Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 27, 10:24)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72820174" data-time="1619507901"> tau katę įtaisė? Graži? tu ją apšnypšk vartotojo įkelta nuotrauka Papildyta: Nu va dar ir neužsirakina, gausit ten sėdėt vartotojo įkelta nuotraukaNereikia jokių slaptikų, kad matyt ką rašot.</blockquote> Draugės katė
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Išsigandus, langų neatidaryk, o kai maus, neberasi.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 27, 09:24)
Draugės katė

Aha...vargšė katytė persigandus verysad.gif
Atsakyti

Kitos 2 normalios. Šita gal teritoriją gina. Ji tokia truputi psichavota man sakė.

Atsakyti
Greis, man Alta nedavė jokio slaptiko, galit pasikeist gi nesunku, galiu nebesakyt, tik žinokit galima skaityti, čia jau jūsų reikalas.
Atsakyti

Greis, man Alta nedavė jokio slaptiko, galit pasikeist gi nesunku, galiu nebesakyt, tik žinokit galima skaityti, čia jau jūsų reikalas.

kodel visos kitos nemato? 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 27, 11:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72820241" data-time="1619510179"><div><p>Greis, man Alta nedavė jokio slaptiko, galit pasikeist gi nesunku, galiu nebesakyt, tik žinokit galima skaityti, čia jau jūsų reikalas.</p></div></blockquote><p>kodel visos kitos nemato? </p>

Mačiau kad duodatės, ieškot kaip žiūrėt, tiesiog ne taip žiūrit, ne per temą reikia žiūrėt.
Atsakyti

Mačiau kad duodatės, ieškot kaip žiūrėt, tiesiog ne taip žiūrit, ne per temą reikia žiūrėt.

o per ka?

Atsakyti

O kaip būtent galima? 

Atsakyti
[quote=kristij,2021 04 27, 11:18]<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72820261" data-time="1619511248"><div><p>Mačiau kad duodatės, ieškot kaip žiūrėt, tiesiog ne taip žiūrit, ne per temą reikia žiūrėt.</p></div></blockquote><p>o per ka?</p>
[right][snapback]72820270[/snapback][/right]
ok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 27 balandžio 2021 - 10:24

jūs žinutes užsiblokavusios?

🤣🤣🤣🤣🤣

Užskaitau 

Atsakyti

ups

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 27 balandžio 2021 - 10:51
QUOTE(kristij @ 2021 04 27, 10:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72820241" data-time="1619510179"><div><p>Greis, man Alta nedavė jokio slaptiko, galit pasikeist gi nesunku, galiu nebesakyt, tik žinokit galima skaityti, čia jau jūsų reikalas.</p></div></blockquote><p>kodel visos kitos nemato? </p>

As net neziurejau i ta uzdara grupe. Ka ten naujo pamatysi? Kaip jos riejasi? biggrin.gif .
Papildyta:
Ir isvis, jokios pagarbos sau. Isleke is temos, kad dabar sedetu ant suolioko ir skaitytu cia. Kounės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 balandžio 2021 - 10:42