Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Tikriausiai visus vaikus traukia ta spalvota dezute ir jei jau turi ja namie neisviangiamai ir mazasis ja matys... blush2.gif
Atsakyti
o mum ne tiek reklamos patrauke demesi kiek praejes futbolo cempionatas. turbut grazus futbolininkai beginejo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai, turbut nera tokio vaikiuko, kuriam nepatiktu televizorius. Mus labiausiai reklamos patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2004 08 30, 22:23)
O pas mus griežtai tuo klausimu nustatytos taisyklės: jokių televizorių bent iki 2 metų. Dabartinių okulistų nuomone televizoriaus žiūrėjimas iki 3 metų gali sukelti hiperaktyvumą, dėmesio sukaupimo problemą, nes tuo laikotarpiu labai aktyviai vystosi smegenys ir jei jos gauna tokį stiprų dirgiklį  tai ateityje ir atsiranda tokios problemėlės.

Pritariu siai nuomonei ir stengsiuosi, kad vaikas iki 2-3 metu TV neziuretu. Niekada nebuvau TV-mane, tai man nesunku tokio malonumo atsisakyti. Vyras is pradziu priesinosi, taciau paskaites apie TV zala vaiku sveikatai nurimo.
Atsakyti
na mano mažylė dar kolkas viasai nesidomi TV, tik mama niekaip negali akių atitraukti, o ir laikas neprailgsta kai supuoji ant rankų
Atsakyti
Mano sunui tuoi 11men,ir jis visai nesidomi televizorium.Gal todel kad mes jo neziurim.Nebent koki filma vakare per kompa ir tai karta per menesi....
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 09, 18:14)
mes tubūt labai negerai darom, bet kai ateina laikas valgyti, mūsų zujkis nevalgo nors tu ką. Tai valgydinam tada, kai rodo reklamą (bent jau pradedam). Užsispokso ir suvalgo viską. Reklamai pasibaigus, į teliką nebežiūri ir ramiai baigia valgyti

Mums taip pat buvo suų vyresniąja (prieš 10 metų). Ir mes labai stengėmės nerodyt jai TV. O dabar su maže, tai viskas kitaip. Tv žiūrėdavom labai dažnai,bet niekada ji jokio dėmesio nekreipė. Tai buvo kaip koks akivaizdus ir visiškai neįdomus dalykas. Tik dabar (apie 11 mėnesių) kartais pradėjo žiūrėti į kai kurias programas ar reklamas.
Tai manau, kad tai individualus dalykas.
O gal tai priklauso nuo draudimo? Kuo labiau drausi, tuo labiau žiūrės? g.gif
Atsakyti
As nemanau kad televizorius daro tokia didele zala vaikui,kokia cia apraso kaikurios mamytes.Mes televizoriaus beveik neziurime,bet kai ziurim tai sunus spokso ir as jam nedraudziu.Kaskaip man keista kad neleidziat g.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad pasidalintumėte savo požiūriu bei sava patirtimi apie kūdikio santykį su televizoriumi. Ta judanti spalvota dėžė neapsakomai traukia mūsų 5-erių mėnesių mažylės akį, ji krykštauja iš džiaugsmo jį žiūrėdama, puikiai pabūna tuo metu viena, tačiau baugu, ar smarkiai nekenkia jos regėjimui. g.gif
Kaip jūsų kūdikiai į jį reaguoja? Ar leidžiate savo kūdikiams jį šiek tiek pažiūrėti, kada ir kiek laiko? Iš anksto dėkinga už atsakymus.
Atsakyti
sveika 4u.gif
kiek žinau,daugumą mažiukų jis traukia kaip magnetas.Nemanau,kad labai kenks jei per dieną pažiūrės pusvalanduką.O pas mus sunkiau,televizorius stovi ant stalelio,ir mažiukui neįdomu į jį iš tolo žiūrėt,eina prie pat ekrano,kad galėtų dar ir rankytėm pačiupinėt unsure.gif tai stengiamės dieną visai gyventi be televizoriaus smile.gif
Atsakyti
Pas mus tas pats,tai kai matau kad akutes tik ir krypsta i ekrana,telika isjungiu.
O sveciuosi tai prasciau,kazkaip nesakysiu isjunkit tv ar pan,tai stengiuosi sudomint kuo nors.
Atsakyti
Kaip tik šiandien ir aš nutariau paieškoti temelės šiuo klausimu. Oi kaip traukia mūsų mažę televizorius. Priropoja kiek galima arčiau ir žiūri. Šiaip jei koks filmas ar žinos, tai jai nelabai įdomu, bet jei reklama, tai net "nekvepuoja", visa sustingsta ir žiūri akių "neatplėšdama". doh.gif
Atsakyti