Kepures devejau jauna,man visada ziema budavo labai salta galvai,o dar tevelis buvo ypratines,per duris ir kepure,salikas iki akiu,nes labai sirgdavau bronchitais,vaikas budamas.
Dabar senatvej,cia klimatas toks,kad uzsidedu tik esant labai dideliam vejui,ar atsalus.Bet tai buna ne daznai.Jau ismokau,geriau uzsidedu,o nusiimt galiu bet kada ir isikist i tasiuka,jei pajauciu diskomforta,o va,neuzsidejus ir pajutus diskomforta,kol grysi i namus jau busi persales.Mokau ir MB taip,kad bent salika uzsidetu,bet jis sunkus zmohus,vienas is tu,kur siluma lauzo kaulus.Uztai greit pasigauna persalimus,o paskui perduoda man.Visi virusiniai ,kiek atmenu,jo perduoti man.Dabar jau rekiu ant jo,kai eina per duris netinkamai apsirenges,bandau perlauzt mastyma,bet sunkiai kol kas.

Numezgiau prietelkai naktines kojinaites,isvaziuoja sekmadieni i LT.Bet MB eme zliumbt,kad visiem mezgu,o jam jau visos pasene,nebegrazios,plonos kojnes,tai sedau jam megzt,o jo koja tai 46 nr.Kaip nuobodu tokia ilga peda megzt,bet jau liko antros kojos trecdalis ir baigsiu.Mezgiau is storesniu vilnoniu siulu,tokiu norejo,tai greiciau kyla,nei is 4 giju siulu.