QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 19, 07:18)
Labas rytas,
Uodai prajuokino

o visa kita - Luety per senai gyvena saugiai , pamiršo kas kaip . Būna taip su žmonėmis , kurie daugiau negu 10 metų gyvena saugiosiose šalyse. Luety tavo vaikai ir anūkai gyvena nebe Lietuvoje , Tau atrodo ko mes negalima pakentėti ? Čia kaip vyras žmoną muša, o anyta liepia vandens į burną prisisemti ir patylėti ... Taigi didelis tas mūsų kaimynas. Reikia nuolankiai . Baudžiauninko sindromas ...
Jeigu putinas prieš globalistus - kodėl tokie griežti suvaržymai buvo pas juos karantino laikotarpiu? Kodėl sėdi kalėjime Rusijos patriotas Girkinas? Matau faktus nematau logikos .
Kodėl pirmoji žmona ir abi dukros gyvena ne gimtoj dvasingoj šaly? Tilo nutilo - bet įtariu ir toliau gyvena, niekas jų neklibino ... Putinas tipiškas globalistas. Pinigai ir noras gyventi amžinai . Ir su visais susitarta buvo prieš karą.
Nes stiprios Ukrainos nereikia niekam ES. Susidės su lenkais ir išvaikys senus pirdžius. Atiduoti Rusijai irgi negali - bus per stipri Rusija .
Tai mano nuomonė ...
Šiaip tai abydna , kai mano šalies saugumas priklauso nuo to kokį prezidentą išsirinks Amerika.
Luety , aš nesakau , kad Baltarusija yra šiukšlina. Net labai švari , labai išlaižyta...
Labas rytas,
apie uodus nesijuok,o susirask bilio kalbas,paklausyk,o cia apie tai rase net oficiozine spauda,tik viska suvyniojo i nuo saldainio popieriuka.
Tikekit mokslu,mokslininkais.Moksla reikia tyrinet,o ne tiket juo,o mokslininkai,oi kaip klysta,kol kazka suranda ir igyvendina.
Putino biografijos neskaitau,nenagrineju,neidomu man.Kas kur sedi kalejime,pas mus irgi yra tokiu,kad be kaltes kalti ,o ir visais laikais buvo.O daugiau apie tai nesiplesiu,cia reiktu prie taures vyno,akis i aki pasikalbet...Salies saugumas priklauso nuo salies uzsienio politikos.Niekada nesuprasiu blusos sokinejimo pries drambli.Tam buvo israsta diplomatija,o ne kandziojimasis.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 08 19, 07:31)
Labas rytas.
Kodel tau atrodo ,kad luety gyvena saugiai? Gi visko bijo,savo taiku kurorto miestuka apibudino kaip al faludza, o kelione i ispanija ,kaip i afganistana .Jeigu tokia paranoja isaugo ,reiskia toli grazu ,nei saugu.
Gyvenau iki siol saugiai,visi istatymai mums veike,tik laikykis ju.Ir buvo gana protingi istatymai.Mano miestukas ir liko taikus,bet dar is gilios istorijos buvo prokomunistinis.Cia buvo labai arsi komunistu partijos komanda po karo atrodo,ir dabar i vietinius rinkimus neprasimusa nei kokia partija,tik liberal demokratai.Jei kartaisislenda koks konservatosius,tuoj perrenkamas,nes nesulaukia liaudies palaikymo.
Keliones i Ispanija laukiu ir nematau jokiu kliuciu.Rasau,tik,kad kliutis gali but karantinas,kiek seku viena akim spauda,jau labai daug kisa statistikos,kiek serga kasdien,o buvo ramu ilga laika.Kazkoks eris jiems dabar lenda.Pasiskaitykit,ka reiskia eris is graiku kalbos.
O as esu paranoiska,bet siuo metu daugiau realistiska paranojininke.Arba jus dar giliai po sniegu,arba as paranojininke.
Ka manot apie Havajus?Patys sudege?
Papildyta:
https://www.dailymai...wn-disease.html