Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Musu visi interesai bendri, isskyrus jo zuvis, o mano augalus. 

Atsakyti

o traukiniai? :)

Atsakyti

o traukiniai? :)

a, jo.

https://www.tv3.lt/m...eikata-n1087057

jezusjezus, artinasi sita bledstva.. 

Atsakyti

Pas mus tai skiriasi daugiau negu 2 dalykai.  Jo futbolas mam visai neįdomu. Krepšinį dar pažiūriu kažkiek.

Jo karinės tematikos filmai man irgi ne. Jam tos mano psichologijos ar pasinėrimas į aktualijas kažkokias 😁 ir bano balkoninė daržininkystė jam ne 🤣

Dar jis yra darboholikas ir negali savaitgalį ramiai pabūt nelėkęs kur  o aš noriu,kad pabūtų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 kovo 2021 - 12:19

O mes tai gulim ir vynelį gurkšnojam,kartais gražiai pasikalbam,kartais pasibaram .nu visaip.ir taip 20metų.

Atsakyti

Tai minčių niekas neskaito :)

Kalba buvo apie tai kaip nutinka, kad žmonės pragyvena 10-20 metų kartu ir tampa vienas kitam labai tolimi. 

Man atrodo, kad  mes su vyru vaikui uzaugus tapome dar artimesni, daugiau randame laiko sau, daugiau kalbames,  juokaujame, jis turi savo pomegius, as savo, nebeliko pykciu del nieku,  smulkmenu, daugiau rupinames vienas kitu. Matau daug pliusu vaikams uzaugus. Na, beliko sulaukti, kada tie uzauge vaikai isibogins.... prailgo laukti. :B

Atsakyti

Jis neziuri su manimi serialu, as neziuriu jo saudyk gaudyk filmu, pasispilkuojame linksmai del to.  Jis megejas slidineti, as nekenciu sniego. Jis megsta vienokia muzika, as kitokia, bet klausomes ir abieju megstamos klasikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 19 kovo 2021 - 12:39
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 19, 11:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72802001" data-time="1616146437"><div><p>Nu va, Briuselis aciū Die truputi protauja. - galvoja patvirtinti Green Certificate (Passport) ne vien vakcinuotiems, bet ir turintiems negatyvius testus, bei prasirgusiems ir turintiems antikunius.</p></div></blockquote><p>Žinoma. Ir tai absoliučiai logiška. Tik neigiamas atsakymas galioja lb.trumpai.</p>

O tu garantuotq, kad po vakcinos nepasigausi kovido kada? Nu nejuokinkit moterys. Jau tikrai negalvojqu, kad tokios vištelės esat biggrin.gif Ir nebuvai chytra moteris, kuri 'galvai yra kaklas'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 kovo 2021 - 12:57

https://www.tv3.lt/m...eikata-n1087057

jezusjezus, artinasi sita bledstva.. 

O as negaliu atsidziaugti, laukiu nesulaukiu kada.  Rudeninio laiko sukiojimo nemegstu, iskart panyrame i ilga tamsa, fui.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 19, 11:43)
<p>O mes vat įdomią temą su mb vakar gvildenom: kiek apskritai žmonės nutuokia kas dedasi sutuoktinio galvoje. Ir kiek žmonėms apskritai įdomu kuo išties gyvena jų antra pusė. </p>

Skyrybose nera kalta tik viena pusė.Jei issiskyrei - reiskiasi ir tavo kaltes yra, kad santykiai pašlijo, ir tavo galveleje nemažai mėšlo.
Atsakyti

O tu garantuotq, kad po vakcinos nepasigausi kovido kada? Nu nejuokinkit moterys. Jau tikrai negalvojqu, kad tokios vištelės esat biggrin.gif

Ne covidas baisus, o jo komplikacijos. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 19, 12:02)
<p>O kokių bendrų interesų turit su savo vyrais?</p>

Lova, juokas, bendras supratimas, kad vyras yra šeimos galva.
Papildyta:
QUOTE(savaitė @ 2021 03 19, 12:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72802037" data-time="1616150430"><div><p>O tu garantuotq, kad po vakcinos nepasigausi kovido kada? Nu nejuokinkit moterys. Jau tikrai negalvojqu, kad tokios vištelės esat vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne covidas baisus, o jo komplikacijos. 
</p>

Ir gripo komplikacijos - baisu
Ir nėštumo komplikacijos - baisu.
Ir absceso komplikacijos - baisu.
Ir visu visu visu ligu ir susirgimu komplikacijos - baisu.

Korona - ne isimtis.
Nu Dievaž jus keistai uzsiciklinot, kaip kokie zombies.
Atsakyti