Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

esu prieš tai buvus gana ilguose santykiuose su nenormaliu pavydu iš vyriškos pusės. net, sakyčiau, ten psichologinis smurtas jau buvo. dieve apsaugok. jauna ir durna buvau. vos išsikapanojau iš tų santykių. nors daug metų tiesiog buvau ir laukiau kažkokio prašviesėjimo.

sveikas pavydas - normalu, bet jeigu dėl kiekvieno susirašinėjimo knisa protą, tai nu jau ne. santykiuose turi būt pasitikėjimas ir supratimas apie tam tikrus dalykus.

Atsakyti

Man neteko turet nei vieno pavydaus vyriskio. Kazkodel. 

Atsakyti
Jo pavydo negaliu pavadint normaliu. Suprantu, jei kažkas būtų už akių daroma, o dabar jam persiunčiau informaciją ką aplankytume, kainas, buvo pasiūlyta vykti kartu. Draugas yra pasakęs, kad nemėgsta vairuoti, iš jo, kad kažkur vyktume mašina, tikėtis negaliu. Esame skridę į kelias keliones, nematydavau jo akyse didelio džiugesio, jam net aikštės visos vienodos, pavargdavo..Turbūt jam iš tiesų patinka sėdėt tik ant kelme savo kieme.
O kalbant apie pavydą, ar daug žmonių yra, kurie užpavydėtų, jei būnant klube atlikėjas kelis kartus padainuotų antrai pusei? Juolab atlikėja buvo moteris. Tada irgi išgirdau kad gal mes pažįstamos su ja..
Apgalvojus viską, nebenoriu gyvent tik aiškinantis, kad aš nieko negero nepadariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 21 kovo 2021 - 07:53

Aš tai turbūt norėčiau žmogaus.kad nepratus gyvent viena.

Dviese gal lengviau,jei normalus,aišku.

Bet pasiskaičius atrodo,kas visi kažkokie kosmonautai,gal ir yra kur koks pusė velnio,bet  net nežinau ar verta jo ieškot.nedidelė tikimybė🙄

Atsakyti

Bet kam tuomet žmogų erzinti, jeigu jau pavydus toks ir  nuo pažinties pradžios toks. 

taip galvojant,   del visu jo pavyduliavimu  galima save kaltinti - as bloga, kad suteikiu jam pavydo savo elgesiu. Patologinis pavyduliautojas pavydes   visada ir viskam, duosi tu tam pagrinda ar ne.  Nuo tokio reikia begti tuoj pat, kaip bebutu sunku skirtis.  Bus pas ji nauja pasija, jai irgi pavydes. 

O pati nepavydi? Kaip būtų, jeigu jis bendrautų su kokia moterimi tau žinant?

Tu linkusi kaltinti moteri, del vyro patologinio pavyduliavimo?  Anot taves, reikia sedeti tyliai kaip pelyte, kad neduok die nesukelti jam pagrindo pavydeti.

Na, tai nera rimtas kriterijus skirtis su zmogum, kuris tau patinka, ir kuri naktim sapnuoji. Idealiu nera. 

Is to, ka parase Svajokle, man atrodo labai rimtas.

Atsakyti

Man neteko turet nei vieno pavydaus vyriskio. Kazkodel. 

As irgi neturejau patologinio pavyduolio.  Turejau  viena per daug pasitikinti savimi ir valdinga, o valdingu zmoniu pakesti negaliu nuo vaikystes,  nutraukiau santykius,  jis dar sake  man, kad gailesiuosi, jis gi norejo mane vesti, o as sitaip...  :D 

Atsakyti

Plia, pasiziurejus pro langa atrodo gili ziema... :mad2:

Atsakyti

Pas mus nuo vakar balta... 

Atsakyti

taip galvojant,   del visu jo pavyduliavimu  galima save kaltinti - as bloga, kad suteikiu jam pavydo savo elgesiu. Patologinis pavyduliautojas pavydes   visada ir viskam, duosi tu tam pagrinda ar ne.  Nuo tokio reikia begti tuoj pat, kaip bebutu sunku skirtis.  Bus pas ji nauja pasija, jai irgi pavydes. 

Tu linkusi kaltinti moteri, del vyro patologinio pavyduliavimo?  Anot taves, reikia sedeti tyliai kaip pelyte, kad neduok die nesukelti jam pagrindo pavydeti.

