Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ka sodinsi? 

ką dabar galima sodinti ne šiltnamyje?

Atsakyti

ką dabar galima sodinti ne šiltnamyje?

nu tai va, uztat klausiu. Kada moliugus reik daigint? 4 rusis turiu. 

Atsakyti

Ka sodinsi? 

Salotas, ridikėlius, žirnelius, keletą morkų, vėliau svogūnų, šparaginių, mangoldų, gal kelis agurkus, patisoną kokį. 

Atsakyti

Salotas, ridikėlius, žirnelius, keletą morkų, vėliau svogūnų, šparaginių, mangoldų, gal kelis agurkus, patisoną kokį. 

Nu tai per anksti, net jei orai susiltu, vistiek per anksti. 

Atsakyti

Nu tai per anksti, net jei orai susiltu, vistiek per anksti. 
Salotoms ir žirniams, morkoms neanksti po savaitės kokios... ar poros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2021 - 20:38

nu tai va, uztat klausiu. Kada moliugus reik daigint? 4 rusis turiu. 

Aš  nedaiginsiu. Jie  sudygsta greitai, o kur paskui dėt? pernai pasodinau gerokai paūgėjusius, nes anksti daiginau. Tai gegužės mėn. iškrito šlapdriba ir sunaikino. Antrą kartą sudaiginau, tai nelabai suspėjo su "derlium".

Buvau panorėjusi šiltnamio šiais metais, bet nieko nebus, nes mb dabar po ligos, daug nepritampytų statymo darbuose. 

Gal kokį vieną sudaiginsiu dėl gražumo, į aukštą puodą ar kokią bačką. 

Atsakyti

Į lysvę?

Atsakyti

nebent i siltnami. 

Atsakyti

Aš  nedaiginsiu. Jie  sudygsta greitai, o kur paskui dėt? pernai pasodinau gerokai paūgėjusius, nes anksti daiginau. Tai gegužės mėn. iškrito šlapdriba ir sunaikino. Antrą kartą sudaiginau, tai nelabai suspėjo su "derlium".

Buvau panorėjusi šiltnamio šiais metais, bet nieko nebus, nes mb dabar po ligos, daug nepritampytų statymo darbuose. 

Gal kokį vieną sudaiginsiu dėl gražumo, į aukštą puodą ar kokią bačką. 

Kaip jis jauciasi, atsigauna? 

Atsakyti

Na, žiūrėsiu kaip orai bus :)

Atsakyti

Kaip jis jauciasi, atsigauna? 

Taip, po truputį. Jau norėtų kažką rimtesnio daryt, bet gali dar tik medžius genėt pamažu. Bet jau vairuoja pats, tai atkrito man pareiga.

Atsakyti

Taip, po truputį. Jau norėtų kažką rimtesnio daryt, bet gali dar tik medžius genėt pamažu. Bet jau vairuoja pats, tai atkrito man pareiga.

Svarbu geriau!!!!

Atsakyti