Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

mano mažoji nekreipai dėmesio tol,kol nepradeda rodyti reklamos.
Atsakyti
QUOTE(REDA 69 @ 2005 05 30, 15:32)
mano mažoji nekreipai dėmesio tol,kol nepradeda rodyti reklamos.

Mano vaikas analogiškai elgiasi, neegzistuoja jam telikas, kol nepradedama rodyt jos didenybė reklama biggrin.gif Tiesiog mažoji reklamos auka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
patinka ir mano vaikui TV, ypač bėgančios raidės, ir reklamos nepraleidžia. O kai sėdžiu prie kompo, tai vaikui reikia ir klaviatūrą paminkyti, paspaudyti, tai dabar daviau kitą, minko ir nebereikia į monitorių spoksoti, 10 minučių ramu smile.gif
Atsakyti
musu mazoji irgi labai tv ziuri, o ypac reklamas. Dabar kai atsistoja tai prie teliko nuvarom ir mygtukus bando spaudineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birina @ 2005 06 02, 19:35)
musu mazoji irgi labai tv ziuri, o ypac reklamas. Dabar kai atsistoja tai prie teliko nuvarom ir mygtukus bando spaudineti ax.gif

Musu daukrytei, tai TV pultelis pats megstamiausias ziaslas siuometu biggrin.gif
Atsakyti
na mes tai net kitą pultą nupirkom specialiai vaikui žaisti thumbup.gif , nes taip tai nepažiūrėsi arba pulto rėkia duot, arba kai duodi kanalus perjunginėja, ir telefoną nupirkom tik vaikišką, bet kažko nepripažysta g.gif nori tik to kur mamyte ar tevelis turi cry.gif
Atsakyti
Su Tv mums vienas vargas. Dar toks maziukas, o jau neatitraukia akuciu nuo ekrano. nono.gif Vos tik ijungi jau ziurek su vaikstyne ir nubilda prie pat televizoriaus! Bet juk kenkia jo akutems! lens.gif
Atsakyti
Oi mes irgi tv fanai esam,žiurim viska iš ėiles,o kai besišypsanče teta stambiu planu rodo,tai mes irgi jei nusišypsom lotuliukas.gif
O akyčiu mums gaila,tai tv beveik visa diena išjungtas buna,bet kai ijungem tai jau viska išeilės žiurim verysad.gif
Atsakyti
Mano mazius 2.gif dar mazas ziureti televizoriu, bet kartais paguldytas ant lovos galva pasuka i ta puse kur televizorius hihihi.gif .
Atsakyti
mums dar tik 4 mėn. , bet regis tuoj gali reikėti akinių.Televizorius praktiškai namuose nejungiamas, nes vos tik išvysta ekraną, sugeba galvą persukti kaip koks jogas
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 03 05, 17:33)
mums dar tik 4 mėn. , bet regis tuoj gali reikėti akinių.Televizorius praktiškai namuose nejungiamas, nes vos tik išvysta ekraną, sugeba galvą persukti kaip koks jogas

va, mano irgi taip elgiasi doh.gif žiūri į tą tv, spokso lyg ką suprastų. NUsuki, o jis net persikreipęs vėl žiūri į tą pusę doh.gif
Atsakyti
Musu ziogas irgi taip pat elgesi smile.gif Kai paimi ant ranku tai net nepastebesi kaip galvyte nukrypsta i ta puuse kur tv smile.gif Bet stengiames nerodyt, o kai guli ant lovos tai apstatom zaislais is tos puses kur tv 4u.gif
Atsakyti