čia bravo.</p>
Gerai, jei bus visur taip. Nes Sputniku as vakc8nuociausi be jokiu problemu, bet ne anglisku brudu
Geriau papasakokite, kaip Amadeja klause, kaip manupiliuojate savo vyrais, isduokit paslaptis
Kas tau geriau - tai tą ir pasakok
Mes irgi temas, pasirinksim pačios, mums tavo gairių apie ką diskutuoti nereikia
Įmanoma sulyginti sveikatą (po galbūt nesėkmingo skeipo) su testo kaina?
Keisčiasi tvarka, galima rinktis bus vakciną, iš įstaigos turimų. Va čia bravo.
Tu isvis lygini testa su skiepu? Ka tau testas pades, jei bus komplikacijos?
As nelaikau savo vyro seimos galva. Mes vienodai atsakingi uz viska.
Jokiu galvu nei kaklu pas mus ner.

</p><p>Mes irgi temas, pasirinksim pačios, mums tavo gairių apie ką diskutuoti nereikia

Reiskiasi tavo santykiai su vyru nelabai...nelabai

Be to cia netgi ne mano klausimas buvo, o Amadejos

Papildyta:
Nu nebuna taip, nebuna

Ei, tikiuosi, busite protingos ir nesiduosite provokuojamos? Pasiskerycios ir dings, truputi kantrybes.

</p>
Nesupratau apie provokacijas? Amadeja cia klause apie jusu vyrus, ne as

O apie vakcinas...nu ka apie jas...ar verta pyktis del nuomoniu? Kiekvieno teise rinktis ir tiek.

Tu isvis lygini testa su skiepu? Ka tau testas pades, jei bus komplikacijos?
Aš apie tai, kai žmogus atsisako dėl savo baimių skiepo, jis vis tiek turi teisę keliaut, kaip ir skiepytas, tačiau susimokės už testą, kuris įrodys, jog žmogus neužsikrėtęs. Amadėja sako, jog kainuos, tai lai kainuoja, kažkam nieko nereiškia dešimtys ar šimtai eurų, svarbu nereikės skiepo.
As tik neisivaizduoju, kaip zmogus, kuris sitaip bijo skiepytis, gali nebijoti viruso komplikaciju.. man galai nesueina.