Irgi dvi turėjau.Protingiausi paukščiai,kaip šuniukai.

Sveikinu.Iš pirmo karto?

Irgi dvi turėjau.Protingiausi paukščiai,kaip šuniukai.
Sveikinu.Iš pirmo karto?Dabar jau būtinas pirkinys.
Iš antro. Mažai praktikos turėjo prieš pirmą laikymą, nes laiko mechanine, o pas mus automatai abi, tai tik kiek su instruktorium pravažiavo, gal 15 kartų. Pritrūko įgūdžių.
Labas rytas,
nusitrepsėjau vakar ir čiut po 21 val. jau parpiau.
Anidanda, šaunuolis koks, dabar savarankiškesnis bus ir mažiau priklausomas nuo judviejų.
Sako, kad bėgikės labai super, nes yra lengvutės ir neišguli gėlynų ir mažai nupešioja daržo gėrybes ir gėlynus. Na ir stipriai mažiau teršia.
Per kampelį mačiau, kad vieni kaimynai turi keletą. Jei užpuls šliužai, gal galėsim išsinuomoti kokiai dienai, jei kažką statysim ir tvorą turėsim
Man jos tokios gražios
Žiūrit ev? Nesupratau kokios lyties Ukrainos atstovas 🤣
Kol kas visos dainos keistos
žiūrėjau, bet ne iki galo. Kai man penktą keltis, tai pagalvojau, kad ryte pažiūrėsiu ko nemačiau
Iš tiek, kiek mačiau, man švedai ir estai. Esto tik balsas drebėjo. O vizualiai ir energetiškai tai aš už Sauną
žiūrėjau, bet ne iki galo. Kai man penktą keltis, tai pagalvojau, kad ryte pažiūrėsiu ko nemačiau
Iš tiek, kiek mačiau, man švedai ir estai. Esto tik balsas drebėjo. O vizualiai ir energetiškai tai aš už Sauną
Aš irgi už tuos pačius buvau iki vakar, bet Estai prastai pasirodė, nuysidainavo žiauriai, tarsi būtų kitas asmuo negu įraše
Bet man žąsys nerealios. Esam turėję dvi. Sakiau - daugiau niekada. Nebent kiaušiniams. Na taaaaip man jų gaila buvo.. vaikščiodavo iš paskos, kišenes snapais tikrindavo - agurkų ieškodavo. Labai juos mėgo, o aš iš šiltnamio vis parnešdavau.
Tai vat, kad...žąsys nerealios, bet kiaušų deda žiauriai mažai, o bėgikes deda gan gerai. Lyg apie 250 kiaušų per metus
Labas rytas,
nusitrepsėjau vakar ir čiut po 21 val. jau parpiau.
Anidanda, šaunuolis koks, dabar savarankiškesnis bus ir mažiau priklausomas nuo judviejų.
Sako, kad bėgikės labai super, nes yra lengvutės ir neišguli gėlynų ir mažai nupešioja daržo gėrybes ir gėlynus. Na ir stipriai mažiau teršia.
Per kampelį mačiau, kad vieni kaimynai turi keletą. Jei užpuls šliužai, gal galėsim išsinuomoti kokiai dienai, jei kažką statysim ir tvorą turėsim
Man jos tokios gražios
Rudenį nebuvo kur kojos per tuos šliužus statyt, šiltnamy mažiukų n dabar.... Rašo kiti, kad labai baigščios ir isterikės, bet aš turiu tikslą prisijaukinti. Matysiu kas gausis...
Ant trinkelių neleisim, reiks tvorelės ir nebus ištisai palaidos. Apskabys salotas, bet šliužai pernai visas lauke suėdė, tai...