Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū, Dusia 4u.gif


vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 gegužės 2022 - 20:48
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Karalius prie jūros. wub.gif wub.gif
Vakar netikėtai svečiams atsirado reikalų namie ir išvažiavo po pietų.Metėme bute visus remontus ir sodybon. ax.gif O galvojome miegamąjį pabaigti remontuoti.Bet už tai šiltnamius pabaigiau apsodinti.Iš draugės spėjau nusipirkti dar 30 pomidorų,visokiausių pasiėmiau.Tai ridkėlius nuroviau,susodinau. mirksiukas.gif
Kol sutemo,puoliau gėlyną ravėti.Jei lis eisiu pomidorų tvarkyti,ridikėlius nurautus reikia sutvarkyti.MB dar spėjo kažkiek žolės nupjauti,tujas reikia rankomis apravėti,nes jei mb pjaus su trimeriu,labai nusidaužys. ax.gif Ačiū šiemet sidabrinę eglutę nupjovė. bigsmile.gif
Gal spėsiu agurkus sukišti,jei nelis? blink.gif
Mieste nei iš šio nei iš to pūkuotą vyšnia nudžiuvo.Nemažas medis,žydėjo,viskas gerai buvo,atvažiuojame nudžiuvųsi,keli žali lapeliai.Šalia vėlyvos vyšnios,nieko,gal neapsikrės?
Dusiuk,ąžuole radome dar vieną spiečių spietynėje,įtariame,kad mūsų.Nes vienas avilys labai pilnas buvo,o dabar apmažėjęs. ax.gif
Nesušalkite,nesulykite. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui Ingrida už kavą .

Saintlina , kaip supratau čia Lesius man pozuoja biggrin.gif ?
Grožio nesuklastosi 4u.gif
Ingrida ir mano pūkuota vyšnia miršta atskirom šakom. Labai daug iškarpiau. Liga ? Šaltas pavasaris, kažkas puola ... Nenori tegul neauga, vis tiek aš viena jas valgau . Kitiems per rūgštu .
Mano mergos ( ty bitės ) , ketvirtadienį laukais dar nebėgo ... Bet tikiu , kad tuoj lėks . O ką joms beveikti , kai oro nėra ax.gif Yra viena spietinė obelyje, yra tuščias avilys sode, ir vienas avilys pastogėje pakeltas aukštyn , kaip spiečiai mėgsta...
Sąnariai kaip ir praėjo . Dar kažkos pastingmas jaučiasi , bet miegojau be jokių vaistų . Vakar vakae į savo 7 aukštą jau užbėjau . Mankšta tongue.gif Tikrai ne virusas, nes nei gerklės , nei slogos nei kitų simptomų neišlindo . Šiandien anksti pabudau , katei džiaugsmo . Mezgėm kartu , aš dar filmukų apie bites pažiūrėjau .
Gražiaus šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Nu nieko sau oras... Ruduo biggrin.gif Kūrenam pečių bigsmile.gif
Tai gerai, kad tų nabagių cukinijų ir moliūgų lauke nesukišau. Gal nenumirs dar kelias dienas. Nes lauke tai jau tikrai šakutės būtų buvę unsure.gif
Atsakyti
Jus daugiau visokiu silumamegiu sodinkit ,sodinkit.
O siaip tai augalai geriau prisitaiko nei z\mones.
Bulvikiu pagaliau jau pilna gosere siandien valgysiu.Su batviniais.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
o pas mus 15 silumos is ryto.Kiemely padzioviau ranksluoscius,tai net prisedau ant suoliuko,kaip karsta,kur vejas neuzpucia.MB mieste buvo,tai sake vejas saltokas.
As savo cukinijas irgi dar palikau su sonine uzdanga,nepakenks.
Ruosiames i soda,MB nupirko vel avienos sonines sonkauliuku,as paraugiau,pasikepsim,bus man su salotom,galesim praleist visa diena gamtoj.
Vakar paliejom abu kartu su MB padejimu pomidorus siltnamyje,tai as nelabai turiu ka veikt sode,papesiot viena kita zole,ale,kai nuvaziuoji,randi.Vesiuos baigt antra rankove.Vasarai nusimezgiau ziemini megztini.Ale,kai pradejau,buvo salta.Nu b et taip ir reikia,roges ruost vasara ziemai.
O jau Lesius,tai kaip juru karalius.Grozis nezemiskas,protingas zvilgsnis.
Ingrida,kava nuostabi,baigiu isgert,kvepia ramunelem.
Tiesa,mano bijunas bus ruzavas,prasiskleis ant sunaus gimkes kaip tik.Sode kalijos skleidzia,grazu labai,o namie jau paskutines dienas zydi.
Gero savaitgalio.
Alta,mano bulves dar nezydi,negaliu net kiausinet,bet grazios ir viedruose ir dirvoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 gegužės 2022 - 11:19

