Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Čia kaip toj dainoj "geras daiktas yra televizorius.............".Mūsų vyrutis irgi mėgėjas pažiūrėti.Dabar jau supranta kai vaikai dainuoja tai labai patinka arba smile.gif kai kurios reklamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabred: 30 gruodžio 2007 - 21:43
is pradziu vis saugodavau , kad neziuretu TV, bet dabar pastebejau kad jai ne taip ir idomu, dazniausiai atkreipia demesi kai reklamas rodo, bet pasiziuri biskiuka ir nusisuka ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytej 7 men,o televizorius tai lb traukia,kur jis bebutu visur suranda su akutem,sukasi,pyksta,kad nerodau atsuku,pradeda rekt...Beda su tuo televizorium,kompas beje irgi vylioja ypac nuotraukas megsta ziuret... wub.gif
Atsakyti
mano irgi megsta televizoriu ziuret, kaip nepasodins, is visokios padeties ras kaip televizoriu paziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei ateinam i kambari kur TV iskart atsisuka kur jis stovi, bandai nusukti, visaip sukinejasi , bet savo pasiekia.Lygiai tas pats su ir kompu ypac patinka screen seiveris kai atsiranda daug burbulu ir ju spalvos keiciasi. Tai ispucia akis ir isizioja lotuliukas.gif
Atsakyti
o maniske tik pamato serena is dviracio zyniu,tai kad pradeda juoktis,nezinau ko jai jis juokingas lotuliukas.gif
Atsakyti
mums tik 5 men tai galiu pasakyti kad jau nuo kokiu 3 menesiu pradejo labai traukti televizorius. tas ekrano mirguliavimas tai labai domina. aisku kai guledavo nejudedama tai lengva buvo nusukti ir nieko nebemato o dabar kai pati vartosi tai tenka kovoti arba is vis iseiti i kita kambari. na kelioms minutems tenka leisti paziureti ypac kai mamyte viena ir labai nori nulekti iki vieno kambariuko rimtiems reikalams blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Tv anksciau buvo musu kambaryje,bet kai pastebejome per dideli dukrytes susidomejima juo,tai greitai ji is kambario isgabenome rolleyes.gif . As ir tos nuomones,kad jokiu tv ziurejimu bent jau iki metuku ax.gif , ois vis butu gerai si termina pratesti iki 2 metuku ax.gif
Atsakyti
labai domina mano maze televizorius,bet ziureti neleidziu,o vyras atvirksciai pasisodina prie tv unsure.gif
Atsakyti
pastebejau kad paskutiniu metu labai pamego TVnet kai pasauki neatsisuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vaikis irgi didelis mėgėjas žiūrėti TV. Ryte pabudus-pirmas žvilgsnis į Tv įjungtas ar ne? doh.gif Stengiuosi visaip atitraukti dėmesį, kad nežiūrėtų TV, nes manau, per mažas dar tam.Spės dar, prisižiūrės.O štai draugės dukrytė jau nuo 6 mėn. "teletabius" žiūri blink.gif
Atsakyti
jokiu budu neleidziu nei teliko nei kompa ziuret. visada patikrina telika, nors jis ir isjungtas buna lotuliukas.gif
Atsakyti