Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Mes teliko visai nezhiurim - net baldo kaipo tokio namie neturim - ji galim susiinstaliuoti kompe. Bet ir to nedarom nes man niekas neirode teliko zhiurejimo naudos schmoll.gif Telikas tik bukina ir stabdo vystymasi - tiek fizini tiek dvasini. Vaikas tampa eliniu vartotoju plastikiniam pasaulyje.
Gerus filmus galima pazhiureti kino teatre - ir aplinka pakeiti ir pailsi..
Taip kad mamos, atleiskit, bet man juokingos jusu bedos.
Atsakyti
Papriestarausiu, kad telikas bukina ir stabdo vystymasi.
Mano mazas paziuri TV, tokias laidas kaip Telebimbam, arba isgirdes reklama atvaro. Reklama jam isvis viskas biggrin.gif
Nors ir leidziu TV ziureti, bet tikrai jo vystymasis labai geras, nebukas mano vaikas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliomama @ 2005 05 22, 09:53)
Mes teliko visai nezhiurim - net baldo kaipo tokio namie neturim - ji galim susiinstaliuoti kompe. Bet ir to nedarom nes man niekas neirode teliko zhiurejimo naudos  schmoll.gif Telikas tik bukina ir stabdo vystymasi - tiek fizini tiek dvasini. Vaikas tampa eliniu vartotoju plastikiniam pasaulyje.

Jezau blink.gif blink.gif tai reiskias as ir esu buka ir neissivyscius, nes ir telika nuo mazens spoksojau blink.gif biggrin.gif Juk gyvenimas nestovi vietoje,ir akmens amzius jau senai praejo... Nemanau, kad reikia tai slepti ir drausti tongue.gif
O del vaiko tai nepergyvenu visai, is pradziu jis negaledavo akiu atitraukt nuo teliko ( nes vis bandydavau slepti ir neleisti ziureti), nu bet kiek galima blink.gif viena kart truko kantrybe ir leidau ziureti... ir ka ziurejo ziurejo, kol atsibodo...
Tai dabar jam telikas, tas pac kaip ir zaislas, pazaide pazaide ir padejo i vieta.... Aisku kartais kokia reklama ar teletabius paziuri biggrin.gif
Atsakyti
Niu gal kol mazhas...
Ash vis prisimenu savo nabageli broli - grizhes ish mokyklos jisai griebdavo uogienes stiklaini ir isitaisydavo prieshais telika - zhiuri bele ka, by tik juda. Taip prasededavo kol grizhdavo tevai, po to su jais zhiuredavo.. doh.gif
Galvochiau kad atvejis retas - ale laabai daug toku ir machiau ir girdejau..

O kad akmens amzhius baigesi... Na ne viskas i gera. Bet chia kita tema biggrin.gif

Supratau su kuo kalbu laugh.gif doma_ - linkejimai vyru ir buchkis mazhajam pusbroliukui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drugeliomama: 22 gegužės 2005 - 21:15
QUOTE(Drugeliomama @ 2005 05 22, 21:11)
Niu gal kol mazhas...
Ash vis prisimenu savo nabageli broli - grizhes ish mokyklos jisai griebdavo uogienes stiklaini ir isitaisydavo prieshais telika - zhiuri bele ka, by tik juda. Taip prasededavo kol grizhdavo tevai, po to su jais zhiuredavo..  doh.gif
Galvochiau kad atvejis retas - ale laabai daug toku ir machiau ir girdejau..

O kad akmens amzhius baigesi... Na ne viskas i gera. Bet chia kita tema biggrin.gif

Supratau su kuo kalbu laugh.gif doma_ - linkejimai vyru ir buchkis mazhajam pusbroliukui wub.gif

Tai čia ne TV kaltė manau, o pačių tėvų, nes kad vaikas nelystų į akis, dažniausiai yra įjungiamas telikas ir ramyyybe tevams.... Va kur klaida, o ne TV wink.gif Su saiku viskas yra gerai smile.gif

Labs Drugeliomama biggrin.gif ačiū už linkėjimus... bučkis mažajai Mildutei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulis @ 2005 05 19, 16:37)
Ar jusu mazylis ziuri televizoriu?  Maniske tai tiesiog negali akiu atitraukti kai rodo reklama. biggrin.gif  Vaikas net sustingsta.  Net jeigu verke, tai nustoja verkusi ir ziuri akis ispletus. mirksiukas.gif

