Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, man taip prasidėjo. Padarė specifinius tyrimus, tai autoimuniką rodo.

Mano močiutė sirgo reumatoidiniu artritu, pusseserė serga Bechterevo liga. Abi labai džiaugsmingos. Man gi pripaišė nediagnozuotą sisteminę vilkligę. Nediagnozuota, nes dar trūksta duomenų. Kol padaro tyrimus, tikėtina, kad ji peršoka į remisiją. Nes labai brangūs tyrimai, kol iki jų daeina, praeina ir pusmetis. Hormonų pumpuot nenorėjau.

Bet pas mane stresas.

Pas tave taip pat buvo sunkesnis periodas. Nepraeis, eik pas reumatologą.

Atsakyti
Pou, o tu turėdama autoimuninę ligą, išbandei AIP mitybą? Labai daug gerų atsiliepimų esu mačiusi.
Atsakyti
Pou dėkui 4u.gif
Tikiuosi , kad podagra ax.gif Mažiau ėsti reikia vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
O ,jus vel su savo kodais? AIP,KETO.
O ne apsviestieji gali z\inot ,ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 27, 10:36)
O ,jus vel su savo kodais? AIP,KETO.
O ne apsviestieji gali z\inot ,ka tai reiskia?

Ir gali žinot, ir, neabejoju, kad žino biggrin.gif
AIP - autoimuninis protokolas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 27, 09:32)

Tikiuosi , kad podagra ax.gif  Mažiau ėsti reikia vadinasi  biggrin.gif


kad atrodo, jog ir taip nedaug valgai. Gal prieš badaudama apsilankyk pas gydytoją? Podagrą lengva nustatyti. Gal ne ji bus kalta?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 27, 10:41)
kad atrodo, jog ir taip nedaug valgai. Gal prieš badaudama apsilankyk pas gydytoją? Podagrą lengva nustatyti. Gal ne ji bus kalta?


Pagal visagalį google , labai panašu . Toks jausmas , kad net temperatūra kilo naktį , bo buvo šalta .

Nepraeis - teks apslankyti ...
Saintlina aš iš tų žmonių kuriems nuėjimas pas gydytoją geriausias vaistas. Už durų laukdama suprantu , kad esu visai visai sveika biggrin.gif Jau galiu lėkti laukais biggrin.gif Netgi kai einu profilaktiškai kokių ten tyrimų pasirašyti ... Visai nemoku sirgti blink.gif

Bet dėkui už patarimą 4u.gif
Atsakyti
i sanariu tema,as tai jau beviltiska su tuo savo kelenu,bet va MB nei is sio nei is to paraudo,sutino kojos vienas pirstelis,paskauda labiau,maziau,bet ir stovi toks raudonas ir patines,daugiau tik kelenai jam jautrus,nes jis geria zelatina.
Labas rytas,
Ingrida,welcome back,imu tavo grazia kava.
pas mus irgi,sviete saule buvo grazu,staigiai atsirado gal 4-6 lektuvai ir eme braizyt kvadratais,uztempe cepelinine skraiste.Saules ba=ba,vejas siaures,siaures vakaru,ne kas.Uzdejau vakar cukinijom aplink maiselius ,paauge jos,matosi kabinasi,bet blogiau nebus,nes tikrai tas vejas joms geromo nepriduoda blaskydamas,judindamas is koto.Esu skicius,kad jie,kaip ir baklazanai labai nemegsta vejo didelio.
Burokus aplese balandziai,tai uzdejau tinklini narva jiems,kol sustipres,briuseliukus apskabe,gerai,kad dar paliko mazuti lapeli,atsprogs dar.Apkaupiau sparagines,man jos tam vejyje irgi nepatinka,sukinejasi aplink ir truputi isbale tokios,pernai buvo tamszales,reik ieskot ko jos nori.
Vijokline roze eme nedrasiai zydet,ta,kur is namu gelbejau vazone buvo kelis metus,rudeni buvau apdejus meslu,tai ziedu ziedeliu ir saka viena stora isleido iki pavesines stogo.jI pas mane kitokia,nei tos vijoklines.Siaip ji turejo but ant auksto koto,bet man sode tokios nesinorejo,tai padariau panasia i krumine,uztai ir sunkiai leidzia atzalas i virsu.Bet jau grazu.
Meta grazu zieda turi,darzely tiktu.
Dusia,sveika atvykus i senuciu tongue.gif tongue.gif gretas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Apie ištinusius kojos pirštus žinau ... Mano senajam darbe gal 3 ar 4 diedai turėjo tas bėdas . Diedų liga labiau podagra.Biliotenis vaistai ir dar po to į darbą su šliurėmis ...

