Ingrida, net skaityt smagu, bet įsivaizduoju, kaip smagu viską patirti ❤️
AA, tu apie e.sveikatą ar apskritai apie sistemą? Sistema turi ir pliusų, ir minusų. Kas man patinka, tai kad išties galiu sūnaus, mamos duomenis sekti, juos užregistruoti, keisti registracijos laiką, matyti, ar išrašytas siuntimas, vaistai, kada jie baigiasi pas mamą. Galiu pas gydytoją užregistruoti ne vienoje, bet man patogesnėje įstaigoje, jei jis keliose dirba. Tai čia kaip pacientui.
O kad pakimba, inertiška, mažai pajėgumų, tai čia faktas. Sistemos kuriamos, kad skaitmenizuoti ir palengvinti. Būtų gerai, kad būtų geriau.
O kad nesugeba naudotis, ne priekaištas, o pasiūliau parodyt, kaip pasidaryt, jei šeimos gydytojas nepadeda. Aš saviške patenkinta, stipri gydytoja, tik va, kadagi gera, pacientų pas ją jūra ir tikrai tenka laukti, nepaisant to, kad registracijos laikas jau praėjęs. Bet žinau, kad kai užeisiu pas ją, gausiu išties kvalifikuotą paslaugą. Mano mama sunki ligonė, po onko su komplikacijom, perkėliau pas saviškę, nes jos šeimistas buvo atsainus labai. Išties priežiūra pagerėjo. Bet žinau, kad kai kurie skundžiasi, kad pas mūsų gydytoją eilės, sunku pakliūt.
Nieko nėra idealaus.
O dėl pertvarkų, kai kur pritariu, kai kur nepritariu.
Po langais alyvos kvepia nuostabiai...