QUOTE(ate42 @ 2025 09 03, 10:53)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73194382" data-time="1756888590"><div><p>Temoje patyriau tikraja cancel (siaip tai nieko naujo,lietuviskai tai vadinasi atstumimas)kulturos esencija.O ka galiu padaryt ,tik susitaikyti.

Vakaruose smurtas artimoje aplinkoje retesnis,nes ten istatymai grieztai aukos puseje.Lietuvoje deja ne.</p></div></blockquote><p>Laba,</p><p></p><p>AA, o ar klausei savęs kodėl tą cancel, kaip sakai, patyrei? </p><p></p><p>Smurtas nepateisinamas, kaip ir vagystė. Kodėl auka tyli ir taikstosi- begalė priežasčių.</p>
Kadangi net mano zodiako zenklas canceled ir net kazkokia genetine atmintis tokia, tai kaip sakoma turiu stipru igyta imuniteta.
Komformizmas ir apsimetinejimas nera mano stiprybe. :DIr pripazinti ,kad esu pati kalta ,kad patyriau ta cancel ,man ne problema.
O tai ka jus pateisinate ar nepateisinate jokios problemos nesprendzia.Deja.Tai sprendziasi tik tuo,kad visuotine demografineje krizeje.Net cigonai nustojo daugintis.Kai atvaziavau ,dar buvo daug vaiku veike darzelis,dabar jau eina kalbos apie darzelio uzdaryma, tie vaikai uzaugo,nauju neatsirado.