Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(mona.mona @ 2021 03 20, 23:07)
<p>Man tai irgi nesuprast, ko taip kitų vyrų nenorėt, kaip tik reik griebt, kol jauna 🤣🤣🤣 </p>

Nuėjau rudenį į tokį nevykusį pasimatymą, dar keli susirašinėjimai pasitaikė, bet tuo viskas ir baigės
Papildyta:
QUOTE(mona.mona @ 2021 03 20, 23:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72802684" data-time="1616271420"><div><p>Nežinau, nebelaikau savęs jauna jau. Ir vyrų niekada nebijojau, iki jo. Sugebėjo jis mane taip užburti, kad net sapnuose apie kitus negalvoju vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš tai skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu, ar tu su vyru, ar su draugu, ar aš jau pasimečiau tarp naujų narių 🙈</p>

Buvau su draugu
Atsakyti

Tai berods tik Pinot ir Savaitė be skyrybų gyvena. Mokėjo iškart išsirinkti tą savo puselę  :) 

Atsakyti

Tai berods tik Pinot ir Savaitė be skyrybų gyvena. Mokėjo iškart išsirinkti tą savo puselę  :)

nuuuu.. dar ne vakaras :D​ tu irgi atrodei stipria sajunga turinti. 

Atsakyti

Nuėjau rudenį į tokį nevykusį pasimatymą, dar keli susirašinėjimai pasitaikė, bet tuo viskas ir baigės
Papildyta:
Buvau su draugu

Turėdama draugą ėjai su kitu pažindintis? 

Atsakyti

Nežinau, nebelaikau savęs jauna jau. Ir vyrų niekada nebijojau, iki jo. Sugebėjo jis mane taip užburti, kad net sapnuose apie kitus negalvoju biggrin.gif

Nu tai ko purkstauji? Cia del to pavydo? 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 20, 23:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72802686" data-time="1616271680"><div><p>Nuėjau rudenį į tokį nevykusį pasimatymą, dar keli susirašinėjimai pasitaikė, bet tuo viskas ir baigės
Papildyta:
Buvau su draugu</p></div></blockquote><p>Turėdama draugą ėjai su kitu pažindintis? </p>

Buvom tada išsiskyrę, visai nebendravom
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 20, 23:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72802684" data-time="1616271420"><div><p>Nežinau, nebelaikau savęs jauna jau. Ir vyrų niekada nebijojau, iki jo. Sugebėjo jis mane taip užburti, kad net sapnuose apie kitus negalvoju vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu tai ko purkstauji? Cia del to pavydo? </p>

Čia jis vėl užpavydėjo. Paklausė manęs ar parašė tas kurį ėmė man prikaišiot. Parašiau kad taip, paklausė kuris mėnesio laikotarpis labiau tiktų kelionei. To užteko. Sakė linkėjimus perduot jam biggrin.gif Jis visad toks pavydus, visi pykčiai kildavo dėl jo pavydo.
Atsakyti

Bet kam tuomet žmogų erzinti, jeigu jau pavydus toks ir  nuo pažinties pradžios toks. 

Atsakyti

Buvom tada išsiskyrę, visai nebendravom
Papildyta:
Čia jis vėl užpavydėjo. Paklausė manęs ar parašė tas kurį ėmė man prikaišiot. Parašiau kad taip, paklausė kuris mėnesio laikotarpis labiau tiktų kelionei. To užteko. Sakė linkėjimus perduot jam biggrin.gifJis visad toks pavydus, visi pykčiai kildavo dėl jo pavydo.

O pati nepavydi? Kaip būtų, jeigu jis bendrautų su kokia moterimi tau žinant?

Atsakyti

O pati nepavydi? Kaip būtų, jeigu jis bendrautų su kokia moterimi tau žinant?

Tai dėl kelionės, kaip suprantu tarėsi. Galėtų gi ir jos draugas kartu keliauti.

Atsakyti

Na, tai nera rimtas kriterijus skirtis su zmogum, kuris tau patinka, ir kuri naktim sapnuoji. Idealiu nera. 

Atsakyti

Na, tai nera rimtas kriterijus skirtis su zmogum, kuris tau patinka, ir kuri naktim sapnuoji. Idealiu nera. 

Mes nežinom kokio lygio pavydas. Gal jau terorizuojantis, gal kiekviename žingsnyje. Ir ne tik pavydas, bet ir nepagrįsti įtarinėjimai, kaltinimai, skandalai iš to. Gal ir dabar jis, o ne ji nutraukinėja bendravimą...

Atsakyti

Na, pagal tai, kiek parase, sprendziu. Aisku, nezinom. 

Atsakyti