Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

savaitė, 21 Kov 2021 - 16:35, parašė: Atsimenu, man irgi sakydavo - kokios tavo akys, rankos grazios, kokia as visa tokia faina, linksma... pasijuokdavau mintyse ir tiek, toks vyras man atrodydavo per daug primityvus, ieskantis lengvo grobio, kai vos pamates puola tokius makaronus kabinti. Man nereikia, kad kazkoks nepazistamas patvirtintu, kokia as faina. As ir pati ta zinau. :D
Komplimentai yra normalus gyvenimiškas dalykas.jais džiaugiasi moterys,net žinodamos,kad tai tiesa.
Atsakyti

Nea. Is salies atrodo atvirksciai. 

Tai aišku, kitaip jis ne už ką nesutiktų išleisti savo motetį su kitais „kavos”. Ji daro atranką susitikimams trise, kitu atveju išrinks vyras, o tada gali jai nepatikt.

Atsakyti

Kartą aš jau bandžiau paaiškinti ir gavosi labai labai blogai. Atsakau ir šia būtent kryptimi toliau nekalbam.  Tai buvo jo idėja (ne pirtis, o idėja apskritai).

Bet tu rašai, kad čia tau patinka susirašinėjimas su vyrais. Tai sutuoktinio idėja kaip suprantu paremta tuo, kad duotų tau, ko tu trokšti, nes nenori tavęs prarast? Ar aš ne taip supratau?

Atsakyti

Komplimentai yra normalus gyvenimiškas dalykas.jais džiaugiasi moterys,net žinodamos,kad tai tiesa.

As nemegstu banaliu komplimentu,  nemegstu saldzialiezuviu zmoniu, dirbtinumo, kai pataikaujama, giriama  su tam tikru tikslu.  O  nuosirdzius komplimentus visi megstame, as taip pat.

Atsakyti

Nėra jokios kalbos ar minčių apie prarasti, neprarasti. Absoliučiai.

Atsakyti

Anidanda,   bendrauji kaip sena  pazistama.  Itariu, kad atejai nauju vardu po neseno konflikto su viena nare. Taip?  

Atsakyti

Kai su savo vyru susipažįsta per tuos pačius xxx vakarėlius, tai normalu, kad vienas kitą supranta, poreikiai sutampa.

Atsakyti

Gaile, neissiknisinek.  :D​ 

Atsakyti

Aš ne aiškiaregė.komplimentas yra komplimentas.

Atsakyti

Gaile, neissiknisinek.  :D​ 

Nu gal žmogus nori pradėti iš naujo, nuo švaraus lapo?  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 21 Kov 2021 - 17:53, parašė: Nu gal žmogus nori pradėti iš naujo, nuo švaraus lapo? :D
Gal.čia visai ne ji.
Atsakyti

Gal.čia visai ne ji.

jei būtų nauja, tai bent kažkaip prisistatytų, tik troliai neprisistato, o čia klausimai-tardymai Amadėjos atžvilgiu. Lyg pažinotų visas ir taip, ir ją taip pat. Tai dažniausiai būna, kai sena narė nauju niku ateina, teko pastebėti.

Atsakyti