Ingrida, žolės labai turtinga cheminė sudėtis, nemažai turi stipriai veikiančių medžiagų. Su aukštu kraujospūdžiu, su padidėjusiu krešumu žmonėms ji nerekomenduojama. Gali ir širdies ritmas patrikti.
Pas mane keturi pomidorai nušalo. Braškių žiedų viduriukai juodi. Dėl šilauogių nesu tikra. Bet visa kita kas žydėjo - viskam kapiec. Mūsų kraštuose uogų anei vaisių nebus.Pas mane juodi serbentai ir agrastai lyg ok, šilauogės ir sausmedžiai gal irgi (dengiau)
Labas rytas, suraitytas
Nuo ryt prasidės liūtys. Kad reik lietaus, tai taip, tik kad kaip užvarys, jaučiu, bus per daug
Šįmet nemažai gėlių užsisakiau, kaip prasidėjo sausra, tai dalis neįsikabino, o vėliau ir šalnos pakando kai kurias. Ir dar šliužai ežiuolę nurijo.
Tai greičiausiai, išliks tik trečdalis naujokių.
Šįmet nemažai gėlių užsisakiau,
man šiemet irgi smegenų suminkštėjimas su gėlėm. Trečią partiją visokių svogunėlių ir bulvelių užsisakiau.. dabar nuolaidos didžiulės tam, kas neišpirkta. Bet pas mane viskas indeliuose ir vazonuose stovi šiltnamy ir dengiama kaip ir visa kita.
Kardelius tik iškaišiojus.

Labas rytas.
Reikia reikia verkiant lietaus.Kad ir palynojo,bet ašaros dėl tokio lietaus.Užvakar visą kubilą išlaiščiau,parūgštinau kam reikia.
Laukiu irgi naujų žiedų,visa kolekcija astilbių.20 rūšių vienadienių.Labai įdomu bus.Lanksvų irgi nemažai.

Amadėja*, 12 Geg 2025 - 22:19, parašė: Pas mane juodi serbentai ir agrastai lyg ok, šilauogės ir sausmedžiai gal irgi (dengiau)Va toks mano dengtas juodas serbentas. Prie -11 dengimas bejėgis..
Pridėta:
Tai va, kad aš per anksti pasodinau į gėlyną, nesitikėjau tokių šalnų. Bet tos šalnos man dzin (dauguma buvo iš grunto, tai jos užsigrūdinusios), sausra didesnis blogis buvo, neprilakstėm su laistymais. O ir sodinau, nes pavasarį lengviausiai įsikabina dėl drėgmės, kurios dar turi žemė iį po žiemos. Bet taip greit išpustė tą drėgmę... Kibirų kibirais suliedavom gėlyną nuvažiavę.
Va toks mano dengtas juodas serbentas. Prie -11 dengimas bejėgis..
Ojezau...
Pas mus tiek vadinas nebuvo. Mes laistymą leidom, varvekliai kadojo, bet mansu max -6 - 7
Aš tai laukiu ančiukų, atidaviau kiaišinius perintis, po atostogų 06 01 bus 😍
Kava, lįsk iš pogrindžio. Svarbių reikalų yr Eurovizija ant nosies
Aš tai laukiu ančiukų, atidaviau kiaišinius perintis, po atostogų 06 01 bus 😍
kiek ančiukų turėsit? Mes kažkada turėjom Indijos bėgikes ir mėsines antis. Man taip gaila buvo tų mėsinių, kad neleidau pjauti. Kiaušinius dėjo paskui perinom tuos ančių kiaušinius. Pasirodo, pasimašiusios jos tarpusavy buvo. Gavosi tokios kaip mėsinės, baltos, tik stačios vaikščiojo
Turim inkubatorių, kažkada perinom ir viščiukus, ir ančiukus. Sau tik.
Amadeja, auginsi mėsai ančiukus?