Mano mažulis irgi negali atitraukti akių nuo TV. Žiūri akis išplėtęs ir kumščius į burną susikišęs smile.gif Bet aš jam neleidžiu TV žiūrėti ir stengiuosi pati nežiūrėti, o jei noriu kokią laidą pažiūrėti, tai apstatau vaikį kokiom pagalvėm ar pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliomama @ 2005 05 22, 09:53)
Mes teliko visai nezhiurim - net baldo kaipo tokio namie neturim - ji galim susiinstaliuoti kompe. Bet ir to nedarom nes man niekas neirode teliko zhiurejimo naudos  schmoll.gif Telikas tik bukina ir stabdo vystymasi - tiek fizini tiek dvasini. Vaikas tampa eliniu vartotoju plastikiniam pasaulyje.

Oho kaip piktai.. unsure.gif
vaikas eiliniu vartotoju gali tapt ir be teliko, o su ikarsciu destomi draudimai dazniausiai duoda priesinga efekta..
Taigi, kad pasaulis plastikinis, aisku jau ne viena desimti metu, kiek gi laiko mama sugebes tai nuslept nuo vaiko?
Atsakyti
Mano mažoji tai irgi sustingsta prieš teliką. Galiu taiap sakyti, kad ją reklamos tiesiog hipnotizuoja. blink.gif Ir dar pastebėjau, kad į LNK kanalą visai nereaguoja, o kai tik įsijungiam TV3, tai vaikas kaip ir prapuola. Dabar tai džiaugiuosi, kad orai atšilo ir mažai namie sėdim, tai vis mažiau radijacijos gaus...
Atsakyti
telikas ir kompas geriausi daraugai, pabandyk neleist ziuret,kaimynai subegs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumis1 @ 2005 05 24, 21:31)
Oho kaip piktai.. unsure.gif
vaikas eiliniu vartotoju gali tapt ir be teliko, o su ikarsciu destomi draudimai dazniausiai duoda priesinga efekta..
Taigi, kad pasaulis plastikinis, aisku jau ne viena desimti metu, kiek gi laiko mama sugebes tai nuslept nuo vaiko?

Nagi nepiktai smile.gif o slepti neslepsiu - i maisha gi neikishi. Norechiau kad mano vaikas dzhiaugtusi tikrais dalykais, ir moketu juos atrasti bei atskirti.
Atsakyti
QUOTE(lauziukas @ 2005 05 25, 15:00)
Mano mažoji tai irgi sustingsta prieš teliką. Galiu taiap sakyti, kad ją reklamos tiesiog hipnotizuoja. blink.gif Ir dar pastebėjau, kad į LNK kanalą visai nereaguoja, o kai tik įsijungiam TV3, tai vaikas kaip ir prapuola. Dabar tai džiaugiuosi, kad orai atšilo ir mažai namie sėdim, tai vis mažiau radijacijos gaus...

Na ir kas su tom reklamom vaikams yra? g.gif Manoji irgi net sustingsta jas žiūrėdama, o ypač TV 3.O jei netyčia jai užstosi, tai tik spėk traiktis, net stumia tolyn.Labai man taip gerai, nes kitaip tai jokios daržovienės neįduočiau. smile.gif Tai tik ir taikau valgyt kai kokią reklamą pradeda rodyt.
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2005 05 29, 22:48)
Na ir kas su tom reklamom vaikams yra? g.gif Manoji irgi net sustingsta jas žiūrėdama, o ypač TV 3.O jei netyčia jai užstosi, tai tik spėk traiktis, net stumia tolyn.Labai man taip gerai, nes kitaip tai jokios daržovienės neįduočiau. smile.gif Tai tik ir taikau valgyt kai kokią reklamą pradeda rodyt.

Faina.Mano dukryte irgi panasiai elgiasi.Manau,kad vaikus uzburia spalvingi judantys vaizdai ir ivairios intonacijos:)
Nematau jokios neigiamos itakos.Juk vaikas visa diena TV neziuri, juk einam ir i lauka ir i parduotuve ir i svecius, ir ziadziam daug ir knygeles vartom.O pasaulis yra ivairus, tai tegu susipazysta is karto su juo:) Juk neziuresim pasislepe nuo vaiku TV. tongue.gif
Atsakyti