O kur gyvenimas toliau nutėškė, tai neesmė

Šalnas iki-8 žada šianakt ...
Išgyvens ar neišgyvens mano augintiniai šiltnamyje ?
Totalizatorius
Dusia, mano į šiltnamį buvo išvežti 8 pomidorų daigai, bet jis paprastas, karkasas, aptemptas plėvele, tik tiek, kad visu perimetru iš vidaus dar tokia sienelė ių plėvelės metro aukščio prišaudyta, na ir butelių su vandeniu priguldyta. Tai va, iš 8 puikiai žaliuoja 3, vienas daigas absoliučiai kaput, kiti keturi - kaput iki skilčialapių, bet augina pažastėles. Neišmečiau, eksperimentuoju. Išvežiau jau nepamenu kada, gal prieš tris savaites. Pažiūrėjau, kad tokių dublį dar turiu, tad didžiausius ištrėmiau. Balkone likę didesni bent du kartus, bet tokie liauni, liauni, tarpai tarp lapų didžiausi - kai sodinsiu, teks guldyt. O va šiltnamy likę mėlynuoja, bet storėja Bus matyt ar išgyvens šias šalnas.
Mano daugiau ištremta. Skautai , gyvena palapinėje
, putplaščio dėžėse. Visi gyvi buvo sekmadienį, kai kurie su žiedais ( neprasiskleidusiais ) .
Šildo 3 didelės talpos su vandeniu , ir gerai prilieta žemė ...
Mano tai užmerktos sėklos kovo 19, sėti į žemę dar vėliau (gal po savaitės). Kiti dar po gero dešimtadienio. Tai dar apie žiedus net nesvajoju. Šiaip tik į ūgį išsitempę kai kurie, nes per mažai šviesos, per daug šilumos buvo. Kaip aš anksčiau nepagalvojau balkono uždaryt, matyt per daug šilumos iš kambario ėjo.
Ingrida, prašyk, kad vyras masažuotų su tepaliukais (yra vaistinėj su eukaliptu ir kit. et. aliejais), darytų vibro masažus. O cinką, vit D gėrei? Arbatas gerk. O tas prakaitas, tai mane labai mušė.
Dar toks senas vaistas, kitiems juokingas, o aš nespjaunu. Pertusinas: čiobrelis, cukraus sirupas ir alkoholis. Čiobrelis nuo kosulio, o alkoholis sušildo, praplečia, lengviau kvėpuot.