Na, kas žiūrėjo pirmąją atranką į Euroviziją?
Labas rytas. Seniai matytos. Pas mus lazaretas, sirgau baisiai, jau 2 savaites negaliu išsikapstyti, bet biski biski geriau jau, tai gal gyvensiu. MB irgi sirgo, tik ne tiek žiauriai.
Eurovizija mačiau, nekas nesužavėjo.
Vajė, kaip nesmagu.. čia gripas taip užpuolė?
Nzn kas. Pagal simptomus tai Covidas, nors testo nedariau, juk sirgau juo spalį. Tai kažkaip nepagalvojau pradžioj. Galvojau šiaip persalau, man lb netinka toks nuolatinis didelis minusas lauke. O paskui tai jau su visom lasalinem, dusuliu, zdz, žiauriai blogai buvo.
Nu bet gal išsikapstysiu, darau ką galiu, matysim
Kaip Saintlina tavo martelė? Ateina dažnai?
Su lašelinėm ir dusuliu tai jau visai nekas ![]()
Sveik
Martelės šiuo metu nėra
bet ne faktas kad vakare nepareis abu
Galės po gero mėnesiuko jau ir gyvent abu spakainiai. Man operuos koją, po to šešios savaitės su ramentais - į penktą aukštą be lifto neprilaipiosi. Važiuosiu į kaimą turbūt.
Sius meniska?
Nusipirkom kažkokį prabangų plaunanti siurblį robotą, tai išbandom šiandiena. Plauna ne su šluoste, bet nuolat drekinamu volu, tai tikiuosi tenkins kokybė. Jau kaip nemėgstu grindų plovimo darbo, bet iki tol buvę robotai ne kažką tuo klausimu buvo.
Vaikas gąsdina kad dabar kiniečiai mūsų namus filmuoja 🤣
Sius meniska?
Tiap. Praktiškai visai nuplyšęs ir išspaustas į išorę. Kažkaip taip sakė. Kas įdomiausia - dabar man neskauda. Jei būčiau iškart nevažiavus į greituškę, tai dabar galvočiau, kad visai praėjo ir pas gydytoją net neičiau. O kaip man paaiškino (ir skaičiau irgi), prie šitos diagnozės nieko nedarant per kelis metus sąnarį reiktų pakeist ![]()
Nusipirkom kažkokį prabangų plaunanti siurblį robotą, tai išbandom šiandiena.
Vaikas gąsdina kad dabar kiniečiai mūsų namus filmuoja 🤣
Man visi tokie siurbliai iškart užsikemša ))
Aga, mano vyresnis vaikas irgi labai žiūri kad nieko kiniško neįsigyt. Jokios technikos, nes ji visą info saviems siunčia
Tiap. Praktiškai visai nuplyšęs ir išspaustas į išorę. Kažkaip taip sakė. Kas įdomiausia - dabar man neskauda. Jei būčiau iškart nevažiavus į greituškę, tai dabar galvočiau, kad visai praėjo ir pas gydytoją net neičiau. O kaip man paaiškino (ir skaičiau irgi), prie šitos diagnozės nieko nedarant per kelis metus sąnarį reiktų pakeist
Tai sudrožia sąnario kremzles menisko atplaisa, jei išėjus iš vietos, logiška.
Tikiuosi neužskims šitas siurblys, kitokia konstrukcija nei tie kur su šluostem. Ir šiaip brangus baisiai, gaila būtų 😁
Pas tave neužsikimš, nėr šuns su 20 cm ilgio kailiu

Labas rytas.
Tikrai oho,iki lašelinių.
Mama dar klampoja į Impulsą,sakau proto turi,kai epidemija visur.Nepagalvojau.Na nors ji pasiskiepyjųsi,bet.