Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(IngridaB @ 2022 05 27, 08:31)
https://www.part.lt/...ae27688f848.jpg
Muka,rinkis poilsį,atsigausi.Nepabėgs sodas.Kasdien animatorius pravesdavo aerobiką vandenyje.Grįžųsi pasisvėriau,galvojau tiek valgyta kasdien pagal laiką tvarkingai,bus priaugta svorio,nė velnio,kiek išsivežiau,tiek parsivežiau. ax.gif

na toks poilsis bus rugsėjo gale ax.gif Dabar gal tikrai pajamsiu kelias dienas sode tai bus be streso be lakstymo nes važinėjimas iš sodo kažkaip veikia smegendėže... o dar šis savaitgalis pas draugus paskui vėl sus striokais namo ... na žodžiu siela šaukia ramybės tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Sveika sugrįžus Ingrida 4u.gif

O pas mane atėjo senatvė . Vakar labai neblogai pasidarbavau kaime ... Ir pradėjo skaudėti sąnarius naktį. Niekada nėra taip buvę ? Kelių , riešų , čurnų ir kairio peties ? Kokia liga mane puola ? Niekada nesu turėjusi tokio skausmo , nieko panašaus ax.gif SSb ar ligos ieškoti ? Kaliau tabletką, tai po kokios valandos užmigau .Ga išsivaikščiosiu ?
Atostogų noriu . Gal kitą savaitę rolleyes.gif
O bitės kiek medaus pripylę 4u.gif Tik dar neakiuoja . Nespėja ? Ar kitos priežastys ? Lauksiu . Svarbu kad mano mergos nesugalvotų laukais bėgti ... O kai oro nėra , visko gali būti mirksiukas.gif Jų prigimtis ne tokia , kad rimiai avilyje sėdėti ... Iš karto reikia buntus kelti , jei dirbti negali ax.gif

kukuska007 jei kada netingėsi ir turėsi laiko ir noro parašyk man apie daugiaaukščius avilius ... Kurie geresni ? Mediniai ar POLISTIRENINIAI ? Ir tt.
Pasidovanočiau gimtadienio proga biggrin.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Dusiuk,mane sanariai kankina jau metus tikrai.Nurašau į metus.Pusę atostogų dar kankino,pailsėjau,lygtais aprimo?Rankų,rankų,čia kasimas savo duoda. ax.gif
MB tik už daugiaauščius,kiek pasiklausau,lengviau prižiūrėti.
Vakar lijo,kai grįžome,tai tik pažiūrėjo,kad gyvos,nesuprasi ar spietėsi ar ne?Be sekmadienio nepakliūsime,nenorime svečių trukdyti.Šiltnamyje peraugę ridikėliai,svečiai nevalgė kiek supratau,mačiau tik jau pasiretinti galėsiu morkas. ax.gif Su agurkų sėja kaip suprantu spėsiu.Dar cukinijas ir špaaragines liko susėti ir arbūzus,melionus lauke pasodinti.
Šiltnamyje pasodinti melionai,kad ūgtelėjo,net stebiuosi. bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi ,dabar senatve, o paskui vel vaikyste ,dusia.Na ta ,kur man pripaisei.Ir nelabai ka pakeisi ,siaip jau.
Ir taip judesiai bus skausmingi ,bet turesi judet ,kad neprogresuotu.
Turiu dvi paz\istamas cia,nejudejo per prievarta ir ka tapo nejudamaja nuosavybe, o dar uz\ mane jaunesnes.
Atsakyti
Aš visada judantis žmogus ... Sporto salė , sodyba ir tt. Tikrai ne nuo darbo . Nuo kokio darbo skaudėtų nykščio sąnarį ? ir ne nuovargio skausmas, o toks neskanus .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 27, 08:26)
Nuo kokio darbo skaudėtų  nykščio sąnarį ?  ir ne nuovargio skausmas, o toks neskanus .


podagra?
Atsakyti
Smidrai? siera?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 27, 08:26)
Aš visada judantis žmogus ... Sporto salė , sodyba ir tt.  Tikrai  ne nuo darbo .  Nuo kokio darbo skaudėtų  nykščio sąnarį ?  ir ne nuovargio skausmas, o toks neskanus .

Dusia, kažkaip man primena mano situaciją. Irgi kažkada, prieš kelis metus buvo užėję, tai kojos nyksčio sąnarį skauda, gavojau net, kad gal skilo koks kauliukas, sunku eit buvo, rankos nykščio sąnarį irgi skaudejo. Net sunku apibūdinti tą skausmą. Nesupratau nuo ko. Bet paskaudejo kažkiek laiko (tikrai ne vieną dieną), kaip užėjo, taip ir praėjo. Daugiau nesikartojo.
Atsakyti
podagros pirmas požymis nykščio sąnario skausmas. Vėliau kiti sąnariai. Puikiai žinau, abo MB turi šitą džiaugsmą. Vos tik suvalgo ką nors, kas purinų daugiau turi, psio. Nuo nealkoholinio alaus buteliuko pirmas priepuolis buvo.
Atsakyti
O podagra ne kojos pirštus skauda ?
Smidrus valgiau senokai ...
Pragare pas velnius nebuvau , sieros nečiupinau .
Nesu turėjusi tokio skausmo ... Kažkas naujo . Jau ta SSB . Visai nemalonūs potyriai .
Įdomiausia kad staiga. Kaip koks virusas ... Grįžau pavargus bet be skausmo . Užmigau ir po poros valandų atsibudau nuo bjauraus skausmo . Dabar jau truputį išsijudėjau , bet gerai nėra ... sustingę sanariai . Man taip nėra buvę . Sunkiai fiziškai nedirbau . O judesio kaip visada kaime - 20 000 -27 0000 žingsnių. Būna taip , bet sąnarių neskauda . Nieko naujo , tik skausmas naujas .

Atsakyti
Ir dar dusios dieta tokia labai mesiska .Gali but.Ir taip ,tas sustingimas yra yra poz\ymis.Nes jei koks artritas ,tai issikraipo pirma, o poto jau skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 gegužės 2022 - 08:53
Hm , ko gero podagra.
Va darbe vyrai kai turėdavo priepuolius tai visada šlubuodavo - kojos pirštai skaudėdavo ...
Apie tai nepagavojau .
Pabadauti laikas ir bus gerai !

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 27, 09:50)
Ir dar dusios dieta tokia labai mesiska .Gali but.Ir taip ,tas sustingimas yra yra poz\ymis.Nes jei koks artritas ,tai issikraipo pirma, o poto jau skauda.


AA aš žinau žmogų kuris būten keto dietos pagalba išsigydė podagrą.
Kokius 2 metus švari keto ir baigėsi visi skausmai .


Atsakyti