mano mažoji nekreipai dėmesio tol,kol nepradeda rodyti reklamos.
QUOTE(REDA 69 @ 2005 05 30, 15:32)
mano mažoji nekreipai dėmesio tol,kol nepradeda rodyti reklamos.
Mano vaikas analogiškai elgiasi, neegzistuoja jam telikas, kol nepradedama rodyt jos didenybė reklama
patinka ir mano vaikui TV, ypač bėgančios raidės, ir reklamos nepraleidžia. O kai sėdžiu prie kompo, tai vaikui reikia ir klaviatūrą paminkyti, paspaudyti, tai dabar daviau kitą, minko ir nebereikia į monitorių spoksoti, 10 minučių ramu
musu mazoji irgi labai tv ziuri, o ypac reklamas. Dabar kai atsistoja tai prie teliko nuvarom ir mygtukus bando spaudineti
QUOTE(birina @ 2005 06 02, 19:35)
musu mazoji irgi labai tv ziuri, o ypac reklamas. Dabar kai atsistoja tai prie teliko nuvarom ir mygtukus bando spaudineti 
Musu daukrytei, tai TV pultelis pats megstamiausias ziaslas siuometu
na mes tai net kitą pultą nupirkom specialiai vaikui žaisti
, nes taip tai nepažiūrėsi arba pulto rėkia duot, arba kai duodi kanalus perjunginėja, ir telefoną nupirkom tik vaikišką, bet kažko nepripažysta
nori tik to kur mamyte ar tevelis turi
Su Tv mums vienas vargas. Dar toks maziukas, o jau neatitraukia akuciu nuo ekrano.
Vos tik ijungi jau ziurek su vaikstyne ir nubilda prie pat televizoriaus! Bet juk kenkia jo akutems!
Oi mes irgi tv fanai esam,žiurim viska iš ėiles,o kai besišypsanče teta stambiu planu rodo,tai mes irgi jei nusišypsom
O akyčiu mums gaila,tai tv beveik visa diena išjungtas buna,bet kai ijungem tai jau viska išeilės žiurim
O akyčiu mums gaila,tai tv beveik visa diena išjungtas buna,bet kai ijungem tai jau viska išeilės žiurim
mums dar tik 4 mėn. , bet regis tuoj gali reikėti akinių.Televizorius praktiškai namuose nejungiamas, nes vos tik išvysta ekraną, sugeba galvą persukti kaip koks jogas
QUOTE(Soni @ 2006 03 05, 17:33)
mums dar tik 4 mėn. , bet regis tuoj gali reikėti akinių.Televizorius praktiškai namuose nejungiamas, nes vos tik išvysta ekraną, sugeba galvą persukti kaip koks jogas
va, mano irgi taip elgiasi
Musu ziogas irgi taip pat elgesi
Kai paimi ant ranku tai net nepastebesi kaip galvyte nukrypsta i ta puuse kur tv
Bet stengiames nerodyt, o kai guli ant lovos tai apstatom zaislais is tos puses kur tv