Pritarsiu prie  besistebinčių oru. Kažkoks klimaksinis - čia lyja, čia šutra, tai vėjas šaltas užpučia.

Sėjau agurkus, agurkų sodinukus dar šiltnamy palikau. Gaila, gražūs, gal trečiadienį ar ketvirtadienį pasodinsiu, atšilt žada.

Karkvabaliai 10 pomidorų patvarkė šiemet, nežinau ar pabaiga. Nesikeikiant.

Morkų viena veislė nesudygo, šiandien atsėjau. Burokėliai labai gražiai sudygę, svogūniukai žaliuoja.

Šiltnamy vapsvos lizdą sulipinusios, vyras numušė.

Prie lauko židinio dūminė raudonuodegė lizdely vynuogėj susukus. Peri, o mes tai vaikštom pailsėt. Purpsi vargšiukė.

O jau čiulba, klega visas miškas.

Prisitrepsėjau šiandien.

Atsakyti
Aplankėm Sodaitytės valdas, labai maloni moteris. Parsivežėm penkis medelius (daugiau netilpo), užsirezervavom dar krūvą ))) paims vyras su busu kitąkart. Ryt važiuosiu sodint.
Atsakyti

Saintlina, ką gero pirkot 🤩

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 28, 20:07)
<p>Saintlina, ką gero pirkot 🤩</p>


Dvi vyšnias, dvi kriaušes vėlyvas, vieną trešnę. Dar trešnę, kriaušę vasarinę, slyvą, riešutų, obelų, agrastų, serbentų rezervavom. Koloninių obelų mb dešimt užsimanė. Vienžo, su busu krovininiu važiuos susirinkt. Dar prsiminiau, kad persikų ir abrikosų pamiršau paklaust )))

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 28, 19:35)
Dvi vyšnias, dvi kriaušes vėlyvas, vieną trešnę. Dar trešnę, kriaušę vasarinę, slyvą, riešutų, obelų, agrastų, serbentų rezervavom. Koloninių obelų mb dešimt užsimanė. Vienžo, su busu krovininiu važiuos susirinkt. Dar prsiminiau, kad persikų ir abrikosų pamiršau paklaust )))


Oho,tai veisit nauja soda?
Smagu tiek sodinuku,kai suaugs.
O mes patrepsejom sode,viena lysve dar pasiruosiau kazka sodint,nes nuroviau ta lapes migi,priveze MB ten arklio meslo,bet turejom begt namo,nes buvau idejus,kad parduodam sena sofa,tai atsirado norintys nupirkt.Ka nupirkt,beveik dykai atidavem,nes pirkom nauja,o ta tik riogsojo kampe,isvezt i siukslyna nera su kuo,samdyt nesinori,arba pas counsila uzsakyt,kad isveztu,tai pasiseke,vos atodariau duris,du vyrukai istiese pinigus net neziurejo,paeme,isnese ir issiveze.Tokiu pirkeju nebuvau turejus. biggrin.gif biggrin.gif Nei ziurejo ar svarus gobelenas,nei ,ar gera sedet,nieko. bigsmile.gif Nu ir gerai,dabar ramu.
Oras ir pas mus ne koks buvo,tai apsirenk,tai nusirent,siaures vejas,debesys,kai saule ispygsta,silta,kai debesys salta.
Visur panasiai.
Labanakt. 4u.gif
Atsakyti

Labos. Saintlina smagu , kad tiko medelynas. Man atostogos... lalaila. 

Atsakyti