Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bendrosios praktikos gydytojai.Nei seimos,ne viengungiu,ne dispecerine kolukio.Klinicistai,anksciau vidaus ligu vadinti.Dabar seimos ir isores ligu ,turbut. biggrin.gif
Ingrida ,tai gal braskiu prekeiviai kaz\kaip turi socialiniu trukumu ar nesvariai apsirenge ar del savo manieru bijo? Kaip gi artinsis prie tokiu ponu? As tai bijociau,tu prekeiviu vietoje.
Atsakyti

Ex, auga puikiai,- persodinau, atskirus apartamentus daviau, drūtėja ir stiebiasi.

Dar neišvežiau į sodą, namuose popinu. Sesutei daviau vakar.

Mane draugas moko, kad paleisčiau galvoje tai, ko negaliu nei fiziškai, nei kitaip įtakoti ar pakeisti. Kai kas turi išsispręsti be mūsų įsikišimo, kad ir kaip skaudu.

Gal ir tau taip?

Apniuko, nėra ūpo balkono balaganą sutvarkyt.

Atsakyti

Bendrosios praktikos gydytojai.Nei seimos,ne viengungiu,ne dispecerine kolukio.Klinicistai,anksciau vidaus ligu vadinti.Dabar seimos ir isores ligu ,turbut. biggrin.gif
Ingrida ,tai gal braskiu prekeiviai kaz\kaip turi socialiniu trukumu ar nesvariai apsirenge ar del savo manieru bijo? Kaip gi artinsis prie tokiu ponu? As tai bijociau,tu prekeiviu vietoje.

AA, man blogiau su pediatrais. Mano vaikas dar turėjo ją. Vienetai belikę.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 22, 06:03)
O šiandien nebūsi? Ateitume pasilabinti smile.gif

Oi ne, šiandien jau namuose smile.gif. Ten toks trumpas renginukas tik buvo.

Išsimiegojau pagaliau. Nes praeitą naktį kažkodėl nėjo užmigt, o ir keltis panašiai turbūt su Ex reikėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 22, 07:46)
Ingrida ,tai gal braskiu prekeiviai kaz\kaip turi socialiniu trukumu ar nesvariai apsirenge ar del savo manieru bijo? Kaip gi artinsis prie tokiu ponu? As tai bijociau,tu prekeiviu vietoje.

Neatsibodo dar?Man jau būtų atsibodę? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As ne tu .
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 22, 07:47)
<p>Ex, auga puikiai,- persodinau, atskirus apartamentus daviau, drūtėja ir stiebiasi.</p><p>Dar neišvežiau į sodą, namuose popinu. Sesutei daviau vakar.</p><p>

Mane draugas moko, kad paleisčiau galvoje tai, ko negaliu nei fiziškai, nei kitaip įtakoti ar pakeisti. Kai kas turi išsispręsti be mūsų įsikišimo, kad ir kaip skaudu.</p><p>Gal ir tau taip?</p><p></p><p>Apniuko, nėra ūpo balkono balaganą sutvarkyt.</p>

Tai gerai tada. Palepintas kambaryje greičiau augs.

Ekstrasensė. Taro kortas atvertei? Kaip pirštu į akį. Aha.

Dangum cepelinai plaukia, krapsi vis nei šioks, nei toks lietus, jokios lauko veiklos neišeina užsiimt. Nei išvažiuot kur.
Atsakyti
Labos,
Labai gražus kavos puodelis . Dėkui Ingrida 4u.gif

Vakar buvo šeimos diena : kelionė, mišios, kapai , pietūs. Dar nuvažiavom mamas aplankyti , į kitas kapines. Spėjom iki liūties.

Kaime. Daryti nieko kieme neišeina , o norėjau pasodinti paprikas ir čilius į tuneliukus. Nepavyks ko gero . Gal važiuosim Kaunan šventės švesti tongue.gif
Ingrida Tavo atostogas aš suprantu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man tinka ir patinka atostogos kai daug įspūdžių ir nuotykių 4u.gif
Pou, širdele viskas išsispręs 4u.gif Yra dalykų kuriu mes nebegalim kontroliuoti ... Ateina toks laikas .
Saintlina Lesius kaip visada tobulas biggrin.gif 4u.gif
Norėčiau įdėti paskaitą apie žmogaus sąmonės . Bet bijau , kad vėl būsiu suvalgyta biggrin.gif . Tik noriu pasakyti, kad yra žmonių kategorija "paaugliai" ... Prieštarauti ir maištauti !

