Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Lyja...  ir tai žada visą dieną. Tvarkysimės po namus.  Kiek pameni babos pasakymus apie šalnas: Po šalnų visada lietus. Jei yra rasa šalnos nebus.  Jei nėra rasos vasaros vakarą, lauk lietaus naktį. Kai kas pasikeitė, nebe visada po šalnos gaunam lietaus. Augalams  stresas didelis, jei po šalnos dar ir sausra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 balandžio 2024 - 10:26

Pou :4u: .

norai pildosi, svajok atsargiai...

Atsakyti

Pou :4u: .

norai pildosi, svajok atsargiai...

Dusia, aš jau keletą metų nešiojuosi tą svajonę. Sveikata pristabdė. Bet toks aš jau žmogus - man reikia projektų, tada mintys turi ką veikti. Kaip ir mano Močiutė - statau naktimis. Jei vairuočiau ir nesirgčiau tuo, kuo sergu dabar, kai nieko nežinau, tikrai jau būč padarius. Tad dabar mintis projektuoju į gerą sveikatą, o tolimesnis projektas - kažkas savo žalio :) Kad ta sveikata greičiau atsistatytų :)

Atsakyti

Pas mus nebuvo šalnos. Ryte truputį nulijo. Magnolija vis dar žydi nenušalus :) 

Mergelė verpimo ratelį man šiandien atvežė )))

Atsakyti

Sekasi kai kam su Mergelėmis :wub: .

Žiūriu į prognozes kaime ir nežinau kada tos šalnos gali būti? Visos dienos apsiniaukę... ir lietus.  Nebūna šalnų pavasarį kai dangus niūrus ?

Atsakyti
Pas mus tai sninga ir tirpsta. bigsmile.gif
Atsakyti

Kažkur skaičiau ir viena ausim girdėjau, kad sniego žiedai nebijo. Pamenu kažkuriais metais buvo daug prisnigę sodams žydint, bet derlius nenukentėjo.  Kaip ir vandens purškimas prieš šalnas apsaugo žiedus. Pas mus lyja arba smarkiai lyja.

Troboj šilta, jauku, nes malkos spragsi. Noriu megzzzzzt, o ne darbus dirbti... nebeturiu ant virbalų megztuko, liko kojinės arba kojinės. Namie laukia šilko megztukas galų slėpimo, icordo slėpimo ir maudynių. Pirmadienį teks.

Atsakyti

Žiūriu į prognozes kaime ir nežinau kada tos šalnos gali būti? Visos dienos apsiniaukę... ir lietus.  Nebūna šalnų pavasarį kai dangus niūrus ?

Tai pas gal ir šalnų nebūna? )

Atsakyti
https://www.part.lt/...f153f5e480.JPEG
Balta balta šiuo metu. smile.gif
Atsakyti

Tai pas gal ir šalnų nebūna? )

Būna. Yra rugsėjo 8 visą šiltnamį nužudę.  Ir paskui visas mėnuo be šalnų. Paprikas esu tuneliuke nušaldžius, atžėlė  iš šaknų. 

Visada lyg gerą ora pranešinėja, o paskui vidury savaitės bac ir šalna.  O dabar žada lietingą ir apsiniaukusį orą.  

Kai žadėjo saulę ir šalnas tikėjau...

Atsakyti

Nemieli vaizdai pas  Tave Ingrida  :4u:

Atsakyti

Šakės  :blink:​ 

Atsakyti