Aišku, kad ne. Svajoklė galėtų patikslinti, kodėl jis užpavydėjo jai kažkokio draugo ar simpatijos. Nekalbu apie paranojikus, kurie pavydi net šypsenos savo moters parduotuvėj ar gatvėj, nes gal šyposi kokiam vyrui. Bet, kaip suprantu, jie ten pysktasi nuolat, tai skiriasi, tai taikosi, o tada Svajoklė per tuos pykčius išsiskyrimus laikinus ir į pasimatymą nuein, randa susirašinėjimo draugų, kurie turbūt niekur nedingsta staiga, kai sustaiko ir vėl būna kartu. Net ir normalus vyras pradėtų nepasitikėti, matantantis bendravimą su kitais. Spėlioju tik, nežinau smulkmenų.

Atsakyti

Skaitėt? Šiąnakt vyras subadė nėščią moterį į pilvą peiliu. Ją ištiko koma. O jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo  :blink: 

Kažin ne pagal tą patį straipsnį kaip Amadėjos vyras  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 21, 11:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="savaitė" data-cid="72802747" data-time="1616312725"><div><p>taip galvojant,   del visu jo pavyduliavimu  galima save kaltinti - as bloga, kad suteikiu jam pavydo savo elgesiu. Patologinis pavyduliautojas pavydes   visada ir viskam, duosi tu tam pagrinda ar ne.  Nuo tokio reikia begti tuoj pat, kaip bebutu sunku skirtis.  Bus pas ji nauja pasija, jai irgi pavydes. </p><p></p><p>Tu linkusi kaltinti moteri, del vyro patologinio pavyduliavimo?  Anot taves, reikia sedeti tyliai kaip pelyte, kad neduok die nesukelti jam pagrindo pavydeti.</p><p></p></div></blockquote><p>Aišku, kad ne. Svajoklė galėtų patikslinti, kodėl jis užpavydėjo jai kažkokio draugo ar simpatijos. Nekalbu apie paranojikus, kurie pavydi net šypsenos savo moters parduotuvėj ar gatvėj, nes gal šyposi kokiam vyrui. Bet, kaip suprantu, jie ten pysktasi nuolat, tai skiriasi, tai taikosi, o tada Svajoklė per tuos pykčius išsiskyrimus laikinus ir į pasimatymą nuein, randa susirašinėjimo draugų, kurie turbūt niekur nedingsta staiga, kai sustaiko ir vėl būna kartu. Net ir normalus vyras pradėtų nepasitikėti, matantantis bendravimą su kitais. Spėlioju tik, nežinau smulkmenų.</p>

Jis toks. Pavydi ir šypsenos. Pavydi komplimento, kuomet pasakau kad ir per TV kad graži moteris, aktorė.
Pavydi, kad žmogus, kuris rašė, parašė su daugtaškiais.
Rimtai buvom susipykę rudenį, tuomet buvo pirmas kartas kada susikūriau anketą, norėjau pažiūrėt, ar norėčiau/galėčiau bent su kuom rašytis, bendraut. Tuomet tikrai tikėjau, kad tai jau ir pabaiga su draugu. Po susitaikymo, kelis mėnesius nelietėme jokių skaudžių temų ir visai nesipykome. Maniau išties jis pasikeitė. Tikrai ne, dabar turbūt bomba sprogo.
Dabar prisimenu tik gražią pradžią.

Papildyta:
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 21, 12:19)
<p>Skaitėt? Šiąnakt vyras subadė nėščią moterį į pilvą peiliu. Ją ištiko koma. O jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo  blink.gif </p><p>Kažin ne pagal tą patį straipsnį kaip Amadėjos vyras  hmm.gif </p>

Amadėjos vyrui taikomas kiek pamenu 140 str. (fizinio skausmo sukėlimas), šiuo atveju 138 str. (sveikatos sutrikdymas).

Kokių žmonių būna..Baisu..
Atsakyti

Jis toks. Pavydi ir šypsenos. Pavydi komplimento, kuomet pasakau kad ir per TV kad graži moteris, aktorė.
Pavydi, kad žmogus, kuris rašė, parašė su daugtaškiais.
Rimtai buvom susipykę rudenį, tuomet buvo pirmas kartas kada susikūriau anketą, norėjau pažiūrėt, ar norėčiau/galėčiau bent su kuom rašytis, bendraut. Tuomet tikrai tikėjau, kad tai jau ir pabaiga su draugu. Po susitaikymo, kelis mėnesius nelietėme jokių skaudžių temų ir visai nesipykome. Maniau išties jis pasikeitė. Tikrai ne, dabar turbūt bomba sprogo.
Dabar prisimenu tik gražią pradžią.

Mano supratimu, čia yra klaida, nes išsikalbėti, prieiti susitarimo būtina. Aišku, jeigu pavyksta tai padaryti, nepavykus, turbūt reikštų baigtį. Nustūmimas į šoną problemos, tai ta tiksinti bomba, kuri, kaip įvardinai pati, sprogo. Sunku, įsivaizduoju, bet ką daryt, jeigu negali būti savimi su artimu žmogum.

Atsakyti