Aciuks, giega, uz recepta. Baigiu pusryciauti ir vaziuoju apsipirkti. Darysiu dviguba porcija, vaikui dar idesiu.
Pas mus aleliuja eismui, jei tik pasala pliurzė, gi zieminiu padangu nieks neturi
Aciuks, giega, uz recepta. Baigiu pusryciauti ir vaziuoju apsipirkti. Darysiu dviguba porcija, vaikui dar idesiu.
aha, tik vakar burbėjai, o šiandien jau vaikui įdėsiu
Neturiy ką pasakyti
Siandien kaiminka skambina - padek, vanduo is skalbiankes bega, reikia rubus bqigti skalbri, ar galiu pas tave skalbima padaryti?
Nu...galvoju..kai man skalbianke sugedo, tai as net drauges nenesiau, turi mašiną - gali, kaip aš, nuvezti I skalbykla uz keliu kilometru.
Na, maty šunes...jie jau tokie yra, net šluotą is musu skolinasi, kai nori kiema pasišluoti.
Atneśa ji pas mane dabar tą dėžę - prigrusta tiek, kad teks daryri 3 skalbimus - baltiems, spalvotiems ir juodiems. Ieskau , ieskau toj dezej skalbimo priemonių- nėra. Nu bet tai k.va.
Siandien kaiminka skambina - padek, vanduo is skalbiankes bega, reikia rubus bqigti skalbri, ar galiu pas tave skalbima padaryti?
Nu...galvoju..kai man skalbianke sugedo, tai as net drauges nenesiau, turi mašiną - gali, kaip aš, nuvezti I skalbykla uz keliu kilometru.
Na, maty šunes...jie jau tokie yra, net šluotą is musu skolinasi, kai nori kiema pasišluoti.
Atneśa ji pas mane dabar tą dėžę - prigrusta tiek, kad teks daryri 3 skalbimus - baltiems, spalvotiems ir juodiems. Ieskau , ieskau toj dezej skalbimo priemonių- nėra. Nu bet tai k.va.
Dar LT gyvenom, daugiau nei pries 20m, nusipirkom automatine skalbenke
Teta praso isskalbt patalus.. tai irgi kaip tau kai
Yne- atveze kokiems 4 skalbimams ir jokiu skalbimo priemoniu
negana kad mano eletra, vanduo.. o ir dzisustyt turejau, juk nelaikysi slapiu.. ir dar nuvezt atiduot turejau- negi sunku- stebejos ciotka
O tavo kaimyne sake, kad rusiuot reikia? As durniu ijungus buciau ir viska vienu skalbimu isskalbus
greit baigtusi prasinejimsi
Pasiemem savo multivarka, dar i ta urmine Costco, ten sau kailines tapkes- turiu kokia 10 m, nesunesiojamos, tik jau isvaizdos baisios, tai atsinaujinau
dar dukrai ala UGG batus, tikro kailio, bet kaina tik 30£
Yne- atveze kokiems 4 skalbimams ir jokiu skalbimo priemoniu
O tavo kaimyne sake, kad rusiuot reikia? As durniu ijungus buciau ir viska vienu skalbimu isskalbus
Pasiemem savo multivarka, dar i ta urmine Costco, ten sau kailines tapkes- turiu kokia 10 m, nesunesiojamos, tik jau isvaizdos baisios, tai atsinaujinau
As siandien mandrus ugus ziurejau, bet tai sunkumas nysuavietnas, pakelus is karto padejau i vietą. Bet gerai, kad uzejau I TKmaxx, nes radau dvi merino vilnos golfas ir dar nukainuotas, tai kai stveriau
. Man merino vilna tinka, oda nesierzina su ja.
O, jei kita karta vel atnes, tai tu teisi, giega, jeibogu kiaules qkimis sumesiu vienam skalbimui ir be miltelių. Ale tai naglas snukis, nu as taip negaleciau.
O, jei kita karta vel atnes, tai tu teisi, giega, jeibogu kiaules qkimis sumesiu vienam skalbimui ir be miltelių. Ale tai naglas snukis, nu as taip negaleciau.
nu neįdėt jokių skalbimo priemonių tai virš naglumo.Jei jau šikynė dega - atėjai, susidėjai skalbelnėn savo šmutkes, užpylei savo skalbimo miltelių ir dar atsinešei savo vyno bonkelę ar brendžio
QUOTE(lututė @ 2021 11 30, 20:05)
nu neįdėt jokių skalbimo priemonių tai virš naglumo.Jei jau šikynė dega - atėjai, susidėjai skalbelnėn savo šmutkes, užpylei savo skalbimo miltelių ir dar atsinešei savo vyno bonkelę ar brendžio 
Kiaulės akys
Na Lt dar dar.. Bet cia uk tu skalbyklu tikrai ant kiekvieno kampo.. Man tai net geda butu eit prasyt pas kaimynus..
QUOTE(giega @ 2021 11 30, 21:35)
Na Lt dar dar.. Bet cia uk tu skalbyklu tikrai ant kiekvieno kampo.. Man tai net geda butu eit prasyt pas kaimynus..
Nu. As tai irgi aapakus buvau, bet jie amziais pas mus visko prašo. Nuo vaiku prieziuros iki kopečių
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 20:10)
Nu. As tai irgi aapakus buvau, bet jie amziais pas mus visko prašo. Nuo vaiku prieziuros iki kopečių 
Kaip LT viena kaimyne
Na ka, studijuoku ta Ninja, aukstoji matematika
Bijau but nusivylus, vis del to nemazai mokejau.. bat pagal ju aprasymus as greiciau su paprastu puodu isvirsiu
Reiks varyt pas viena drauge mokintis
nu...yr tokių žmogelių, kuriems paprasčiau pasinaudot kitais, nei savo subinę pakrutint. Einu gult.Biškiuką pataisinėjau darbą, bet ką galima per valandžikių porą padaryt.Ogi šūdą ir nieko
O kam sau pirkt, jei kaimynai turi ir paskolina
Maudaus ir eisiu gult
knyga uzbaigsiu gal
Maudaus ir eisiu gult