Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi į Rodą norėčiau dar kartą.Labai patiko,labiau nei Kreta.
Anidanda,šunuolis sūniukas. 4u.gif
Paryčiui abiems mėšlungis sutraukė koją.Nuo saulės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 birželio 2025 - 06:58

Ingrida, greičiausiai, kad organizmas "suvalgė" magnį. Karšta, prakaituojama labiau, jei dar po ekskursijas pasibastėt. Vasarą magnio poreikis didesnis, o jis gaunamas su maistu.

Atsakyti

c0fb7308ba53eccfc3fa19f455b43bea.jpg
Labas rytas.
Oi į Rodą norėčiau dar kartą.Labai patiko,labiau nei Kreta.
Anidanda,šunuolis sūniukas. 4u.gif
Paryčiui abiems mėšlungis sutraukė koją.Nuo saulės?

Man tai kreta lb patiko, keliavom po visą salą dvi savaites. Ten nuostabi gamta, tarpekliai fantastiški, ėjom daugybę žygių pėsčiomis. Bet mes spalį buvom, tai nuostabus oras, visai nekaršta 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 06 birželio 2025 - 10:36

Tos nudažytos avys visur ant kelių kalnuose, nepakartojamas patyrimas buvo, pamenu 🤭. Galėčiau kretoj gyvent kokioje sodyboj alyvmedžių giraiteje 

Atsakyti
Man Rode ožkos kalnuose. wub.gif wub.gif
Man Kretoje patiko Spinalonga,paliko įspūdį.Žiūrėsiu grįžųsi filmą Sala,yra rusų kalba,visos 26 serijos.
Lauke 29,kambaryje su kondiocieniurimi +34.Kretoje ir gidė sakė geriausia spalio mėnesį,labiausiai būna sušylęs vanduo. wub.gif
Atsakyti

Aš tai nenoriu serialo Sala, užteko knygos. Slegianti tema..  

Nu nakum tokį poilsį, turiu pasakyt )) nei miegot, nei vaikščiot. Nebent mašinoj su kondiške važinėt. O tai pas jus tas kondicionierius neveikia, ar kodėl tokia temperatūra?

Atsakyti

Išties karštuma.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 06 06, 13:16)
<p>  Aš tai nenoriu serialo Sala, užteko knygos. Slegianti tema..  </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Nu nakum tokį poilsį, turiu pasakyt )) nei miegot, nei vaikščiot. Nebent mašinoj su kondiške važinėt. O tai pas jus tas kondicionierius neveikia, ar kodėl tokia temperatūra?</p>

Veikia,pučia,bet matyt jau neužtenka. blink.gif Dabar saulė nusisuko į kitą pusę,kambaryje-31.Negalime atidaryti ir balkono,nes aplinkui rūko,dūmai eina į kambarį. rolleyes.gif
Bet patiko knyga?Mane toje saloje,labai užkabino. ax.gif
Atsakyti

Man tai visai patiko knyga, labai lengvas skaitalas. Kažkada prie jūros skaičiau :)

Atsakyti

Bet patiko knyga?Mane toje saloje,labai užkabino. ax.gif

Taip, knyga gera.

Atsakyti

Šiandien buvo vaiko gimnazijos apdovanojimai. Jau 4 apdovanojimą (😫paskutinį) gavau už vaiko intelektini ugdymą ir padėką kad jis garsina gimnaziją.

Siaubas, kaip bėga laikas, negaliu patikėti kaip greit vaikai užaugo. Ką reiks veikt?

Šaunuolis ❤️❤️❤️

Aš tai pirkau šunį kai vaikas išėjo, ale tu ir taip šunį turi :) tai nežinau ką pasiūlyt :)

Atsakyti

Man Rode ožkos kalnuose. wub.gifwub.gif
Man Kretoje patiko Spinalonga,paliko įspūdį.Žiūrėsiu grįžųsi filmą Sala,yra rusų kalba,visos 26 serijos.
Lauke 29,kambaryje su kondiocieniurimi +34.Kretoje ir gidė sakė geriausia spalio mėnesį,labiausiai būna sušylęs vanduo. wub.gif

Tai ir kretoj tarpekliuose laukinių ožkų pilna. Mes net  į jų medžioklę buvom pataike netyčia. Su šunimis medžiojo ožkas keturiese. Pamatė mus, pakvietė šunis, palaukė kol pradėjom. MB lb įdomu buvo, sakė norėtų pamedziot su jais 🫢

Šaunuolis ❤️❤️❤️

Aš tai pirkau šunį kai vaikas išėjo, ale tu ir taip šunį turi :) tai nežinau ką pasiūlyt :)

Nu va noriu antro šuns. Mažo pudelio arba italų kurto. Arba abiejų 😁. Bet gi mano pikciurna nei vieno netoleruos, įsivaizduoju kaip jis stresuotu nabagas

Atsakyti