Ir netikėk žmogus norų galia smile.gif Vakra ryte ištraukiau vasarinius rūbus ir pagalvojau kaip gerai būtų kokis 5-8 kg dar numesti biggrin.gif
Panašu pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gegužės 2022 - 10:22

Ingrida, džiugu, kad pailsėjot su vyru, o darbų karuselė juk nesibaigia, keičiasi tik požiūris į ją.

Muka, jei tik gali, tai ir imk keletą laisvų dienelių. Išeitum iš darbo, mėnesį jiems gal būtų sunku, o vėliau pamirštų, taip kad pati save turi mylėti ir saugoti!

Dusia, dėl podagros tai tikrai šeimos gydytoja gali padaryti tyrimus, jei ką, jie nebrangūs. Va jau reumatologas kur daro, tai sočiai kainuoja. Plius jis ir radiologinius brangius skiria, taip pat ir reabilitaciją. Nes man užsikabino už pačių bazinių, o tada jau ėjo į gylį, ir apfotkino viską, ką reikia, kad galėtų sekti dinamiką, ir reabilitaciją paskyrė.

Kava, ne, reiktų išties man susiimti ir peržiūrėt mitybą, nes streso, akivaizdu, negaliu sutvarkyt. Aš tik saldumynus, miltinius iki minimumo sumažinau. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 27, 11:27)
<p>Dusia, dėl podagros tai tikrai šeimos gydytoja gali padaryti tyrimus, jei ką, jie nebrangūs. Va jau reumatologas kur daro, tai sočiai kainuoja. Plius jis ir radiologinius brangius skiria, taip pat ir reabilitaciją. Nes man užsikabino už pačių bazinių, o tada jau ėjo į gylį, ir apfotkino viską, ką reikia, kad galėtų sekti dinamiką, ir reabilitaciją paskyrė.</p><p></p><p>Kava, ne, reiktų išties man susiimti ir peržiūrėt mitybą, nes streso, akivaizdu, negaliu sutvarkyt. Aš tik saldumynus, miltinius iki minimumo sumažinau. </p><p></p><p></p>


Šiandien nepriims, vietų nėra ... ir dirba vakare .
O nuo sekmadienio tikiuosi atostogų ! Nėra kada man sirgti . Rankos jau gerai , keliai dar sukaustyti , bet jau neskauda.
Tik tiek , kad baisu pasidarė naktį... Šaltis krečia ir nežinomas skausmas mirksiukas.gif Teip teip senatvė ne gėris bigsmile.gif
O vaikystė gilioje senatvėje yra gėris . Mama neturėjo , močiutės neturėjo. Kūnas susidėvėjo , protas liko aiškus . Va mamos sesuo dabar turi senatvinę dimensija, guli ant patalo ... nieko neskauda , ir pampersai nemaišo .
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 27, 11:27)
Kava, ne, reiktų išties man susiimti ir peržiūrėt mitybą, nes streso, akivaizdu, negaliu sutvarkyt. Aš tik saldumynus, miltinius iki minimumo sumažinau. </p><p></p><p></p>

Na, tik saldumynų ir miltinių sumažinimas tai dar iki AIP - kaip iki mėnulio biggrin.gif Bent pirmame etape tai liūdnokai produktų sąrašas atrodo, bet jei kiti gali, reiškia - visi gali smile.gif
Yra ir FB AIP grupė. Manau, kad ten visai neblogos medžiagos ir receptų yra. O anglų k. tai išvis google daug žino biggrin.gif
Atsakyti