Oi jo, su muzikantqi baliai daug smagesni. Tas tiesa

Labukas
Bet dar ir nuo muxikantu priklauso.. buvom baliuj, kur Monika Katunskyte dainavo.. Tai vaje.. Jos asmeniniu dainu nieks nezino, o jei kokua perdainuoja, tai tik paziopcioja ant fonogramis.. Tai maga ir patys pasileist galim..
As i gyma 12eisiu
Bet dar ir nuo muxikantu priklauso.. buvom baliuj, kur Monika Katunskyte dainavo.. Tai vaje.. Jos asmeniniu dainu nieks nezino, o jei kokua perdainuoja, tai tik paziopcioja ant fonogramis.. Tai maga ir patys pasileist galim..
As i gyma 12eisiu

QUOTE(giega @ 2024 03 19, 12:09)
Labukas
As i gyma 12eisiu
As i gyma 12eisiu

As Palangoje kazkada jos klausiausi restoranelyje vqsara, tai jo - dainos tai tik megejams

nu Katunskytė nei viena-ne mano stilius. Jau geriau Cicinas-anas nors neišgėrus nesiklauso, bet po gramulio šokiams labai gerai
Į sportklubį vietos negavau

Į sportklubį vietos negavau

Mums cis dabar dainavo Cicino sunenas 
Jolanta ir Mantas Vygantas

Jolanta ir Mantas Vygantas

nu tai šokiai ir buvo, jei dainos geros
mane tai darbe užkniso-antra diena ant nervų.
Varau piešt.

mane tai darbe užkniso-antra diena ant nervų.

Labukas
Ir ka dabar piesi? Ko nerodai?
Einu biski apsitvarkyt, laiptus nusiurbt kaciu plaukus
ir varysiu grozio proceduru ;)

QUOTE(giega @ 2024 03 20, 13:02)
Labukas
ir varysiu grozio proceduru ;)

dar nebaigiau. Kokios dvi pamokos dar iki pabaigos, nu nebent išeis per kitą pabaigt. Ten didelis darbas ir labai smulkus

Grožio procedūros gerai. Ką darysi ?

O is nuotraukos piesi ar is stminties?
Varau koki veido valyma pasidaryt, labsi issausejo oda.. dar i plaukus vaistu susileist- mezoterapija.. dariau pernai, labai tiko, bet dabar atnaujint reik.. nu ir apie botox galvoju
gerai tada kosmetologe sake- kai pradesi, tai kad ir kokia baime adatom, paskui tesi ir tesi
ji buvo teisi
tik vienas minusas- greit jis iseina
Varau koki veido valyma pasidaryt, labsi issausejo oda.. dar i plaukus vaistu susileist- mezoterapija.. dariau pernai, labai tiko, bet dabar atnaujint reik.. nu ir apie botox galvoju

QUOTE(giega @ 2024 03 20, 14:54)
O is nuotraukos piesi ar is stminties?
gerai tada kosmetologe sake- kai pradesi, tai kad ir kokia baime adatom, paskui tesi ir tesi
ji buvo teisi
tik vienas minusas- greit jis iseina 

iš nuotraukos. Persikėliau pas dėstytoją į planšetę, nes iš telefo neįžabalinsi

Apie mezoterapiją girdėjau, fainai. Botoksas gal ir gerai, bet tie supalerižuoti raumenys keistai atrodo...veidas toks be mimikos... bet gal čia tik man atrodo

Kažkokie dar fileriai būna raukšlelėms, bet lyg nepigūs

Dabar botoksai kitokie, jie tsip neparalizuoja.. tai ir ta mimika likus ;) tik biski rauksles apsilygina..
man drauge- ji kosmetologe, leidzia daro biska, tai pinigus tik uz produktus ima, uz darbs ne, kad ir kaip ikalbineju
sukisa atgal i rankinuka.. Sako- as paz tave Ispanijoj irgi uz dyka gyvenu
nu vnz..
ji irgi liepia man fileriu susileist, bet as bijau
jau gana tiek pasirasau
man drauge- ji kosmetologe, leidzia daro biska, tai pinigus tik uz produktus ima, uz darbs ne, kad ir kaip ikalbineju

QUOTE(giega @ 2024 03 20, 18:50)
Dabar botoksai kitokie, jie tsip neparalizuoja.. tai ir ta mimika likus ;) tik biski rauksles apsilygina..
sukisa atgal i rankinuka.. Sako- as paz tave Ispanijoj irgi uz dyka gyvenu
nu vnz..
jau gana tiek pasirasau 

nu tai kai draugė yra, tai tau išvis gerai

O ko tu bijai? Tai jei botokso nebijai, tai filerių juo labiau nėr ko bijot

Botoksas tai toksinas, jis labiau kenkia