QUOTE(saintlina @ 2024 01 18, 13:20)
<p>Mano vaikui kažkada votys kilo, tai gydytoja patarė alaus mieles vartot. Nežinau, ar tai suveikė, ar kas kita, bet po kažkurio laiko nustojo. Luety, pūlius labai gerai traukia medicininis tepalas Ilon Abszess Salbe. Jeigu pas jus tokį galima įsigyti - tikrai bus veiksmingesnis už kopūstą ar bulves.</p>
Ziurejau yra jo pas mus,bet kodel man neisrase????
QUOTE(Pou @ 2024 01 18, 13:41)
<p>Luety, va dėl šildymo - buvo įkalta, kad to nedaryt, nes gali numigruot, kur nereik.</p><p>Nemačiau, ką rodei.</p>
Ok.Aciu,nebesildysiu,nors uzsidejus kopusta su medum,labai uzsinorejo kazkaip pasildyt.
Na,o dabar odiseja
Vizitas truko 1 min.Pakviete,paprase parodyt savo originalu vaizda,negu tavo nasty (bjaurios)photo pasake.
Nusirengiau,paspaudinejo,pasake cia cysta.Gerk antibijotikus ir atidare duris,parodydamas-eik lauk.As neapsirengus,tiksliau petys nuogas,pusiau apsirengus.Besirinkdama rubus nuo kedes klausiu,o tai antibiotiku israsysit,nes as ,ka turejau,baigiau.Nepaklause ka geriau,niekas jam neidomu.Mano seimynistas,tai nors kompe paskaito,paraso,su chalatu buna,o sitas,isvis,atejo is nezinia kur ir isejo nezinia kur.
Klausiu kada siunciamas jo receptas pasieks mano vaistine,pasake uz 5 min,isspjove mane puse lupta puse skusta per duris ir pats nuzingsniavo nezinoma kryptimi.Nu maciau,kad nieko kompe nepazymejo.Nu,ok.matyt nuleke gal ko konsultuot,nes jis yra,kaip vedejas panasiai,bet,ziurejau,website neraso jo tikru pareigu,reiks panagrinet labiau.
Kadangi maciau,jog jis nieko neparase kompe,galvoju nueisiu i vaistine,kas ten man tikrins,kas 5 minutes,kada tas receptas ikris.Todel paklausiau registraturos,kada mano receptas pasieks vaistine.Man iki vaistines is surgeres 3 min kelio,tiesiog per gatve.Recepcioniste paziurejo duomenis,sako dar nera.Eikit i laukiamaji,pasedekit,as paziuresiu,kada issius ir jums pranesiu.Reception turim nuostabu,tikrai stafas atsidaves dirba,mandagus,paslaugus.
Pralaukiau 20 min iki kol pranese.O ka buciau darius vaistinej?Ejus namo,tada vel atejus,gavo,negavo.Nu tvarkoj.
Antras susinervinimas,sudejo man vaistus i maiseli ir ateina vaistininkas visada asmeniskai perduot vaistu,tu sedi ant kedes ir lauki.Ji sako,turiu paaiskint,kad tai labai didele doze.Ji legali,bet labai didele,turbut didele odos infekcija.Nu sakau taip.Gert po 2 tab.4xd.Sakau,o kaip nakti,sako turit pasireguliuot,kad nebut vidury nakties.Vaistai Flucloxacillin sodium,penicilino grupes 500mg.Tai gert po 1000mg 4xd.Raso maximali doze gali but 8g per diena.OK,dar ne viskas,labai daug E171 titanium dioksidas,kuris ES uzdraustas,o UK dar ne.Ir kitas is ju E904 Shellac,tai visokie Malaizijos amarai,kuriuos dabar kisa visur.Ir dar bent 5 E konponentai,bet tie kazkaip man neuzstrigo

Nu ka dabar daryt,tai nezinau.Ir reikia gert ir nebesinori.

Jei atsivertu,operuotu,bet pats nusiviepe.
Gert ant tuscio skrandzio arba valanda pries valgi,arba dvi valandas po valgio.
Jis tiki,kad issivaikscios ir nesusiformuos puliai.Todel jokiu priemonium,skatinanciu supuliavima,negaliu naudot.