Tokia jau aš esu trizne, vis laukiu kol apsiprasiu su natūraliais pokyčiais 😁. Dabar apsisprendė I informatika stot vu. Na tai tikėkimės įstos. Šiandie. Lietuvių valstybinį laiko
Anidanda, sėkmės egzuose mažiukui maniškiams abiems lietuvių pats baisiausias egzas buvo
svajojo, kad tik išvis išlaikytų
Mano vaikui irgi tik lietuvių yra tas baubas. Tikslas tik išlaikyti 😁
Sėkmės egzaminuose!
Baigėsi. Sakė sunkiai sekėsi rašyt, lieva tema, prastai parašė. O rezultatai nzn kada, kažkada liepos vidury, kažkur internete reiks ieškot. Nervina tokia sistema. Tikėkimės kad bent išlaikė

Labas rytas.
Baigėsi. Sakė sunkiai sekėsi rašyt, lieva tema, prastai parašė. O rezultatai nzn kada, kažkada liepos vidury, kažkur internete reiks ieškot. Nervina tokia sistema. Tikėkimės kad bent išlaikė
Svarbiausia, kad išlaikyta būtų. Kitus egzus išlaikys puikiai ir įstos.
Na, nemoka tiksliukai rašinių rašyt ir nieko čia nepadarysi. Bet kadangi į informatiką visi tokie stoja, tai nesutrukdo jiems tas lietuvių egzas
Labu,
Ingrida, kaip atostogos? Kokių įdomybių matėt?
Anidanda, viskas bus gerai. Tik tiek, kad labai ilgai reik laukti. "Mūsų laikais" bent tas gerai buvo, kad pakankamai greit sužinodavom savo galimybes.
Nu va o dabar neaišku, nei kur, nei kada ieškot rezultatų. Pvz anglų žodžiu laikė per Velykų atostogas, o rezultatų iki šiol nežinom. Tipo bus bendras, kai ir raštu išlaikys. Nesąmonė kažkokia
Jau namo noriu.Karštis vargina.
Pirmadienis su džipais į kalnus,trečiadienį festivlio naktis,pas ūkininką,vynas,maistas naminis,ekskursija po ūkį,šokiai,iki vidurnakčio.
Šiandien nuo ryto raupsuotojų sala,Spinalonga,Agios Nikolos,gamykla alyvuogių gamyba,defustacija.
Vakar prie baseino tik kojas padeginau,po skėčiu prasedėjome,pramezgiau,kaip nuvirė kojos,net iki tinimo.Tepu rekomedavo gelį alyvuogių,geriau būtų putos nuo nudegimų,praeis gal iki skrydžio.Rytoj laisviausia diena.Mašina išnuomuota stovi po medžiu.

Oho Ingrida, aktyviai ilsites. Karštis vargina jaučiu žiauriai, kiek laipsnių būna dieną? Aš jau krauostu kaip man rodo saloj bus liepos pradžioj. Beveik gailiuosi kad pasirašiau avantiūra su draugėm 😎
Šiandien buvo vaiko gimnazijos apdovanojimai. Jau 4 apdovanojimą (😫paskutinį) gavau už vaiko intelektini ugdymą ir padėką kad jis garsina gimnaziją. Siaubas, kaip bėga laikas, negaliu patikėti kaip greit vaikai užaugo. Ką reiks veikt?
Ingrida, oho. Man tai tobulai nuo nudegimo tinka alavijo geliai. Labai greit sutvarko, plius ir vėsina, ištraukia karštį..
Na bet įspūdžių ilgam pasikrausit abu!
Anidanda, šaunuolis vaikis! Už lango sprogsta žaluma. Tikriausiai, nepamenu, tokio sodraus išbujojimo. Paukščių pilna medžiuose ir krūmuose po langais. Kas rytą mėgaujuosi.