Gražaus likusio sekmadienio 4u.gif

Atsakyti

Ex, ačiū tau labai. Invaziniai 🤩 spėriai auga, bus skanukų. Pridarysiu sėklų ir kitąmet kitas apdalinsiu invaziniais. 

Viskas bus taip kaip turi būti.

Juokas juokais, man ne vienas žmogus sakė, kad galėčiau burti 😀

Dusia, ačiū😘

Oras toks minkštas. Vakar tai galvą nešė, šiandien ramesnis jau.

Atsakyti
Dusia ,kaip miela.Manes dar nieks infantile nevadino.Jadore.Nieks taves nevalgys,tema gi tavo.
Ir jus tik graz\iai ramiai sedekit ,nemaistaukit ir nepriestaraukit.Gi kaip cia ,buduliai gi priestarauja.
SHHHHHHHHHHHHHH
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 gegužės 2022 - 11:42
Labas rytas 4u.gif
kava,dziaugiuos,kad renginys pavyko ir oras mazai sutrukde.
Ex,o tu megzt nemoki?Nusipirktum kokiu siulu ir tokiu oru mezgi sau punciakas,ir mintys issilaksto,kai skaiciuoji akis ir yra kas veikt,kai oras apniukes.
Pas mus tai silta,15 silumos,sauleta,nors vakar treilininkai braize dangu kaip pasiute kvadratais,ant vakaro aptrauke cepelinu spalva,bet si ryta puikus vel,mat pajury labai nupucia vejas tuos cepelinus greitai i kontinenta arba i kuria kita puse.
Pou,kai mane buvo apemus durna liga,tai as mokiausi valyt mintis.Medituodavau,kaip mokedavau.Viena kad niekas netrukdytu,atsisedu ar atsigulu patogiai,ir isivaizduoju,kad mano mintys,kaip debesiukai skaidosi,plaukia pro sali ir tuo metu stengiuosi neisileist i galva jokiu sunkiu minciu,tik debesiukus.Sunkus darbas su savim,bet ,norint kazkiek sau padet,butina dirbt.Ir dabar dar padarau,kai ima kokios negeros mintys zvimbt nes jos labai atima energija is manes,todel stengiuos dirbtinai atsiribot nuo minciu tokiu keliu.Padeda ,ne is karto,bet kuo toliau,tuo labiau.Dar reikia atsijungt nuo visu ieinanciu pasaulio ziniu.Absoliuciai,kiek gali ilgiau.Kol pati neuzsinoresi vel ju klausyt.Tiesiog isivaizduok,kad taves tai neliecia,tu esi negyvenamoj saloj.Man labai padeda tokie zaidimaukai.Buvo besugryztanti mano problemike,bet vel sedau ant meditavimo,ir siuo metu jauciuosi puikiai.Ratuku nereikia,bet valerozano paimu kartais.
Su amzium musu psichinis jautrumas isauga ir bet koks trigeris atrodo kalnu neperlipamu.Tada medituoju su kalimu sau i galva,kad as mazas vabalelis toj zemej,pakeist negaliu,atiduodu viska i Kurejo rankas,jis zino,kaip pakreipt viska ir bus tas,kas bus.Ir tikrai po darbo su savimi kuri laika,ateina tas ramumas.O problemu turiu ir ne mazai.Gerai yra liaudies patarlej pasakyta,mazi vaikai,mazi vargai...O mintys mus gali ir uzmust ir susargdint,nes...Pirma buvo zodis...gerai issinagrinek ta teigini.Kad minties galia turi erdvej vibracijas,kurios eina pas kureja,kokias vibracijas skleis tavo mintys,taip ir bus.
Linkiu tau issikapstyt is visu kalnu,apkasu ,skirk,sirdele,laiko sau nors kelias minutes ir pamatysi rezultata. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 gegužės 2022 - 11:38
Nusišypsom :
vartotojo įkelta nuotrauka

AA niekaip nieko nevadinau . Tik pasakiau , kad yra kategorija žmonių kurie būdami suaugėliai mėgsta prieštarauti kaip paaugliai .
Luety , aš pvz megzti galiu kai ramybė dušioje. Turėjau kelias sunkias savaites... Tai sugebėjau numegzti kojinę tik . Be meilės. Randasi ramybė , galiu numegzti per 3 vakarus porą.
Nemanau , kad ta paskaita visoms įdomu. Nedrumskim vandens .
Kiek žinau mudvi su Muka mėgstam knygeles paskaitinėti ir tt. Mano namuose , mano vaikai jas juokais vadina mamos kantičkom smile.gif


Atsakyti