Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O supjaustyti kitokio skonio? Nesupratau kažko?

Kai būdavo valgytojų kepdavau. Nieko ten guminio nebūdavo.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 26, 10:27)
<p>O supjaustyti kitokio skonio? Nesupratau kažko?</p><p>Kai būdavo valgytojų kepdavau. Nieko ten guminio nebūdavo.</p>

Nezinau,kokio skonio tavo gaminti budavo,bet esu meginus kept is sloksniuotos pirktines teslos lakstu,tai juos sutepus,gavosi jie,kaip guminiai,ne trapus.Todel ir sakau.O sitie supjaustyti gabaliuksi iskepti ir patrupinti,o paskui sumaisyti su kremu,nera guminiai,kas mane labai dziugina.Dariau su baime,nes komentaruose yra,kas rase,kad gavosi guminiai,bet gal net nebande,tiesiog heiteriai kartais raso nesamones,net nebande.Tai dariau su nepasitikejimu,bet rezultatas mane pradziugino.
UK tortai neskanus,paprastas biskvitas ir pertepimas ir machmelion aisingas,arba sokoladiniai .Yra viena lyg baltaruse,ar ukrainiete,kuri gamina musu mieste tortus,skanius,graziai apipavidalina,bet cia nei jubiliejus,neika,tai norejosi savo.Sueis,tikrai gavosi gardus.
Noriu megzt,bet darbu turiu dar visokiu,o dar lietus trukdo,o dar kelenas skauda... biggrin.gif biggrin.gif daug priezasciu sedet ir megzt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Gal LT tešla kitokia?

Atsakyti

Visus medelius nuvyniojau, didžiąją trešnę irgi, tik bac per žinias - šalnos iki -6 😮 aina nakum!!!! 

Atsakyti

Visus medelius nuvyniojau, didžiąją trešnę irgi, tik bac per žinias - šalnos iki -6 😮 aina nakum!!!! 

Čia kada? Šiąnakt? Ir kur?

Atsibooooodooooo.

Atsakyti

Čia kada? Šiąnakt? Ir kur? Atsibooooodooooo.
Šiąnakt. Pasakė 'didžiojoj Lietuvos dalyje'. Tai atsirinkit patys, vadinasi.

Ruošiausi pomidorus išsodint į šiltnamį, tai irgi stop dabar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 balandžio 2024 - 13:50

Šiąnakt. Pasakė 'didžiojoj Lietuvos dalyje'. Tai atsirinkit patys, vadinasi.

Ruošiausi pomidorus išsodint į šiltnamį, tai irgi stop dabar.

Tikrai, kad pipiec.

Atsakyti
Nėra dar pas mane trešnių uogų,tik žiedai. ax.gif Skraido bitės,kažką randa dar?
Pašnekėjome apie bijūnus persodinau du senovinius bordinius krūmus,padalinau gavosi 5. mirksiukas.gif Medėjantį bijūną dar atskėlėme,išvirtęs didžiulis krūmas apie 15 metų,jau nebe gražus,tai atskėlėme,suraišiojome,gyvens? ax.gif
Susiruošiau vazonus,persodinti surfinijas,nsuipirkau ilgo veikimo trašas,beliko tik susodinti. ax.gif
Atsakyti
Jei jau pas mus zada salnas dar savaitgali,tai jus paciuzas pasiruoskit.
Bulbas zydincias agropleve apdengiau.Iki siol kazkaip nenusaldavo, o dabar va bijau.
Atsakyti
Nei meteo, nei gismeteo, nei accuweather nežada pas mus šalnų. Gal patikėt?
Bet pomidorus, šiandien ir vėl ištemptus šiltnamin, vis tiek reikėtų pridengti atsargai. Šitaip ištįso per šitą šaltą laikotarpį namie... Gal dar niekada neturėjau tokių prastų - liaunų, ištįsusių daigų, kaip šiemet.
Atsakyti

Aš tai vešiu bent trečdalį sekmadienį ir į vidurinę lysvę susodinsiu, o jie kaip sau norisi.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 26, 12:33)
<p>Visus medelius nuvyniojau, didžiąją trešnę irgi, tik bac per žinias - šalnos iki -6 😮 aina nakum!!!! </p>

varge tu mano,net gaila pasidare ax.gif
Atsakyti