Labas rytas.
Oi į Rodą norėčiau dar kartą.Labai patiko,labiau nei Kreta.
Anidanda,šunuolis sūniukas.

Paryčiui abiems mėšlungis sutraukė koją.Nuo saulės?
Labas rytas.
Oi į Rodą norėčiau dar kartą.Labai patiko,labiau nei Kreta.
Anidanda,šunuolis sūniukas.
Paryčiui abiems mėšlungis sutraukė koją.Nuo saulės?
Man tai kreta lb patiko, keliavom po visą salą dvi savaites. Ten nuostabi gamta, tarpekliai fantastiški, ėjom daugybę žygių pėsčiomis. Bet mes spalį buvom, tai nuostabus oras, visai nekaršta
Šiandien buvo vaiko gimnazijos apdovanojimai. Jau 4 apdovanojimą (😫paskutinį) gavau už vaiko intelektini ugdymą ir padėką kad jis garsina gimnaziją.
Siaubas, kaip bėga laikas, negaliu patikėti kaip greit vaikai užaugo. Ką reiks veikt?
Šaunuolis ❤️❤️❤️
Aš tai pirkau šunį kai vaikas išėjo, ale tu ir taip šunį turi tai nežinau ką pasiūlyt
Man Rode ožkos kalnuose.
Man Kretoje patiko Spinalonga,paliko įspūdį.Žiūrėsiu grįžųsi filmą Sala,yra rusų kalba,visos 26 serijos.
Lauke 29,kambaryje su kondiocieniurimi +34.Kretoje ir gidė sakė geriausia spalio mėnesį,labiausiai būna sušylęs vanduo.
Tai ir kretoj tarpekliuose laukinių ožkų pilna. Mes net į jų medžioklę buvom pataike netyčia. Su šunimis medžiojo ožkas keturiese. Pamatė mus, pakvietė šunis, palaukė kol pradėjom. MB lb įdomu buvo, sakė norėtų pamedziot su jais 🫢
Šaunuolis ❤️❤️❤️
Aš tai pirkau šunį kai vaikas išėjo, ale tu ir taip šunį turi
tai nežinau ką pasiūlyt
Nu va noriu antro šuns. Mažo pudelio arba italų kurto. Arba abiejų 😁. Bet gi mano pikciurna nei vieno netoleruos, įsivaizduoju kaip jis stresuotu nabagas