Nesu ragavusi sedulos
Skanu sunokųsi.Panaši į vyšnią,sulčių mažiau.
Pasisodinkite,anksti žydi getonai,jokios ligos dar nepuola,nepramečiuoja.Reikia dviejų.Pas mane skirtingos,viena ankščiau sunoksta,kita dar tik baigia ir antros pailgesnės uogos.
Na va, ir aš pasirodau. Dvi "blėkas" pomidorų sudėjau į orkaitę kept. Darau Radzevičiaus padažą, niekad nebandžius. Tik va gal cykraua per daug užbarsčiau, galvoju, nes pas mane dauguma geltonų pomidorų.
Ingrida, mes tai pasišildom maistą. Jei mane MB šokdintų, pats ir gamintų. Nors ir taip pas mus namuose taisyklė, kas laisvesnis, tas ir gamina. Jis anksčiau pradeda darbą, anksčiau ir namuose. Mano darbas baigiasi vėliau, o kartais apskritai ilgai užsisėdžiu. Aš dažniau, bet tikrai dažnai MB gamina. Dažnai ir dviese darom valgyt, kad greičiau būtų. Jo Tėtis mėgo valgyt gamint, tik iš pradžių mažai patiekalų gamino, dabar jau nemenkai pramokęs. Kartais aš ateinu tik skonius subalansuoju, kaip MB sako "paburiu".
O šiaip, nieko blogo nei tai sriubai, nei troškiniams, kotletukams, balandžiams neatsitinka. Tik keptą maistą tam kartui darom.
Skanu sunokųsi.Panaši į vyšnią,sulčių mažiau.
Pasisodinkite,anksti žydi getonai,jokios ligos dar nepuola,nepramečiuoja.Reikia dviejų.Pas mane skirtingos,viena ankščiau sunoksta,kita dar tik baigia ir antros pailgesnės uogos.
Norėjau pasisodinti pavasarį, bet neradau aplinkiniuose medelynuose
MB lb skaniai valgyt gamina, bet pagrinde tik savaitgaliais, prie kamado tik jis eina. Darbo dienom žiauriai daug dirba, pavargsta labiau už mane