Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Musiskis irgi megsta spalvotaji ekrana. Viena karta buvo isalkes, bet tik pamate tv, valgis pasidare nebeidomus. bigsmile.gif bet siaip stengiuos daznai prie tv jo netureti tai zaidzia su zaisliukais ir tv nereikia 4u.gif
Atsakyti
Oi manoji irgi TV megeja, viena vakara uzmigdziau ir palikau telika ijungta, ateinu ogi ji sau ramiausiai guli ir spokso sau i ji lotuliukas.gif
Atsakyti
musiskis taip pat labai megsta paziureti TV o ipac jai skamba muzika tada ir trypt nori ir juokiasi visko buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 05 10, 22:13)
nenoriu skleist neteisingos info, bet kazkada lyg kazkur skaiciau, kad jei vaikiukai daznai ziuri reklamas ir animacinius filmukus jiems gali issivystyti demesio deficito sindromas, sunkiau sekasi sutelkti demesi i uzduotis. Gal kas daugiau apie tai zinot g.gif

as taip pat esu skaiciusi,kad vaikams bent iki dvieju metu neleisti ziureti televizoriaus.Ir kad tikrai tokie vaikai,kur ziuri daug televizoriu,negali susikoncentruoti,buna issiblaske.
Mes neziurime televizoriaus patys,kai vaikas atsibudes.
Atsakyti
Oi, didelis TV gerbejas ir mano bachuriukas, kai tik ijungtas, tai ir ziuri. Tada stengiuosi nukreip ji demesi kokiais zaisliukais.
Atsakyti
As kai kuriuose situacijose leidziu mazei trumpam paziureti taip megstamas reklamas. Pvz.leidziu,kad be asaru nusikirptume nagucius,
kai rengiames i lauka,nes priesingu atveju buna didelis triuksmas ir muistymasis,
taip pat mamyte ijungia tv kai leidziasi i apacia partempti vezimo,kad dudu nebutu,kol lieka viena ir t.t.
Na va issidaviau... galit kritikuot dabar mane,kokia as bloga mama lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai saviskei irgi leidziu paziureti tv jai labai patinka thumbup.gif ypac multikai nes ryskios spalvos tongue.gif
Atsakyti
Laaabai didelis TV žiūrovas biggrin.gif bet stengiuosi nukreipti dėmesį kitur.
Atsakyti
manoji irgi labai megsta ziureti tv, akys tik issiplecia,suklust ir idemiai ziuri, kol nusibosta, o tas buna greit.
Atsakyti
mano mazyliui kuriam db 10 men. televizorius yra geriausias draugas uz visus zaislus valgi... jai jau tv ijugtas demesio nenukreipsi jau niekaip ... del to stengiuos tv daug neziureti... bet tai zinoma nevisada pavyksta...
o kazin ar tai labai labai blogai kad vaikiukai ziuri tv g.gif ir taip aisku kekvienai kad tai negerai g.gif ar tai kenkia labai jau? g.gif
Atsakyti
jooo, TV tai dar ta zaraza biggrin.gif o dar ir kompas:)
bet ka darysi, aisku ko maziau, bet grizta tetis vakare ... ir ka:) jam neleisti:) bandziau, kol kas 000189.gif
Atsakyti
Maniškis tai nemėgėjas televizoriaus, bet jei tik išgirsta LTV arba LNK užsklandėlę, visada atsisuka, net lovytėj gulėdamas galvą pakelia pasižiūrėt. Ir truputį reklamas pažiūri. Gal bus reklamų fanas biggrin.gif
Atsakyti