Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Temoje patyriau tikraja cancel (siaip tai nieko naujo,lietuviskai tai vadinasi atstumimas)kulturos esencija.O ka galiu padaryt ,tik susitaikyti. biggrin.gif
Vakaruose smurtas artimoje aplinkoje retesnis,nes ten istatymai grieztai aukos puseje.Lietuvoje deja ne.

Laba,

AA, o ar klausei savęs kodėl tą cancel, kaip sakai, patyrei? 

Smurtas nepateisinamas, kaip ir vagystė. Kodėl auka tyli ir taikstosi- begalė priežasčių.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2025 09 03, 10:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73194382" data-time="1756888590"><div><p>Temoje patyriau tikraja cancel (siaip tai nieko naujo,lietuviskai tai vadinasi atstumimas)kulturos esencija.O ka galiu padaryt ,tik susitaikyti. vartotojo įkelta nuotrauka
Vakaruose smurtas artimoje aplinkoje retesnis,nes ten istatymai grieztai aukos puseje.Lietuvoje deja ne.</p></div></blockquote><p>Laba,</p><p></p><p>AA, o ar klausei savęs kodėl tą cancel, kaip sakai, patyrei? </p><p></p><p>Smurtas nepateisinamas, kaip ir vagystė. Kodėl auka tyli ir taikstosi- begalė priežasčių.</p>

Kadangi net mano zodiako zenklas canceled ir net kazkokia genetine atmintis tokia, tai kaip sakoma turiu stipru igyta imuniteta. biggrin.gif
Komformizmas ir apsimetinejimas nera mano stiprybe. :DIr pripazinti ,kad esu pati kalta ,kad patyriau ta cancel ,man ne problema.
O tai ka jus pateisinate ar nepateisinate jokios problemos nesprendzia.Deja.Tai sprendziasi tik tuo,kad visuotine demografineje krizeje.Net cigonai nustojo daugintis.Kai atvaziavau ,dar buvo daug vaiku veike darzelis,dabar jau eina kalbos apie darzelio uzdaryma, tie vaikai uzaugo,nauju neatsirado. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 11:18

Laba,

AA, o ar klausei savęs kodėl tą cancel, kaip sakai, patyrei? 

Smurtas nepateisinamas, kaip ir vagystė. Kodėl auka tyli ir taikstosi- begalė priežasčių.

Aukos dažnai netyli, o dar pačios provokuoja, veliasi I konfliktus. Turiu pažįstama porą, jau pensinio amžiaus. Tai ten gal 40 m ištisai muštynės namuose, kai vyras bent biski išgeria. Bet iki tokio levelio, kad lūžta kaulai, seka operacijos ir tt. Visa tai vyksta ne vien namie, bet ir bet kur - viešumoje, visokiuose baliuose. Žodžiu visiškas gyvulys tas vyras. Nu bet moteris tai irgi nenormali. Jinai specialiai prie jo kabinėjasi, rėkia ant jo, pati pirma ima stumdyti. Savom akim mačiau. Ir ne TV pagalbos personažai, o išsilavinę, itin turtingi žmonės, aukštas visuomeninis statusas, nepatiketum jei nežinotum. 3 vaikai jau suaugę, įsivaizduokit kokioje aplinkoj gyveno, ką matė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Šiandien[/b!], 12:53
Man irgi buvo ,atemiau fiskars kirvi ,paskui teko aiskintis kad nereikia man to ju kirvio,savo turiu.Kaip ate sako buvo viskas kruvoje -smurtas ir vagyste.
As patyriau emocini smurta.Kai skyremes nieks nepatikejo , tokie geri aktoriai pasirodo buvom.Nors buvom susitare grieztai prie pasaliniu nesiriet.
O abieju temu damos yra labai laimingos moteriskes,kurioms labai pasiseke.
Ir velgi ,joms pasiseke ,jos laimingos ,bet niekada istokiu pagalbos nepiimciau.
Atsakyti

Aš tai nemanau, kad visos damos čia laimingos ir sėkmingos. Manau visoms visko gyvenime būna, tiek laimiu, tiek nelaimių. Kiekvienas savas bėdas ir savus kryžius nešam

Atsakyti
Tai aisku buna.
Na bet man alergija tam - kaip miela.
Tada jau geriau cancel. biggrin.gif
Atsakyti

Anidanda, gal ne viskas, ką tu matei yra tiesa. Aš tai atkreipiu dėmesį, kad dažnokai pasitaiko atvejai, kai moteris nužudo savo vyrą. Ir ne vieną kartą kaukšteli, o kokį 20 kartų. Tarsi taip išliedama tą susikaupusią neapykantą, kai jis ją metų metais ujo, daužė, psichologiškai žlugdė. Lietuvės kantrios, arba jas uždaužo, arba jos neiškentusios, smurtautoją užmuša.

Visuomenė dažnai smerkia, sako, pati kalta, reikėjo anksčiau palikti ir t.t. Bet dažniausiai tiesiog nebūna šalia stipraus žmogaus, kuris visaip kaip sulaužytą moterį palydėtų per pragaro ratus, kai ji nepajėgia savimi pasirūpinti, priimti jai palankių sprendimų.

Atsakyti
Taip ,visuomene pasako - tavo klaida ,pati susidejai su tokiu ,dabar gyvenk su pasekmem.
Todel geriau nesiafisuot.O tos kur rekia ir atkreipia visuomenes demesi tampa isterikem.
O visuomene siuo atveju ingrida ,nori kad greiciau nesdintusi is teritorijos.Teisybe pasakius ir as taip daryciau.Nes ne visuomene gali padet siuo atveju.Nes nera jokiu visuomeniskumo.Vartojimo individualizmas.Tai laiko zenklas.Tenka su tuo skaitytis.
Atsakyti