Kai tik prasideda reklama,tik suklusta ir ziuri,atrodo suprastu ten ka apie tuos sampunus ar dazus..
o kai tetis bando akis ranka uzdengt juokias ir stumia,siaip ziuri tik reklamas,kita kazkaip nedomina,uztai tuo momentu mama gali nagus nukirpt..
Esu nelabai patenkinta kad ji ziuri net persikreipus per mano peti i telika,bet kartais neina nes MB ziuri ilgai telika.
Stengiuos iseit is kambario su ja pazaist,gaila butu kad jau tokiam amziui sugadintu akeles
Oi mažulėlė mano irgi akytes tik į televizorių suka, labai jau ten mirga, kai neleidžiu tai pyksta. Keista tokie mažiukai o jau kovoja už savo nuomonę, na negalima gi jiems akyčių gadint.
Mūsų mažylė jau dabar vos įžengus į kambarį su tv baigia sprandą nusisukt bandydama bent akies kampeliu pamatyt ta dėžę
Ir ne tik. Taip pat reaguoja ir į kompą
todėl ir nusprendėme kad miegamajame, kur kol kas ji praleidžia daugiausiai laiko, tv tikrai nebus. Taip ji šituos "negerus" daiktus matys kuo mažiau
Bet manau visiškai šito išvengti nepavyks
Ir kuo toliau tuo sunkiau bus su tuo kovot
Manau pats tv nėra taip jau blogai, jei su saiku. Aš labiau kovosiu, kad mano dukrytė kuo mažiau žiūrėtų tos animacijos, kur baibokus rodo. Žmonės į žmonės nepanašius ir t.t. geriau jau kokią mokomąją animaciją
todėl ir nusprendėme kad miegamajame, kur kol kas ji praleidžia daugiausiai laiko, tv tikrai nebus. Taip ji šituos "negerus" daiktus matys kuo mažiau
Bet manau visiškai šito išvengti nepavyks
Manau pats tv nėra taip jau blogai, jei su saiku. Aš labiau kovosiu, kad mano dukrytė kuo mažiau žiūrėtų tos animacijos, kur baibokus rodo. Žmonės į žmonės nepanašius ir t.t. geriau jau kokią mokomąją animaciją
Mano panelė didelė reklamos gerbėja
,kai baigiasi reklama tai ir baigiasi susidomėjimas teliku
Mūsiškis nesidomi
Jei vakare su vyru ką žiūrim, tai jis beropinėdamas aplinkui tik užmeta žvilgsnį, bet net neužlaiko ir toliau sau užsiima kitais reikaliukais - daug įdomiau atimti iš tėčio distancinį arba laikraštį
musiskis kreipia galvyte i tv, bet mes jam neleidziam, arba paguldom taip, kad nematytu arba zaidziam kitam kambary. kol kas problemu nekyla
na gyvenam vieno kambario bute,ir televizorius neveikia tik tada kai miegam ar bunam lauke.nes dickis tik atsikelia ,r pareina is lauko ir iskart prie pultelio ijungia televizoriu,o mazajai ir patinka,nors ji daugiau susidomejusi zaislais kol kas
Mano suneliui tuoj metukai, o televizoriaus dar ne karto neziurejo:) Kelis kart pamate aisku, nes uosviai labai megejai paleist telika kaip fona:) Bet as graziai paaiskinau ir paprasiau, kad kai anukas pas juos, kad televizorius nebutu ijungtas. Ir viskas tvarkoj. As pati nemegstu labai, kai televizorius buna ijungtas kaip fonas. Pas mus namie jis ijungiamas tik vaikui uzmigus:) Diena jokio televizoriaus neziuriu.
Neseniai ziurejau labai idomu reportaza apie televizoriaus zala vaikams. Akys tai akys. siais laikais geros kokybes ekranai nera toks pavojus akims. Labiausiai kenkia vaiko kalbai. Ypac jei vaikutis ir siaip nekalbus. Ziurint televizoriu nereikia nieko galvot, nereikia atsakyti. Tu tiesiog ziuri ir viskas. Labai blogai maziems vaikuciams yra igarsinti uzsienio filmai. Kai vaikas dar tik mokosi kalbeti, jis ziuri i lupas, bando deliot zodi ir pagal garsa ir pagal lupas. Jei rodomas angliskas filmas, igarsintas lietuviskai, tai mazylis nebesupranta, kodel cia neatitinka lupu judesiai garsu. Vaikai, kurie prasedi dienu dienas prie televizoriaus, nebemoka bendrauti... Man asmeniskai visai nejuokingai kai teveliai su pasididziavimu aiskina, jog vaikai visas reklamas mintinai moka.... reklamose yra visa smegenu plovimo sistema.. Tai tikrai nera geriausias dalykas vaikams:)
Zinoma, kad ateis laikas ir nebesukontroliuosiu to televizoriaus ziurejimo, bet bent jau kol as namie, tai situs dvejus metus mano mazius neziures teliko:)
Neseniai ziurejau labai idomu reportaza apie televizoriaus zala vaikams. Akys tai akys. siais laikais geros kokybes ekranai nera toks pavojus akims. Labiausiai kenkia vaiko kalbai. Ypac jei vaikutis ir siaip nekalbus. Ziurint televizoriu nereikia nieko galvot, nereikia atsakyti. Tu tiesiog ziuri ir viskas. Labai blogai maziems vaikuciams yra igarsinti uzsienio filmai. Kai vaikas dar tik mokosi kalbeti, jis ziuri i lupas, bando deliot zodi ir pagal garsa ir pagal lupas. Jei rodomas angliskas filmas, igarsintas lietuviskai, tai mazylis nebesupranta, kodel cia neatitinka lupu judesiai garsu. Vaikai, kurie prasedi dienu dienas prie televizoriaus, nebemoka bendrauti... Man asmeniskai visai nejuokingai kai teveliai su pasididziavimu aiskina, jog vaikai visas reklamas mintinai moka.... reklamose yra visa smegenu plovimo sistema.. Tai tikrai nera geriausias dalykas vaikams:)
Zinoma, kad ateis laikas ir nebesukontroliuosiu to televizoriaus ziurejimo, bet bent jau kol as namie, tai situs dvejus metus mano mazius neziures teliko:)
Mes tai negalim reklamu atiziuret - tik uzsuku tuoliau nuo TV spiegia