Kudykiui tikrai nera gerai televizorius, kaip galima gadinti vaiko sveikata vardan keliu minuciu ramybes? Nesuprantu mamytes jusu!
MAno mergytei 3 men, bet mes nezinome kas per daiktas tas tv. Ir suzinosim dar ne greit.
MAno mergytei 3 men, bet mes nezinome kas per daiktas tas tv. Ir suzinosim dar ne greit.
mano mergytei 8men ,bet nezinau maza dar kazkaip ziuredavo TV bet dabar tai susidomi nebent,kaip kokie sunys loja ar kazkas pan...na kartais i kokia muzika atkreipia demesi,bet taip
na o kuriu ziuri,tai gerai dabar prisaugosi,bet paskui tai tikrai ne o tuo labiau kaip ims suprasi multikus ir visokias vaikiskas laideles tai bus neimanoma.....
negi vaikui drausi ziuret,o paskui kad isejus jam i kiema visi kalbes apie kazkoki multi,,,o tavo klausys nosi nukabines......
tikrai to nedarysiu aisku su saiku,nelaikysiu jo ten ilgai bet truputi......
na o kuriu ziuri,tai gerai dabar prisaugosi,bet paskui tai tikrai ne o tuo labiau kaip ims suprasi multikus ir visokias vaikiskas laideles tai bus neimanoma.....
negi vaikui drausi ziuret,o paskui kad isejus jam i kiema visi kalbes apie kazkoki multi,,,o tavo klausys nosi nukabines......
tikrai to nedarysiu aisku su saiku,nelaikysiu jo ten ilgai bet truputi......
Sveikos mamulės.
Mano dukriukui
(5 mėn) labai patinka televizorius- žiūri net išsižiojusi. Bet dar labiau patinka televizoriaus nuotolinio valdymo pultelis - va jis tai pats įdomiausias, net ir televizoriaus nebereikia kai tik jį rankose turi.
Mano dukriukui
Naturalu, kad kudikius traukia televizorius - juk is ten sklinda ivairus garsai ir greitai keiciasi vaizdai, kas ir sudomina mazyli. Bent jau musiski labiausiai domina reklamos
Truputi kad paziures, nieko juk neatsitiks, visai be televizoriaus gi negyvensi, o isnesti vaikiuka i kita kambari be televizoriaus ir palikti viena jokiu budu nesinori 
Papildyta:
Beje, del nuotolinio valdymo pultelio: manau, didziajai daliai kudikiu tai megstamiausias "zaislas", kuris po tokiu pazaidimu (trankymo i zeme) greitai pradeda nebeveikti (is patirties sakau)
Papildyta:
Beje, del nuotolinio valdymo pultelio: manau, didziajai daliai kudikiu tai megstamiausias "zaislas", kuris po tokiu pazaidimu (trankymo i zeme) greitai pradeda nebeveikti (is patirties sakau)
Mano suneliui siandien metukai
Siaip televizoriu ziurime gan retai,bet jis nelabai ji ziuri,nebent pribega kai isgirsta vaiku garzintas reklamas.Sito as jam nedraudziu,Nera jau toks kenksmingas tas televizorius kaip atrodo.Beto jam didesne atrakcija lipti ant jo ir dauzyti virsu nei ziureti
Mano sunui beveik 4 men. neleidziu ziureti tv, juolabiau,kad gydytoja uzdraude netgi ijungta laikyti,kai vaikas kambary
stengiames kiek galim, bet ne visada pavyksta
vaika laikau visada tik nusukus nuo tv, bet jis randa budu, kaip i ji ziureti, guli ant lovos ir ziuri per spintos veidrodi:) tie maiukai tokie gudrociai
)
Pas irgi ta pati problemėlė
Mano manymu nieko baisaus, jei porakart į mėnesį palieku mažių su įjungtu tv.. Žinau, kad vaikui tai ne į naudą
, bet aplinkybės kartais priverčia... Aišku, kitiem nepatariu to daryti, bet nusiraminimas garantuotas.
Mano manymu nieko baisaus, jei porakart į mėnesį palieku mažių su įjungtu tv.. Žinau, kad vaikui tai ne į naudą
Is kur tokia baime televizoriui?
pritariu
jei taip bijot televizoriaus žalos,tai gal tada ir į lauką neikit(o gal peršals),neleiskit žaisti smėlio dėžėj(ten pilna mikrobų),o kur dar gyvūnai,maistas...ir t.t. Ką darysit,kai vaikas eis į darželį? Juk jie ten ir smėlio pyragų paragaus,ir benamį gyvūnėlį pabučiuos.Nuo visko neapsaugosi....
jei taip bijot televizoriaus žalos,tai gal tada ir į lauką neikit(o gal peršals),neleiskit žaisti smėlio dėžėj(ten pilna mikrobų),o kur dar gyvūnai,maistas...ir t.t. Ką darysit,kai vaikas eis į darželį? Juk jie ten ir smėlio pyragų paragaus,ir benamį gyvūnėlį pabučiuos.Nuo visko neapsaugosi....
Pati ziuriu daznai televizoriu,tai kai mazoji nemiega dazniausiai tame paciame kambaryje buna,bet kuo nors kitu uzsiima,nelabai domisi,na nebent koks stiprus garsas buna,ar siaip dainuoja,tai ja pirmiausiai garsas ja patrauke,o po to ir i vaisda pasiziuri,bet ilgai neleidziu,stengiuosi kuo sudominti,kad neziuretu
Šeštadienio - sekmadienio programa vaikams yra ramybės valanda namuose
Nežiūri atsisėdus valandą,bet vaikui nerealiai smagu.Ji kartu šoka,ploja ,juokiasi na jai yra smagu.Ne jau su saiku negalima
Daug ko negalima,bet.......
Daug ko negalima,bet.......